تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 279 از 288 اولاول ... 179229269275276277278279280281282283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,781 به 2,790 از 2876

نام تاپيک: SATIO تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کمک ; گوشی ساتیو رو به کامپیوتر دیگه بالا نمییاد فقط چراغ قرمزش چند لحظه روشن می شه یه ویبره می زنه و دوباره خاموش می شه هیچی رو صفحه نمی یاد و با کابل هم توسط کامپیوتر شناخته نمی شه . کسی می تونه کمک کنه دوباره راش بندازم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کمک ; گوشی ساتیو رو به کامپیوتر وصل کردم دیگه بالا نمیاد فقط چند لحظه چراغ قرمزش همراه با یک ویبره کوچک روشن میشود و خاموش میشود هیچ چیز روی مانیتور نمی اید با کابل هم توسط کامپیوتر شناخته نمیشود که بشود ابدیت یا فلشش کرد ؟چه راهی دارد برای بالا آمدن کممممممک کنید ممنون

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

هنگامی که روشن است این اتفاق برایش می افتد؟
    شارژش تمام نشده؟

بچه ها یه چند تا سئوال:
    1. sms های این گوشی شکلک نداره؟
    2. برنامه های قشنگ هر چی می گردم گیر نمی ارم.
    شما می دونید از کجا می تونم برنامه های این گوشی رو گیر بیارم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

هنگامی که روشن است این اتفاق برایش می افتد؟
    شارژش تمام نشده؟

بچه ها یه چند تا سئوال:
    شما می دونید از کجا می تونم برنامه های این گوشی رو گیر بیارم؟
    1. خیر شکلک نداره
    2. سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سر زدی؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

کمک ; گوشی ساتیو رو به کامپیوتر وصل کردم دیگه بالا نمیاد فقط چند لحظه چراغ قرمزش همر..............؟چه راهی دارد برای بالا آمدن کممممممک کنید ممنون
    فک کنم یه سفر تعمیرگاه افتادین جانم ، (فقط جهت همدردی عرض کردم ، بهرحال بنی ستیو اعضای یک ...)

بچه ها یه چند تا سئوال:
    شما می دونید از کجا می تونم برنامه های این گوشی رو گیر بیارم؟[/QUOTE]

3 _ بابا پره ، معمولا Symbian S60 V5 بگردی بهش میخوره ، به جز بعضیاش مخصوصا تم ،اونم چون سونی اریکسون رابطشو اختصاصی کرده ، سایتای ایرانی تقریبا چیزای خوبی میارن توضیح میدن ، موبایل9 و موبایل هاب و ...... هم خوبه فقط بعضیاشون جار و جاوا رو هم قاطیش میکنن یا صفحه ش کوچیک در میاد
    ضمنا موتور گرافیکیش هم که میدونی بالاتره بازی های مخصوص به خودش و 8910 و اینا کیفیت دیگه ای داره ، کیف میکنی احتمالا باهاش ، p30world هم تاپیک داره هوار تا

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من دیروز ساتیو خریدم بعد وقتی GPS رو زدم اولش گفت که به اینترنت وصل بشه منم زدم نه و دیگه هم نپرسید حالا وقتی gps رو میزنم میگه که GPS تو مناطق بسته خوب کار نمیکنه و نقشه هم نمیاره من فکر میکنم نقشه مشهد رو نداره که اینجوری میشه مشکل چیه؟ و اگر از نقشه هست حالا من از کجا نقشه رو بیارم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

سلام.کسی لینک آحرین فریم ور ساتیو رو داره بزاره واسه دانلود.منظورم دانلود لینک کامل فریم وره.نه برنامه آپدیتش
    ممنون
    Last edited by saman65; 31-10-2010 at 17:25.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

11

من دیروز ساتیو خریدم بعد وقتی GPS رو زدم اولش گفت که به اینترنت وصل بشه منم زدم نه و دیگه هم نپرسید حالا وقتی gps رو میزنم میگه که GPS تو مناطق بسته خوب کار نمیکنه و نقشه هم نمیاره من فکر میکنم نقشه مشهد رو نداره که اینجوری میشه مشکل چیه؟ و اگر از نقشه هست حالا من از کجا نقشه رو بیارم؟

راستش مشغله م زیاده نتونستم هنو هیچ نقشه ای نصب کنم اما اینجا رو یه دید بزن فک کنم کاملا به دردتون بخوره

9. این کاربر از alilithium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه omidhama2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید من یک گوشی ساتیو دارم من یک بکاپ از شماره ها و اس ام اس ها گرفتم بعد رم گوشی را با کامپیوتر فرمت کردم بعد که خواستم اطلاعات را برگردانم نشد هر کاری میکنم شمارها برمیگرده ولی اس ام اس ها نه 10 بار گوشی را ریست کردم رم را با خود گوشی حتی تو یک گوشی دیگر فرمت کردم بازم مشکلم حل نشد تازه جی پی اس گوشی هم کار نمیکنه دیگه من نقشها را که میریزم نشون نمیده ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید با تشکر فراوان

داره خودمونی میشه javad1948's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    من یه هفته پیش ساتیو خریدم
    در طول این مدت 2 بار با پیغامinsert simcart روبرو شدم در صورتیکه سیمکارت به درستی سرجای خودش قرار داشت و پس از خrestart کردن درست شد. البته دفعه دوم زمانی بود که شارژ به انتها رسیده بود و چراغ قرمز چشمک زن به کار افتاده بود. آیا این مشکل طبیعیه یا نه؟
    و یه سوال دیگه اینکه وقتی با گوشی فیلم می گیرم صدای ضبط شده زیاد بلند نیست همچنین هنگام ضبط صدا هم همین حالت وجود داره. آیا شما به چنین مواردی برخورد کردید و آیا از نظر شما طبیعیه یا نه؟
    Last edited by javad1948; 02-11-2010 at 08:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •