منم خيلي راضي نيستم چون درست نخوندم.واسه عموميا هم كه طبق معمول وقت كم اوردم.شما ها وقت كم نمياريد؟براي من كه مشكل بزرگيه
منم خيلي راضي نيستم چون درست نخوندم.واسه عموميا هم كه طبق معمول وقت كم اوردم.شما ها وقت كم نمياريد؟براي من كه مشكل بزرگيه
من واسه زبان وقت کم آوردم یعنی اصلا جواب ندادممنم خيلي راضي نيستم چون درست نخوندم.واسه عموميا هم كه طبق معمول وقت كم اوردم.شما ها وقت كم نمياريد؟براي من كه مشكل بزرگيه
واسه کنکور هم یادمه زبان وقت کم اوردم
بیشتر سر ادبیات گیر میکنم :/
فقط می دونم فیزیکو افتضاح دادم این آزمون : دی
دقيقا منم ادبيات خيلي وقتمو ميگيره از همه درسا بيشتر
اتفاقا برعکس
این آزمون رو زیاد خوب ندادم
چون خوب نخونده بودم
ولی خودم راضیم![]()
Last edited by only4you_mehr; 13-03-2009 at 13:27.
بد نبود.
م یه سوال بنیادی دارم: وقت ازمون تا 11:30 یا ؟11:45
منم زیاد خوب نشد این آزمونم
درستشم همین بود چون زیاد برای این آزمون نخونده بودم.
فیزیک پایه رو بد خراب کردم
سلام. اين آزمون رو گند زدم در حد تيم ملي!!!!!!!!!!! در جواب دوستمون: آزمون ما ساعت 11-30 تموم شد ولي من 11 اومدم بيرون ( به دليل سرعت زياد در حل مسايل!!!!!) ببينيم چي ميشه! تازه مورد تجاوز اراذل و اوباش ( به قول نويد نادري) قرار گرفتم خفن همه رو از روم زدن!
منم تو اختصاصيا وقت كم ميارم نميدونم براي چي؟!!! بايد تست زياد بزنيم
اميدوارم دوستايي كه سرعتشون بالاست ما رو راهنمايي كنن
تو دفتر كه نوشته تا ساعت 11:45
ولي پشتيبانم ميگه اصلش تا ساعت 11:30 ميباشد! ولي چون توي بعضي حوزه ها تا 11:45 آزمون ميگيرن شما هم 11:45 پاسخنامه هاتونو بدين!!!
================================
من آزمون قبلي خيلي خيلي كم خونده بودم خوب همه ميدونيم كه خدا هم جاي حق نشسته به خاطر همين ترازم خيلي بد شد(( 6200))
براي اين آزمون بيشتر زحمت كشيدم (( نه خيلي ولي راضي بودم)) اميدوارم كه خدا هوامو داشته باشه(( مثل هميشه ))
اميدوارم شما هم همتون به غير از كانون توي كنكور اصلي موفق باشين![]()
بچه ها اومد کارنامه ها برین ببین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)