این فرابت معنایی ساجدی رو گرفتم ولی نمیدونم جریانش چیه
پس این درس به درس نیست
این فرابت معنایی ساجدی رو گرفتم ولی نمیدونم جریانش چیه
پس این درس به درس نیست
شیمی تست و آموزش بدون 1% شک و تردید بهترین کتاب موجود شیمی مبتکران مولف: مهندس بهمن بازرگانیبرای شیمی کدوم کتاب خوبه؟
آموزش: شیمی 2 و 3 و پیش 1 و 2 (4کتاب)
تست هم مثل بالاست فقط اگر شیمیت وضعش خیلی بد نیست فقط تست بگیر چون درسنامه هاش واقعا عالیه فکر نکنم نیازی به آموزش داشته باشی
بچه ها من عربي جامع رمزينه و عربي به زبان ساده رو خريدم . تمركزم رو روي كدومش جمع كنم ؟ از عربي درس هم فقط صرف فعل در ماضي و مضارع رو بلدم![]()
عربي رمزينه حجمش كمتر هست ولي كتاب اياد فيلي حجمش خيلي زياده و مطالعش بيش از يك سال زمان ميخواد در كل " كتاب كلاس عربي جامع " رمزينه بهتره .
سلام . دوستان . جمیعا خسته نباشید . من تازه که نه یه چند ماهی هست که عضو شدم اما تو این تاپیک خیلی نظرات خوبی برای خرید و انتخاب کتاب هست .
میخواستم بدونم هندسه تحلیلی انتشارات رمزینه منتشر شده و الان تو بازار هست؟ به شهرهای دیگه اومده یا فقط تهرانه ؟
این کتابهای آقای سبطی چطور ؟
من در پست بعدی میخوام تمام کتابهایی که دارم میخونم و دارم و یه جمعبندی خوب از این پست هارو برای خرید کتاب بنویسم.
البته با اجازه پیشکسوتان و کارشناسان
من هم دانش آموز رشته ریاضی هستم و امسال کنکور دارم . ولی... پایه رو از آذر بطور فشرده شروع کردم !!!!
نظر شما چیه ؟ حتما میگید دیره نه ؟ به خصوص با این کتابهای آموزشی .........
با تشکر
ریاضیات رمزینه 5 جلده که 2 جلدش آموزشه و 3جلد تست
جلد 1 آموزش دیفرانسیل 1
جلد 2 آموزش دیفرانسیل 2 (فعلا چاپ نشده )
جلد 1 تست : تست مباحث دیفرانسیل 1 شامل: دستگاه اعداد،دنباله،سری،حد،پیوست گی و مجانب
جلد 2 تست: تست مباحث دیفرانسیل 2 شامل: مشتق ، کاربردهای مشتق و انتگرال(فعلا چاپ نشده)
جلد 3 تست: تست حسابان و ریاضیات پایه شمال مباحث : تابع ، معادله درجه دوم ، بخش پذیری ، انتقال نمودارها و تقارن ، مثلثات ، لگاریتم ، تصاعد
اگر کادرهای آموزشی بخونی و تستهاشو بزنی دیگه فکر نکنم نیازی به آموزش داشته باشی چون این مباحث زیاد پیچیده نیستنمیگم جلد 3 رمزینه اموزشه؟
خیلی سبز یه کتاب داره تازه منتشر شده یه سرب به اینجا بزن یه قسمتش دانلود کن ببین خوبه یا نه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود:168صفحه با قیمت 4000 تومنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من واسه زبان سفید گاج دارم میخوام بدونم این خیلی سبز چه فرقی میکنه با گاج کسی این دوتارو باهم داره من یه قسمت از زبان خیلی سبز از سایتش دانلود کردم ولی زیاد جالب نیست حالا اگر کسی این دوتارو باهم داره یه توضیحی بده ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)