تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 279 از 381 اولاول ... 179229269275276277278279280281282283289329379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,781 به 2,790 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ضمنا" اینو هم بگم تاچ این گوشی رو باید یکم با مراعات باهاش برخورد کنی چون بر خلاف بقیه پاکت پی سی ها بین تاچ و ال سی دی این گوشی فاصله هست که خوب این یک خوبی داره و یک بدی.خوبی اینکه در صورت آسیب تاچ با هزینه کمی میتونی تعمیرش کنید چون از ال سی دی سواست.اما بدیش اینه که اگر تحت فشار قرار بگیره قوس بر میداره و از حالت کالیبره خارج میشه.یعنی شما هر نقطه ای رو بخوای تاچ کنی باید کنارش رو تاچ کنی تا اون نقطه عمل کنه.و واسه همین فاصله اکثر کاربرا احساس میکنن تاچش ضعیفه چون باید فشار قلم تاچ رو به ال سی دی بچسبونه تا عمل کنه.که البته از طریق رجیستری قابل حله.
    ايول دمت گرم . جواب خوبي دادي...
    گوشيه من دقيقا" همينطوره كه قسمتهاي بالاي گوشي رو بايد چند ميل پايينتر بزني و قسمتهاي پايين رو بالاتر!!!
    ممكنه به خاطر فشار يا چيز ديگه اي باشه.
    قابل توجه دوستاني كه ميخوان بدون گارانتي اصلي بگيرن عرض كنم كه مايكروتل اين نوع آسيب رو به رايگان تعمير ميكنه!
    منم تا چند روز آينده گوشي رو ميدم بهشون.

دوست عزيز با رجيستري فكر نكنم درست بشه ها
    در ضمن اين shell رو هم بيخيال بشين. من اصلا" ازش خوشم نيومد. نظر دوستان محترمه.
    الآن از todey htc استفاده ميكنم كه خوبه . ولي تاچ ويزه سامسونگ خيلي از اينا بهتر و كاربردي تر و زيباتره. اميدوارم سامسونگ بتونه رامي توليد كنه كه ويدگتهاي بيشتري اضافه بشه.
    موفق باشين
    Last edited by saeidsmxo; 02-07-2009 at 20:08.

2. این کاربر از saeidsmxo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ادامه ی چند تا پست بالاتر:

