منم حداکثر 1.9 میگیرم.سرعت پایین اومده!
امیدوارم درست بشه.خیلی ضد حاله.تازه 3 ماه شارژ کردم.
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
منم حداکثر 1.9 میگیرم.سرعت پایین اومده!
امیدوارم درست بشه.خیلی ضد حاله.تازه 3 ماه شارژ کردم.
برای من خیلی نوسان داره!
1 تا 2 حدود 50، 2 تا 5 حدود 20 یا 30، از 5 تا 7 دوباره 50 و 60.
دیشب تا صبح یه فیلم 500 مگی با 200 مگ گرفتم.
دیشب برای من خیلی خوب بود!
2.3 دانلودیدم!
خوب امروزم که sms داد از 11 امشب تا 4 صبح قطعه اینترنت رفتم توی سایتش هم زده از 11:30 تا 2:30
مهم اینه که قطع هست گفتم بدونید کاراتونو همین حالا بکنید
سلام به همگی . دو ماهی هستش که سرویس adsl 128 اکو شاتل رو گرفتم روزا اگر بخوام بدانلودم سرعت بین 60 تا 70 به طور متوسط و گاهی تا 90 و 100 هم می ره شبها هم که بین 45 تا 55 متغیر هستش می خوام بدونم این سرویس با این سرعت خوبه یا نه ؟ آخه می خوام شارژ کنم اگر گزینه ی بهتری دارید ممنون می شم راهنماییم کنید منظور شرکت به غیر از شاتل منطقه مخابراتی ما هم شهید ردانی پور هست![]()
شاتلو شبانه 45-55 ؟؟؟خیلی عالیه --از من میشنوی همچین سرویسییو از دست نده که مثلش تو هیچ شبکه ای پیدا نمیکنی اونم 128
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
دوستان پیشگامانی که 2 گیگ در هر شب دانلود دارند سرویسشون 512 هست یا 1 مگ؟؟
کسی تاحالا 1 مگ داشته ؟با یه مگ میشه شبی 4 گیگ دانلود کرد ؟
سرعت شبانه 512ی ها چطوره ؟ هنوزم 2 گیگ شبی میزنند ؟ من الان 600 مگ هر شبم میخوام تغییر سرویس بدم
سلام دوستان
امروز من به حسابشون پول ریختم، بعد زنگ زدم و فقط پرسید شماره ت و فامیلت چیه، بعدم گفت چقدر ریختی به حساب و چند گیگ میخواستی! فقط موندم چطوری چک کرد که ریختم یا نه؟
سلام
من تازه ميخوام adsl بگيرم ميخواستم ببينم چه شرکتي مناسب تر و بهتره؟اهل دانلود نيستم و فکر کنم 128 کارمو راه بندازه چون الان 13-16 تومن قبض اينترنت هوشمند واسم ميد که انگار adsl مقرون به صرفه تره. در ضمن بعضي وقتا يه سري تبليغات ميبينم که مثلا ماهي 4 تومن با مودم رايگان! اينترنت ارزون شده من خبر ندارم يا يه چيز همين طوري نوشتن واسه جذب مشتري؟
1 سوال ديگه اينکه هزينه اينترنت هوشمن چقدر بيشتره؟ و دي ال آپ خوب چي هست؟ در ضمن فلکه ارتش ميشينم
مگه شماره فیش را براش نخوندین؟؟؟...
دوستانی که در محدوده مرکز ردانی پور سرویس eco-512 دارندآیا از ساعت 1 نیمه شب تا 7 صبح با افت سرعت مواجه هستند؟الان دقیقاً 5 شب است که سرعت از 1 نیمه شب به بعد در حد16 کیلوبایت در ثانیه است.با شاتل هم که تماس گرفتیم می گویند چون share است این وضعیت وجود دارد که البته دلیل بی معنایی است وگویا برای دانلود شبانه سقف گذاشته اند که اگر فراتر برود سرعت را پایین می آورند البته خود شاتل این موضوع را تکذیب می کند!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)