با سلام.دوستان من یک n95 8gb دارم میخوام بدم اینو بگیرم.به نظرتون منطقیه؟ایا باز هم افت قیمت داره؟
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
با سلام.دوستان من یک n95 8gb دارم میخوام بدم اینو بگیرم.به نظرتون منطقیه؟ایا باز هم افت قیمت داره؟
سلام
مشخصه که این گوشی ارزشش رو داره اما اگه می تونین هزینه هم بکنین گوشی های خیلی بهتری در راهن....
افت قیمت هم فکر نکنم محسوس باشه آخه ببینین از کی اومده....
البته گوشی شما هم گوشی خوبیه...
به نظرم اگه می خواین هزینه کنین یه مدت صبر کنین...
البته این هم مهمه که می خواین با گوشی چیکار کنین...
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم...
اگه مشکلی بود دوستان بگن...![]()
ارزششو داره. خیلی ردیفه... کلی امکانات داره، دوربین تر و تمیز، صفحه نمایش عالی. از هر چیزی در رده بهترین یا حداقل معمولی رو داره...
شاد و پیروز باشین![]()
برای کسانی که میگم باتریه این گوشی خوبه باید بگم که باتری در حد ضعیفه ولی من با باتریش مشکلی ندارم . عکس و فیلم آهنگمو و ... انجام میدم هر 20 ساعت 1 بار شارژش میکنم .با استفاده کم حداکثر تا 48 ساعت دووم میاره
شاهد از غیب رسید
چطوری مهیار ...خوبی ؟
جالب اینه که ما همیشه بحثمون با کسانیه که8910 ندارن و در موردش اظهار فضل میکنن
نه با کسانی که گوشی رو دارن یا حداقل دستشون بوده
طی چند روزه اخیر به یه نتیجه رسیدم در مورد اسمارت کام
آقا جون این برنامه یه کمی با 8910 مشکل داره(همون طوری که بعضی از بچه ها با گارمین قبلا مشکل داشتن)
مشکلش هم اینه
که موقع بستن اسمارت کام در بعضی موارد درسته برنامه
بسته میشه(حتی وقتی با جی بی تسک من ببندیش)
ولی همچنان داره از جی پی اس کار میکشه
و باتری رو خالی میکنه
این موضوع رو وقتی متوجه شدم که بعد بستن و باز کردن چندین و چند بار اسمارت کام برای کالیبره کردن
نقشه
با کمال تعجب میدیم که در کسری از ثانیهجی پی اس کانکت میشد
توصیه میکنم در مواقع که دسترسی به شارژر ندارین
بعد استفاده از کلیه برنامه های جی پی اس
یه بار گوشی رو خاموش روشن کنید
خوبم مرسی من مشکل اینترنت دارم دیر میام .
برای جی پی اس باید بگم که من خودم تیز تر از این حرفام . از همین الان من بگم که من اصلا 1 بار هم اسمارت کار رو نصب نکردم و نصب نخواهم کرد . وقتی گارمین هست اسمارت کام کیلوچنده ؟ همین گارمین رو هم بهش شک کردم که نکنه بسته نمیشه ولی همیشه بعد از خارج شدن میرفتم توی تنظیمات POSITION حالا INTEGRATE رو یه بار DIS میکردم دوباره ENA میکردم . ولی با این حالا با استفاده شدید 20 ساعت دووم میاره . اصلا روزهایی بود که جی پی اس استفاده نمیکردم ولی بازم همون 20 ساعت بود .
خوش به حال کسانی که این گوشی رو دارن و میتونن در موردش نظر بدن ..
--------------------------------------------------------------------------------------
مهیار جان بسیاری از دوستان که تجربه کار با Htc hd و ساتیو و .. دارن تو فروم های دیگه از باتری این گوشی کاملا رضایت دارن و در حد خوب میدونن ... بنده هم اونقدر دستم نبوده که بتونم در این مورد نظری بدم با توجه به اینکه خودت داری .. میدونی که باتری یه چیزیه که باید حتما گوشی چند روز دستت باشه
شما خودت استادی ولی این چند نکته رو میگم ببین باتریت بهتر میشه یا نه
1- استفاده از بک لایت تیره در دستکتاپ
2-اگر موزیک گوش میکنی بستن کامل موزیک پلیر در دستکتاپ ...رو حالت pause نباشه ...
