بدون در نظر گرفتن بحث مالی مسلما 3190 بهتره ولی با در نظر گرفتن بحث مالی 3141 هم تا 90درصد کارایی 3190 رو داره با 30درصد قیمت پائین تر .
من خودم 3142 گرفتم . بی نظیره .
بدون در نظر گرفتن بحث مالی مسلما 3190 بهتره ولی با در نظر گرفتن بحث مالی 3141 هم تا 90درصد کارایی 3190 رو داره با 30درصد قیمت پائین تر .
من خودم 3142 گرفتم . بی نظیره .
lovelord عزیز
مدل dv4-1106 em هست نه اونجا نوشته سیم ولی یک شکاف خالیه به نظر جای سیم کارت نمیآد.
باطري هاي كپاسيتي هست جفت اگه اشتباه نكنم
نبايد فرقي كنه
اگه تفاوتي هم داشته باشه زير يه ربعه
کسی نیست جواب بده؟
ممنون از اطلاعاتی که در مرود لپ تاپ hp دادین
اینی که میگن لپ تاپهای اچ پی داغ می کنند تا چه حدی درسته بخصوص برای پردازنده های آی 5 و آی 7
یکی از دوستان بین وایو و اچ پی مونده بود این موضوع رو بهش گفتند تو انتخاب اچ پی دو دل شد...
سلام،
من تو این تاپیک اون چیزی رو که به نظرم می رسید نوشتم واستون:
اینم 2 تا عکس از این مدل HP DV3 4070 از سایت myhp.irکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by anon85; 12-01-2011 at 06:02.
لپ تاپاي اچ پي داغ مي كنن!
خوب بستگي به سري داره ولي نه
شبيه خيلي از لپ تاپاي ديگه هستن در بعضي موارد خيلي خيلي كمتر توليد حرارات مي شه
بستگي به سري انتخابي داره
دليل داغ كردن لپ تاپ ها سي پي يو نيست
سي پي يو تو همه لپ تاپا دمايي مشابه ايجاد مي كنه و معمولا شكل ساز نيست ولي علت اصلي گرافيك هستش (كار گرافيكي) و تهويه
تو سري 3000 و مخصوصا 3100 داغ كردن ديده نشده!
البته چرا تو بعضي مدلا بوده اونم مربوط به مدلايي هست كه به دليل براورده نكردن بعضي استانداردا اصلا تو كشور مقصد پذيرفته نشده و اومده تو بازاراي جهان سوم!
مدلاش هم مشخصه
و شركتاي ايراني به عنوان پارت ... اوردن تو ايران و دارن گرونتر هم مي فروشنش
در حال حاضر سري هاي جديد مشكل خاصي ندارن
قيمتشون هم مشخص شده تو سايت حتي
الان اين بحث و تبادل نظر درباره اچ پيه؟
پست اول اين تاپيك رو هر كي بخونه كافيه نظرش راجع به اين برند منفي شه
من از اولين پستم تو اين فروم زياد نمي گذره
فقط هم به خاطر همين تاپيك عضو شدم چون تو گوگل كه داشتم در مورد يه مشكلي كه با لپ تاپم داشتم تحقيق مي كردم بعد از اين كه خسته شدم تو گشتن و ترجمه كردن سايتاي خارجي يه سرچ هم تو پيجاي ايراني دادم و اين تاپيك تنها مرجعي بود كه در موردش يه چيزايي پيدا كردم البته اون موقع عوض نشدم و وقتي دنبال عكساي 2300 بودم پست دوست خوبم اقا حميد رو ديدم (اگه اشتباه نكنم با يوزر حميد كريزي 2) عضو شدم و خيلي چيزا ازشون ياد گرفتم.
الان تو لينكايي كه anon عزيز گذاشته بودن صفحه اول رو براي بار دوم ديدم
بعد از خوندن پست اول كه ويرايش شده نظرم عوض شده
و اين اخرين پستم خواهد بود
اگه به هر كدوم از دوستان بي احترامي شده از طرف من عذر مي خوام فقط بحث در مورد يه برند بوده و صحبت در حد همون برند
براي همتون ارزوي موفقيت مي كنم
Last edited by lovelord2020; 12-01-2011 at 12:13.
باسلام
من سوالم رو جایی دیگه پرسیدم كسی جواب نداد ازاساتیدمحترمی كه دستی بر لپ تاپ دارند خواهش می كنم بااستفاده ازحدوددوماه است كه یك لپ تاپhp g62 a53 seخریدم كسی میتونه به من بگه وقتی ازلپ تاپ استفاده نمی كنم وخاموش است اگردو شاخه اداپتورشارژر(درحالیكه سیم دیگه شارژر به لپ تاپ وصل باشه)مدام مثل تلویزیون به پریز وصل باشه مشكلی برای شارژروخود لپ تاپ بوجود نمی یاد(چون وقتی به برق وصل است چراغ ابی كنار سیمی كه از شارژر به لپ تاپ وصل است به رنگ ابی روشن است)علت این سوال من به خاطر این است كه تا الان موقعی كه ازلپ تاپ استفاده نمی كردم دوشاخه اداپتورشارژر رو از برق میكشیدم ولی هربار كه به برق میزنم یك جرقه كوچیكی بین پریزبرق(به یك محافظ برق 8000 تومانی سه چراغه )ودوشاخه ایجاد می شود كسی این تجربه رو داشته ویا میتونه بگه چرا جرقه میزنه ایرادازتبدیل سه به دو(برای دوشاخه برق)نیست همچنین وقتی سیم اداپتوررو ازشارژرجدامیكنم وبدون شارژر به هرپریزی میزنم جرقه نمی زنه
تجاربشون به من كمك كنند
یك سوال دیگه هم دارم الان انتی ویروس من (norton)بعد از دوماه غیر فعال شده وپیغام می ده كه بایدsubscribeبشه با وجودی كه ویندوز اورجینال بروی لپتاپم با انتی ویروس(نسخه دوماهه)نصب بود وup dateهم به خاطر اینترنت باسرعت پایین نكردم الان باید انتی ویروسم رو پاك كنم ویكی دیگه نصب كنم یا راه حل دیگه ای هم هست ببخشید خیلی طولانی شد
باتشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)