کمک ; گوشی ساتیو رو به کامپیوتر دیگه بالا نمییاد فقط چراغ قرمزش چند لحظه روشن می شه یه ویبره می زنه و دوباره خاموش می شه هیچی رو صفحه نمی یاد و با کابل هم توسط کامپیوتر شناخته نمی شه . کسی می تونه کمک کنه دوباره راش بندازم .
کمک ; گوشی ساتیو رو به کامپیوتر دیگه بالا نمییاد فقط چراغ قرمزش چند لحظه روشن می شه یه ویبره می زنه و دوباره خاموش می شه هیچی رو صفحه نمی یاد و با کابل هم توسط کامپیوتر شناخته نمی شه . کسی می تونه کمک کنه دوباره راش بندازم .
کمک ; گوشی ساتیو رو به کامپیوتر وصل کردم دیگه بالا نمیاد فقط چند لحظه چراغ قرمزش همراه با یک ویبره کوچک روشن میشود و خاموش میشود هیچ چیز روی مانیتور نمی اید با کابل هم توسط کامپیوتر شناخته نمیشود که بشود ابدیت یا فلشش کرد ؟چه راهی دارد برای بالا آمدن کممممممک کنید ممنون
هنگامی که روشن است این اتفاق برایش می افتد؟
شارژش تمام نشده؟
بچه ها یه چند تا سئوال:
1. sms های این گوشی شکلک نداره؟
2. برنامه های قشنگ هر چی می گردم گیر نمی ارم.
شما می دونید از کجا می تونم برنامه های این گوشی رو گیر بیارم؟
1. خیر شکلک نداره
2. سایتسر زدی؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فک کنم یه سفر تعمیرگاه افتادین جانم ، (فقط جهت همدردی عرض کردم ، بهرحال بنی ستیو اعضای یک ...)
بچه ها یه چند تا سئوال:
1. sms های این گوشی شکلک نداره؟
2. برنامه های قشنگ هر چی می گردم گیر نمی ارم.
شما می دونید از کجا می تونم برنامه های این گوشی رو گیر بیارم؟[/QUOTE]
3 _ بابا پره ، معمولا Symbian S60 V5 بگردی بهش میخوره ، به جز بعضیاش مخصوصا تم ،اونم چون سونی اریکسون رابطشو اختصاصی کرده ، سایتای ایرانی تقریبا چیزای خوبی میارن توضیح میدن ، موبایل9 و موبایل هاب و ...... هم خوبه فقط بعضیاشون جار و جاوا رو هم قاطیش میکنن یا صفحه ش کوچیک در میاد
ضمنا موتور گرافیکیش هم که میدونی بالاتره بازی های مخصوص به خودش و 8910 و اینا کیفیت دیگه ای داره ، کیف میکنی احتمالا باهاش ، p30world هم تاپیک داره هوار تا
من دیروز ساتیو خریدم بعد وقتی GPS رو زدم اولش گفت که به اینترنت وصل بشه منم زدم نه و دیگه هم نپرسید حالا وقتی gps رو میزنم میگه که GPS تو مناطق بسته خوب کار نمیکنه و نقشه هم نمیاره من فکر میکنم نقشه مشهد رو نداره که اینجوری میشه مشکل چیه؟ و اگر از نقشه هست حالا من از کجا نقشه رو بیارم؟
سلام.کسی لینک آحرین فریم ور ساتیو رو داره بزاره واسه دانلود.منظورم دانلود لینک کامل فریم وره.نه برنامه آپدیتش
ممنون
Last edited by saman65; 31-10-2010 at 17:25.
راستش مشغله م زیاده نتونستم هنو هیچ نقشه ای نصب کنم اما اینجا رو یه دید بزن فک کنم کاملا به دردتون بخوره
با عرض سلام و خسته نباشید من یک گوشی ساتیو دارم من یک بکاپ از شماره ها و اس ام اس ها گرفتم بعد رم گوشی را با کامپیوتر فرمت کردم بعد که خواستم اطلاعات را برگردانم نشد هر کاری میکنم شمارها برمیگرده ولی اس ام اس ها نه 10 بار گوشی را ریست کردم رم را با خود گوشی حتی تو یک گوشی دیگر فرمت کردم بازم مشکلم حل نشد تازه جی پی اس گوشی هم کار نمیکنه دیگه من نقشها را که میریزم نشون نمیده ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید با تشکر فراوان
سلام
من یه هفته پیش ساتیو خریدم
در طول این مدت 2 بار با پیغامinsert simcart روبرو شدم در صورتیکه سیمکارت به درستی سرجای خودش قرار داشت و پس از خrestart کردن درست شد. البته دفعه دوم زمانی بود که شارژ به انتها رسیده بود و چراغ قرمز چشمک زن به کار افتاده بود. آیا این مشکل طبیعیه یا نه؟
و یه سوال دیگه اینکه وقتی با گوشی فیلم می گیرم صدای ضبط شده زیاد بلند نیست همچنین هنگام ضبط صدا هم همین حالت وجود داره. آیا شما به چنین مواردی برخورد کردید و آیا از نظر شما طبیعیه یا نه؟
Last edited by javad1948; 02-11-2010 at 08:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)