نه عزیز . باید هربار وارد کنی اگر blacklist شد . یا از نرم افزاری استفاده کنی که جلوگیری کنه از blacklist شدن که توصیه نمیشه .
نه عزیز . باید هربار وارد کنی اگر blacklist شد . یا از نرم افزاری استفاده کنی که جلوگیری کنه از blacklist شدن که توصیه نمیشه .
عزیزان کسی هست راهنمایی کنه؟
من کددها رو می خوام بریزم ریستری ولی وقتی که می خوام بریزم نمی تونم کی رو بریزم چون key file پیدا نمی کنم فقط میگه کد دستی بده هر چی میدم نمیره جلوتر که بتونم کی رو بریزم ممنون میشم اگه جواب پیدا نکنم ازبین میره کاسپرم
باز هم ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا یکی توضیح بده ممنون میشما![]()
پیور یعنی خالص . فکر کنم یعنی کسپرش خیلی خالص باشه .![]()
KAV&KIS
'کسپرسکای پیور نرم افزار کامل امنیتی شرکت کسپرسکای هست
دارای قسمت های زیر:
ANti virus
firewall
password manager
data shreder
parental control
backup
encrypt files
اینم تایپیکش:
کی های جدید کسپرسکای آنتی ویروس و اینترنت سکیوریتی
ورژن های 2209.2010.2011
لینک دانلود:
حجم فایل:26 کیلو بایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان از این به بعد سعی می کنم هر روز کی جدید بزارم
دوستانی هم که از ورژن های پایین استفاده می کنند مثلا 7 اعلام کنند تا براشون کی بزارند
ولی پیشنهاد شخصی من استفاده کردن از تریال ریست امضام هست
موفق باشید
![]()
با سلام خدمت کلیه دوستان عزیز
من یک سوال داشتم : در kaspersky 2011 اگر گزینه ذخیره آپدیت ها الان را فعال کنم آیا کلیه آپدیت ها را از زمان نصب انتی ویروس ذخیره می کند یا از موقعی که گزینه را فعال کردم ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید.
سلام به همگی دوستان . یک ماه قبل کاسپر اینترنت سکیوریتی نصب کردم و با لایسنس هایی که تو نت پیدا کردم فعلا فعال شده و اپیت هم میشه . اما چندروز قبل موقع ویروس یابی یه پیغام بهم داد که برای پاک کردن ویروس نیاز به نصب یه نرم افزار دیگه دارم از لینکش استفاده کردم و نرم افزاری با اسم antivirus GT رو دان کردم و بعدش هم نصب . اسکن که کردم 22 تا ویروس پیدا کرد حالا وقتی میخوام پاکشون کنم میگه باید پول بدی و لایسنس بخر ی. چیکار کنم ؟؟؟هر چقدر سرچ کردم موفق نشدم کرک یا سریالی براش پیدا کنم . داخل add\remove هم نیست که remove کنم . دوستان کمک کنن لطفا بدجوری داره اذیتم میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)