7- امنیا از لحاظ موزیک زیاد آش دهن سوزی نیست.. کیفیت صدا تو هندزفری خوبه ولی اسپیکر گوشی خیلی از 5800 ضعیفتره... اگه 5800 رو بگیری دستت و آهنگ بذاری باهاش میبینی که به دستت ضربه میزنه...
    8-سرعت 5800 واقعا خوبه و خیلی زود بالا میاد.. سرعت امنیا هم خیلی خوبه و سریع دستورات رو عمل میکنه..
    9- یه توصیه... برو تو کلوپ 5800 تو همین سایت و ببین اوضاع بازی و نرم افزار واسش چه جوریه.. ولی ما که برنامه های سیمبین روش زیاد نصب کردیم و مشکلی پیش نیومد.. البته اولش دوستم یه خورده اذیت شد تا به قول خودش گوشیو هک کرد.. که البته زیادی از برنامه های سیمبین و وین موبایل دارن مشترک میشن... و صد البته واضحه که برنامه های کاربردی واسم طول نکشید... همونطور که قبلا هم گفتم الان بسیاره وین موبایل گسترده تره ولی ببین آیا این برنامه ها تو 2 سال آینده به کارت میاد یا نه؟
    10- توصیه ی من: شما اگه واست موزیک خیلی مهمه پاکت یکم ضعیفه تو کیفیت و قدرت صدا ولی از لحاظ برنامه برای پخش موسیقی برنامه زیاد داره....... شما اگه بازی خیلی واست مهمه حتما به طور جدی به پاکت کیبرد دار فکر کن و یه سرچی بزن... اس ام اس که هر گوشی بخری مشکلی نداری... واسه سرعت هم خیالت راحت امنیا سریعه( عین بنز واست برنامه میاره بالا) 5800 هم واقعا سریعه.. به آیفون هم فکر کن و یه سرچی بزن... در آخر اینکه پاکت و سیمبین از دو خانواده ی مختلف هستن.. کسی که پاکت میگیره به فکر صدا و دوربین نیست .. درسته که اگه این فاکتور ها رو هم داشته باشه بهتره ولی کاربرد پاکت چیز دیگس.. لااقل واسه من که اینطوره... اگه سوال خاصی بود در خدمتم و کاشکی یه مورد جزئی رو بپرسی که منم جواب دقیق بدم و کارت زود راه بیوفته... توصیه آخر: اگه دیدی کسی بهت میگه که آی این پاکت خیلی تکه و اله و بله و جیمبله شما زیاد توجه نکن چون آدم جو گیر و متعصب زیاده... امنیا پاکت خوبیه و منم راضیم ازش ولی دیگه انقدراهم که بعضیا گندش میکنن نیست... هم خونه ایم هم از 5800 راضیه و اصلا پشیمون نیست..
    نه خودم انتخاب کردم کسی نگفت.اتفاقا کلوپ 5800 رو دیدم.بازیاش همه جاوا هستن چون ngage ساپورت تیستش.همه میگن توی کیفیت صدا آخرشه ولی به نظر من فقط صدا کافی نیست.نرم افزار-بازی-زیبایی محیط-زببایی خود گوشی-سرعت-تاچ بودن-حتی دوربین...به نظر من گوشی باید همه چیزش متناسبو خوب باشه.نه اینکه یه جاش بشه 1نقطه قوت بزرگ 1 چیزشم اونقدر بد باشه که آدم نا امید بشه. راستش من همیشه دلم می خواست ppc بگیرم ولی همیشه ppc ها توی مولتی مدیا ضعف داشتن.حالا اومنیا به نظر من توی مولتی مدیا هم خوبه.خوب آره فوق العاده نیستش ولی خوب آدمو راضی میکنه.من امروز باهاش کار کردم.به نظر خوب میومد.البته تا اومدم باهاش 2 دقیقه کار کنم زرتی شارژش تموم شد!راستی از شارژش راضی هستین؟چن روز شارژ میکشه؟
    اینم بگم که صدای اسپیکر مهم نیست واسه من کیفیت صدا توی هندزفری مهمه .شما آیفونم پیشنهاد دادی که خوب من نمیتونم این همه پول واسه گوشی بدم.با اینکه منم میدونم آیفون آخرشه ولی بازم زیادی گرونه.من psp دارم پس بازیایی که با سنسور یا تاچ انجام میشن واسم جالبن.چون هیچ بازی موبایلی از هیچ جنبه ای به psp که واسه بازی طراحی شده نمیرسه غیر از اونایی که از سنسور یا تاچ استفاده می کنن.چون psp اینارو نداره.از لحاظ sms هم خوب با چیزایی که گفتی و من خودم دیدم خیالم راحت شد.برنامه ام که همه میگن زیاده.فقط شک من روی کیفیت پخش آهنگشه.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام دوست عزیزم.من فقط بین 5800 و اومنیا شک دارم.x1 به کار من نمیخوره.من نهایتا 420-30 میتونم خرج کنم.اینکه سمت اومنیا رفتم به خاطر اینه که مولتی مدیا رو خوب با وین موبایل ترکیب کرده.یه جورایی کامله.خوب ضعفم داره این که تابلوئه.دوستم i900 داره.من باهاش کار کردم.اگه x1 رو بزاریم کنار در کل به نظر تو 5800 بهتره یا اومنیا؟ با توجه به اون چبزایی که قبلا گفتم.
    بنا به گفته هاي شما در پست قبلي من x1 را پيشنهاد ميكنم
    هر چند امنيا هم گوشي بسيار خوبيه
    من هيچوقت دوست ندارم از يه گوشي بد بگم در موردش
    هيچ گوشي كامل نيست
    ولي با توجه به سليقه هاي شما x1 بيشتر بكارت مياد
    حالا انتخاب با خودته
    در ضمن x1 و امنيا از لحاظ مولتي مديا يكي هستند فرقي ندارند
    هر دو ويندوز موبايل 6.1 روشون نصب شده
    و هر دو بعد از نصب coreplayer به قويترين مولتي مديا مجهز ميشوند
    ويندوز موبايل خصوصياتي خوبي داره كه سيمبيان نداره
    مثلا يكيش تعويض ويندوزه
    ميتوني ويندوزهاي گوشيهاي ديگه را كه هر روز بيشتر ميشه را بريزي گوشي
    و اينترفيسهاي جديد ميتوني پيدا كني كه تنوع زيادي دارند
    در x1 هم كه آخر اينترفيس هست هيچوقت از محيط گوشي خسته نميشي
    اما 5800 و يا بقيه سيمبيانها از اوليش هر چي هست همونه تا آخرش ...
    ويندوز موبايل برنامه هاي بسيار قدرتمندي داره
    همچنين به خاطر تاچ بودنشون اكثرا كارايي بالايي دارند
    5800 خودت گفتي كه دوربينش چندان تعريف نداره
    تاچش هم كه عالي نيست
    ورژن سيمبيانش هم بالاست و كم كم برنامه ها و يا گيم هاش تكميل ميشوند (قبليها را ساپورت نميكنه)
    سيبيان s60 ساين و يا هك داره كه ويندوز موبايل نداره و براحتي نصب ميشه همه چي
    كيبرد هم كه نداره
    ميتونه يك گوشي معمولي ولي موزيك فون قوي باشه
    در هر صورت هر چي كه باشه اصلا قابل قياس با x1 و امنيا نيست و پائينتره ...
    شما انتخاب بين 5800 و پاكت پي سي را بكن
    انتخاب بين x1 و امنيا را كمكت ميكنيم
    موفق باشيد

5. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

نه خودم انتخاب کردم کسی نگفت.اتفاقا کلوپ 5800 رو دیدم.بازیاش همه جاوا هستن چون ngage ساپورت تیستش.همه میگن توی کیفیت صدا آخرشه ولی به نظر من فقط صدا کافی نیست.نرم افزار-بازی-زیبایی محیط-زببایی خود گوشی-سرعت-تاچ بودن-حتی دوربین...به نظر من گوشی باید همه چیزش متناسبو خوب باشه.نه اینکه یه جاش بشه 1نقطه قوت بزرگ 1 چیزشم اونقدر بد باشه که آدم نا امید بشه. راستش من همیشه دلم می خواست ppc بگیرم ولی همیشه ppc ها توی مولتی مدیا ضعف داشتن.حالا اومنیا به نظر من توی مولتی مدیا هم خوبه.خوب آره فوق العاده نیستش ولی خوب آدمو راضی میکنه.من امروز باهاش کار کردم.به نظر خوب میومد.البته تا اومدم باهاش 2 دقیقه کار کنم زرتی شارژش تموم شد!راستی از شارژش راضی هستین؟چن روز شارژ میکشه؟
    اینم بگم که صدای اسپیکر مهم نیست واسه من کیفیت صدا توی هندزفری مهمه .شما آیفونم پیشنهاد دادی که خوب من نمیتونم این همه پول واسه گوشی بدم.با اینکه منم میدونم آیفون آخرشه ولی بازم زیادی گرونه.من psp دارم پس بازیایی که با سنسور یا تاچ انجام میشن واسم جالبن.چون هیچ بازی موبایلی از هیچ جنبه ای به psp که واسه بازی طراحی شده نمیرسه غیر از اونایی که از سنسور یا تاچ استفاده می کنن.چون psp اینارو نداره.از لحاظ sms هم خوب با چیزایی که گفتی و من خودم دیدم خیالم راحت شد.برنامه ام که همه میگن زیاده.فقط شک من روی کیفیت پخش آهنگشه.
    از احاظ آهنگ 5800 کاملا به امنیا سره.. من خودم امنیا دارم و سرم هم بره اکسپریا نمیگیرم .. ولی به نظرم برای شما اکسپریا مناسب تره به دلیل کیبرد و اینکه شما به بازی خیلی اهمیت میدی.... البته اگه بخوای پاکت بگیری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بنا به گفته هاي شما در پست قبلي من x1 را پيشنهاد ميكنم
    هر چند امنيا هم گوشي بسيار خوبيه
    من هيچوقت دوست ندارم از يه گوشي بد بگم در موردش
    هيچ گوشي كامل نيست
    ولي با توجه به سليقه هاي شما x1 بيشتر بكارت مياد
    حالا انتخاب با خودته
    در ضمن x1 و امنيا از لحاظ مولتي مديا يكي هستند فرقي ندارند
    هر دو ويندوز موبايل 6.1 روشون نصب شده
    و هر دو بعد از نصب coreplayer به قويترين مولتي مديا مجهز ميشوند
    ويندوز موبايل خصوصياتي خوبي داره كه سيمبيان نداره
    مثلا يكيش تعويض ويندوزه
    ميتوني ويندوزهاي گوشيهاي ديگه را كه هر روز بيشتر ميشه را بريزي گوشي
    و اينترفيسهاي جديد ميتوني پيدا كني كه تنوع زيادي دارند
    در x1 هم كه آخر اينترفيس هست هيچوقت از محيط گوشي خسته نميشي
    اما 5800 و يا بقيه سيمبيانها از اوليش هر چي هست همونه تا آخرش ...
    ويندوز موبايل برنامه هاي بسيار قدرتمندي داره
    همچنين به خاطر تاچ بودنشون اكثرا كارايي بالايي دارند
    5800 خودت گفتي كه دوربينش چندان تعريف نداره
    تاچش هم كه عالي نيست
    ورژن سيمبيانش هم بالاست و كم كم برنامه ها و يا گيم هاش تكميل ميشوند (قبليها را ساپورت نميكنه)
    سيبيان s60 ساين و يا هك داره كه ويندوز موبايل نداره و براحتي نصب ميشه همه چي
    كيبرد هم كه نداره
    ميتونه يك گوشي معمولي ولي موزيك فون قوي باشه
    در هر صورت هر چي كه باشه اصلا قابل قياس با x1 و امنيا نيست و پائينتره ...
    شما انتخاب بين 5800 و پاكت پي سي را بكن
    انتخاب بين x1 و امنيا را كمكت ميكنيم
    موفق باشيد
    خوب من انتخابمو کردم.ppc می خرم.ولی بازم میگم من نمیتونم x1 بخرم.از هر لحاظم که مثه هم باشن x1 بالاخره گرون تره.

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

خوب من انتخابمو کردم.ppc می خرم.ولی بازم میگم من نمیتونم x1 بخرم.از هر لحاظم که مثه هم باشن x1 بالاخره گرون تره.
    اکسپریا چند قیمت داری؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اکسپریا چند قیمت داری؟
    حول و حوش 500 تومن.4گیگ

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

از احاظ آهنگ 5800 کاملا به امنیا سره.. من خودم امنیا دارم و سرم هم بره اکسپریا نمیگیرم .. ولی به نظرم برای شما اکسپریا مناسب تره به دلیل کیبرد و اینکه شما به بازی خیلی اهمیت میدی.... البته اگه بخوای پاکت بگیری
    كسي به شما نگفت xperia بگيرين
    واقعيت اينه كه xperia و امنيا هر دو قوي هستند
    حتي يه مجله نوشته چاپ شده بود اين اواخر امش يادم رفته
    4 تا پاكت پي سي را مقايسه كرده بودند
    x1 رتبه 2 و امنيا 3 داده بودند در اين بررسي
    بعدشم هم به غير از بازي و كيبرد چيزهاي ديگه اي هم هستند عزيز
    در هر صورت انتخاب گوشيها سليقه اي هستند
    و سليقه هركس براي خودش محترمه
    شما اگه پولشو ندارين پس نياي به بحث نيست
    ولي بعدا شايد چيزهايي بدوني كه شايد بگي كاش كمي روش ميذاشتمو x1 ميگرفتم
    در هر صورت اگه خواستي بگيري
    برو قسمت مشاوره براي خريد گوشي
    اينجاست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    يه تاپيك بزن
    تا منو بقيه بياييم اونجا ادامه بديم
    چون ادامه بيشتر از اين موضوع تاپيك را بهم ميريزه
    موفق باشيد

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

ممنون اينو تست ميكنم
    در مورد بلوتوث كسي كمكم نكرد
    پس ديگه تا اخر عمر نبايد بلوتوث امنيا را روشن گذاشت
    چون هر كسي راحت ميتونه بره تو و هر كاري بكنه

سلام.

من سرعتم پایینه وگرنه برنامه ای که گفتم برات آپلود میکردم.(منتظرم ADSL م که قطع شده دوباره راه بیفته.
    اما اینکه شما تا آخر عمر میخوای بلوتوث امنیا رو روشن نزاری که کسی نتونه بره تو و هر کاری رو بکنه,شما که امنیا نداری و X1 رو داری حالا این جمله 2تا معنی میتونه داشته باشه یا دلت واسه امنیا دارها سوخته یا اینکه......!!!!!

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دوست عزيز با رجيستري فكر نكنم درست بشه ها
    سلام.

چیرو با رجیستری نمیشه درست کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •