سلام دوستان.شاید این تاپیک تکراری باشه.ولی میشه بگین I8510روچه جوری میشه هک کرد؟
سلام دوستان.شاید این تاپیک تکراری باشه.ولی میشه بگین I8510روچه جوری میشه هک کرد؟
مثل نوکیاست ... فرقی نمیکنه
من چند روزه گوشیو خریدم(کارکرده). از همون روز اول هم تمام این تنظیمات رو انجام دادم.ولی شارژش به 18ساعت هم نمیرسه.(البته خیلی ازش استفاده می کنم.)
تمام کارهایی که باید روش کرد همینان؟ با مغازه داره طی کردم باطریش خوب نبود عوضش کنم. باطریم نوشته
made in korea/finished in china نوشته های قرمز هم داره.
7 تا خط شارژ داره.هکم کردم گوشیو. تا حالا آپدیت نشده. .ورژنش هم اینه: i8510DJHJ4
حل میشه مشکلش؟
18 ساعت با توجه به اینکه خیلی ازش استفاده میکنی به نظرم مشکلی نداره
شب تا صب خط کم میکنه ؟
ای بابا 18 ساعت که خیلی کمه. منم عکس که نمیندازم. 18 ساعت هم 8 ساعتشو خوابم.
آره تا صبح یه خطش کم شدامروز.البته handytaskman الان ریختم برنامه ها رو همشو میبندم ببینم امشب چی میشه.
Garmin که کلن روش نصب نکردم هنوز. ولی خوب دوست دارم جی پی اسش رو هم فعال کنم.فقط گارمین خیلی باطری مصرف میکنه یا اون یکی برنامه های جی پی اس هم همینجورین؟
خود handytaskman رو هم ببند ببین چی میشه
البته من فک میکنم چون گوشیو دست دوم خریدی باتریش خیلی سالم نبوده
اسمارت کام میتونی استفاده کنی واسه gps که شارژش کم نشه
سلام
یه سوال در مورد چند پست قدیمی داشتم
اون دو روش بالا برای گوشیم به خوبی جواب داد حالا می خوام این کدها رو روی I900 بزنم و کد هم کار میکنه ولی اونجا که واسه پسورد 0000 وارد می کردیم برای I900 کار نمی کنه. کسی می دونه برای این گوشی به جای 0000 چی بزنیم که بشه از این کدها واسه این گوشی هم استفاده کرد؟
سلام بر همه
خوشحال میشم نظر شما رو بدونم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام من می خوام این گوشی رو بخرم لطفا بگید از چه روشی میشه فهمید گوشی تعمیری هست یا نه 300000 هزار تومن مدل 16 گیگ میشه بگید ایا کدی هست که وارد گوشی بشه و بگه که گوشی تعمیر شده یا نه ایا این گوشی ارزش خریدن رو داره![]()
دوست متاسفانه هیچ راهی جز این نداره که موقع خرید حتماً با آدم ماهر تشریف ببرید برای خرید ..
.
در ضمن حتماً پیچ های اطراف گوشی رو چک کنید چون اگه کوچکترین ضربه ای مثل باز کردن با پیچ گوشتی بهش بخوره رنگش میره و کاملاً مشخص میشه ...
در ضمن مگه شما میخواین کارکرده بخرین ..؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)