به نظرم ویندوز خیلی ساده ای هستش راستیتش اینترفیسش خیلی راحته .. به نظرم cp گسترده تر بود .. در کل از این ویندوز راضیم و مشکلی توش نمیبینم
به نظرم ویندوز خیلی ساده ای هستش راستیتش اینترفیسش خیلی راحته .. به نظرم cp گسترده تر بود .. در کل از این ویندوز راضیم و مشکلی توش نمیبینم
CPU: E7300
Hard: Maxtor 200G
دیگه واقعا کلافم کرده. آخه چه مشکلیه که تو بازی اگه 5 ساعتم باشم هیچی نمیشه ولی تو خود ویندوز ثابتم باشه هنگ می کنه
مگه 7600 خودش فاینال نیست؟؟؟؟؟ یعنی یه ورژن جدیدتره؟ شما با 7600 مشکل هنگ نداشتی؟
slm
man emroz win 7 ro nasb kardam
zaban farsi nadre
bebakhashid.
1 soal
che tori mitonam peighami ke moghe nasb ya pak kardan barname midaro pak konam?
دوستان یه سوال اضطراری خواهشا جواب بدید
من مودم ای دی اس ال corcess دارم Usb هست ویندوز ویستا که نمی شناخت این مودم seven هم همچین مشکلی داره؟!
مودم ADSL من که USB نیست ولی شنیدم میگن رو 7 هم مشکل داره!
در مورد نصب زبان فارسی که عین XP هستش!نوشته شده توسط P-R-I-N-C-E
ولی در مورد حذف پیغام هنگام نصب و حذف برنامه میتونید از روش زیر استفاده کنید
روی System and security کلیک کنید بعد در Action Center روی Change User Account Control Setting کلیک کنید و اون نوار رو به پایین یعنی Never Notify بیارید.
موفق باشید♥
فاینال رسمیش خو همون n retail هس دیگهمگه 7600 خودش فاینال نیست؟؟؟؟؟ یعنی یه ورژن جدیدتره؟ شما با 7600 مشکل هنگ نداشتی؟
مرسی بابت راهنمایی
یه سوال دیگه
مثلاتو یه صفحه 5 تا فولدر هست
فولدر 1 و 2 و.....
به ترتیب هستند ok
حالا میخوام مثلا جای 2 رو با 4 عوض کنم باید چه کار کنم
مثل ویندوز xp که با موس فولدرو جابه جا میکردم اینجا نمیشه جاشون تغییر نمیکنه
باید چه کار کنم
1 سوال دیگه چه طوری کانکشنی که ساختم برای وصل شدن به نت رو بیارم تو دسکتاپ؟
![]()
در مورد سوال اولتون باید بگم که تو 7 دیگه متصفانه نمیشه فایلها رو دستچین گذاشت باید یکی از گزینه ها مربوط با چیدن با تاریخ یا الفبا و یا... رو انتخاب کنید!
در مورد سوال دومتون هم برای اینکه بتونید برنامه ی کانکت رو به دیسکتاب بیارید باید طبق روش زیر عمل کنید
در قسمت Search program and files تایژ کنید "Set Up a dial-up connection" و همون برنامه رو بکشید بیارید به دیسکتاب.
موفق باشید♥
دوستان
چرا اين ويندوز نصب نميشه
1-بعداز بوت وانتخاب درايور نصب ميشه و ري استارت
2- complete instalation وري استارت
3- بعد از اينكه اون صفحه كه 4تا نقطه علامت وندوز رو درست كردن بعد 30 ثانيه ميگه ويندوز نميتونه ست اپ رو پردازش كنه
وبايد ري استارت بشه كه ديگه هرچي ري استارت ميشه همينو ميگه
4- چه كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)