آقا این چه حرفیه میــزنی؟
مهندسیــن بسیار خبره ، از فرانسه و آلمان و انگلستان ، جمع شدن اومدن ایران .... این خودرو رو طراحی کــردنزبونت رو گاز بگیــر! این ماشین تـــه ماشینه! (از آخر البته
)
آقا این چه حرفیه میــزنی؟
مهندسیــن بسیار خبره ، از فرانسه و آلمان و انگلستان ، جمع شدن اومدن ایران .... این خودرو رو طراحی کــردنزبونت رو گاز بگیــر! این ماشین تـــه ماشینه! (از آخر البته
)
راسمیگی بابا
یاد اون دوران وحشتناک می افتم که برادرم تیباداشت
اینکه خیلی خوبه ! خودروی ملی ما بین المللی شده![]()
راستی اینو یادم رفت بگم که وقتی ماشینو میشوستی تو اتاق و مخصوصا ردیف عقب اب پر میشد
خوب این هم یه دلیل دیگه از هوش و هنر طراحان و سازندگان ایرانی! این کارو عمدا کردن که تو این اوضاع خشکسالی ماشین رو نشوری که آب زیاد مصرف نشه باور کن فقط دلیلش همینه![]()
من نمی دونم چرا بعضی ها با این همه اطلاعات فنی و تخصصی در مورد ماشین ها بخصوص اظهار فضل جالبشون در مورد گیر بکس پراید که مدعی هستند که اگه از گیر بکس روغن بریزه ایراد از واشر دور گیر بکس
هست .وقتشون رو در مورد تیبا هدر می دن و نمی رن از بوگاتی و مازراتی و فراری ایراد بگیرن.....
شما که کارت درسته برو از فراری و مازراتی ایراد در بیار!
گیریکسهای داهات شما کاسه نمد نداره؟ حالا من گفتم واشر.... دلیل بر بی اطلاعی منه؟ برو تاپیک رو بخون! چیزی رو که نمیدونم میگم نمیدونم!
اون موقع که من ماشین داشتم ... خیلیا دوچرخه هم نداشتن! حالا .....![]()
Last edited by sourena; 07-01-2012 at 14:37.
چون زندگی مردم ایران با این خودرو ها رقم خورده و هرکس در مورد اون مقدار پولی که داره باید بحث کنه این که پراید و تیبا و سمند چه ایرادایی دارند فقط و فقط به ما مربوطه چون ماییم که این اشغالا رو مجبوریم بخریم.
حالا اگه شما دوست عزیز پول خرید بوگاتی رو دارین که یه بحث دیگست.
موفق باشی
دوست من اینجا یه محیط عمومیه و هر کس حق داره آزادانه حرفش رو بیان کنه تا وقتی که به کسی اهانت نکنه! دموکراسی یعنی همین ! حالا من نمیدونم اظهار نظر شخصی چند نفر در مورد این ماشین چرا به شما بر میخوره که اینجوری جواب میدی؟ نمیدونم شما رئیس شرکت سایپایی ؟ قوم و خویششی ؟ طراح تیبا پسر خالته ؟ مشکلت چیه که مسئله رو شخصی کردی و انتقادها رو به خودت میگیری؟ شما اگر عقیده داری که این ماشن خوبیه نظرت رو منطقی بیان کن دیگه چیکار به بقیه داری که چی میگن
سلام
بازم حالم گرفته شد درب موتور رو که باز کردم حالا بگذریم از طرح درون اینکه همون پراید خودمون بود گه گیربکس.....دینام......موتور.....و ...............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)