3-کنتراست تصویر رو روی 3 بزار همیشه
4- شارژ کامل گوشی ... بزار اعلام کنه شارژ شد و بعد از برق بکش .. بعضیهانمیزارن تا اخر پر بشه مثلا میبینند رو علامت اخری هستش از برق میکشن و میگن فول شد ...
5- و مورد بعد اینکه فریمور هم خیلی مهمه بعضی فریمورها ! برنامه های زیادی دارند ! از cpu سخت کار میکشن و ... که باعث میشه باتری کمتر عمر کنه
6-و اینکه مهیار جان این گوشی توجه داشته باش که صفحه نمایش 3.7 داره ... و در همین رده ! به 3 الی 4 ساعت نکشیده اگر حتی صفحه نمایش فقط روشن باشه و یه فیلم با رزولوشن سبک بزاری باتری معمولا خالی میشه ! اگر به 20 ساعت بکشه با عکس و فیلمو موزیک و کلا با استفاده سنگین واقعا خوبه ...
شما همین کارو با گوشیهای همرده کردی؟ مثل htc hd یا satio و ...؟
Last edited by pulp_152; 01-04-2010 at 15:11.
سلام رفقا
ببخشید سر زده میپرم وسط.
من قبلا این گوشی رو داشتم و اتفاقا الان هم ان86 گرفتم چون یکمی برام حملش سخت بود.
از نظر باتری باید بگم واقعا افتضاح بود البته اولین باری بود که سامسونگ میگرفتم شاید همشون ایتجور نباشن.
ولی به غیر از یاتری گوشیه فوقلاده ای بود.اگه یکم بزرگ نبود هرگز نمیفوختمش.
الان ان86 گرفتم واقعا باتریش راضیم.البته شاید همینم برای همه خوب نباشه ولی به نصبت قبلیم خیلی بهتره.
عجب بحث های داغی راجع به این گوشی شده. من که به نظرم باطریش معقوله. دو روز سه روز برای گوشی با این صفحه بدک نیست. البته نمی گم خوبه. ولی بد هم نیست.
حالا باز هم سوال.
یادمه اول که خبر تست ویندوز فون 7 روی این گوشی پخش شد یه نفر گفت همون طور که توی متن خبر اومده نمی شه این گوشی رو به ویندوز ارتقا داد.
اما من یادمه یه جی اس ام ارنا گفته بود معلوم نیست که اپدیتی از سوی سامسونگ برای تغییر سیستم عامل گوشی می اد یا نه. حرفی از نشد و نمی شه نزده بود.
حالا ما کدوم رو باور کنیم؟ نمی شه؟ یا قرار نیست بشه؟
البته خودم فکر می کنم این کرم از مایکروسافت بود. یه گوشی پرفروش رو که از نظر سخت افزاری نیاز های سیستمش رو براورده می کرد و از نظر نرم افزاری ایراد داشت ( ایراد های سر و صدا دار و معروف. کلی به سامسونگ ایراد گرفته بودن همه.) رو یه سیستم جدید روش ریخت. که همه ی صاحبان ناراضی اون گوشی یه ذره امید وار بشن. و این جوری به سامسونگ یه راه خوب برای حل این مشکلات داد که کلی هم برای خودش سود داشته باشه.
اما فکر نمی کنم سامسونگ دیگه خیلی رو این گوشی مانور بده. دیگه سود زیادی نداره براش.
حالا یه چیز دیگه. فرمویر رسمی با فرم ریت 24 هنوز نیومده برای این گوشی؟
سلام .حالا ما کدوم رو باور کنیم؟ نمی شه؟ یا قرار نیست بشه؟
ویندور 7 رو خود مایکروسافت روی این گوشی -- کرده بود و 3 تا دکمه پایین گوشی هم خودش عوض کرده بود .
سامسونگ نکرده و اصلا این گوشی به ویندوز 7 قابل ارتقاء نیست .
ویندوز 7 بزودی معرفی میشه .
مخلصیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)