استاندارد 16:9 که توی ال سی دی های واید استفاده میشه هست
عددش هم همین هست !! یه فیلم عریض میشه
مثله ال سی دی خودش که خیلی عریض هست
استاندارد 16:9 که توی ال سی دی های واید استفاده میشه هست
عددش هم همین هست !! یه فیلم عریض میشه
مثله ال سی دی خودش که خیلی عریض هست
یعنی 16:9 فیلمبرداری میکنه؟ بابا ایول
حالا این nHD یعنی چی باید صبر کرد
بابا جون ال سی دی این گوشی یا مثلآ پی اس پی خیلی واید هست که یه استاندارد دارن که بهش میگن 16:9
عکسای ساتیو رو هم ااگه دیده باشین رزولوشنش غیر عادی هست (3000*4000) که خیلی عریض هست عکساش
ویدئو nHD هم همینجوریه ! یعنی بصورا عریض میگیره
بهراد جان عكس وايد بارزولوشن 9 مگا پيكسل ميگيره
اين 3000*4000 كه نوشتي اگه صفر هاشو در نظر نگيري نسبتش همون 3 به 4 ميشه و رزولوشن 12 مگا پيكسلي است
این 16:9 و 4:3 که معلومه چیه! ب.م.م بود چی بود؟ همونه! بزرگ ترین مخرج مشترک. سایزه مربوطه رو به بزرگترین عددی که به هر دو بخش پذیر باشه تقسیم میکنن! یعنی 640 و 360 رو به 40 تقسیم کنیم میشه 16 و 9 و عدد دیگه ای هم نیست که به هر دو بخش پذیر باشه. یعنی این 16:9 خلاصه شده ترین حالت هست. همینطور 4:3 و ... دیگه این موقع شب بهتر نمیشه توضیح داد
حالا سوالم این بود که این nHD چه رزولیشنی میشه؟!
فري شاد جان سر صبحي خندونديمون!این 16:9 و 4:3 که معلومه چیه! ب.م.م بود چی بود؟ همونه! بزرگ ترین مخرج مشترک. سایزه مربوطه رو به بزرگترین عددی که به هر دو بخش پذیر باشه تقسیم میکنن! یعنی 640 و 360 رو به 40 تقسیم کنیم میشه 16 و 9 و عدد دیگه ای هم نیست که به هر دو بخش پذیر باشه. یعنی این 16:9 خلاصه شده ترین حالت هست. همینطور 4:3 و ... دیگه این موقع شب بهتر نمیشه توضیح دادچه ربطي داره به ب.م.م ؟
ب.م.م كه اولا ميشه بزرگترين مقسوم عليه مشترك!
aspect ratio تصوير را با اين اعداد مشخص ميكنن! يه جور استاندارد براي پهني تصويره... 16 را به نه تقسيم كن ميشه 1.78 ... به جاي اين كه اسپكت ريشو را بنويسن 1.78:1 (كه زياد قشنگ نيست)ميان روندش ميكنن مينويسن 16:9 (خونده ميشه 16 به 9) يعني 16 را هم بر 9 تقسيم كني همون 1.78 ميشه!
nHD يعني ninth HD يعني 1/9 اچدي(1080 !)حالا سوالم این بود که این nHD چه رزولیشنی میشه؟!
كه رزولوشنش ميشه 640*360
بهراد داری اینارو به کی میگی مردک؟ یعنی فرق 4:3 و 16:9 رو نمیدونم؟ من معنیه nHD رو نمیدونستم.بابا جون ال سی دی این گوشی یا مثلآ پی اس پی خیلی واید هست که یه استاندارد دارن که بهش میگن 16:9
تحقیق میکنم حرفای علی رو تکمیل میکنم
چرا جیگر ! منظور بدی نداشتمبهراد داری اینارو به کی میگی مردک؟ یعنی فرق 4:3 و 16:9 رو نمیدونم؟ من معنیه nHD رو نمیدونستم.
تحقیق میکنم حرفای علی رو تکمیل میکنم
خاب nHD هم همینه که علی گفت دیگه
آقا یه لینک انگلیسی از این 16:9 :
)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون موقع صبح چه انتظاری داری؟
الان که میبینم خودم خندم میگیره
این رزولیشن فیلمبرداری رو 5800 هم داره ولی هرچی فکر میکردم چیزی به ذهنم نمیومد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)