تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 279 از 2550 اولاول ... 1792292692752762772782792802812822832893293797791279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,781 به 2,790 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

مطمئنم مشکل از ویندوز نیست رو هزار تا ویندوز تست کردم !!

این nat که میگی چی هست ؟؟ چطوری باید تنظیمش کنم ؟؟
    اینطوری سخت میشه توضیح دادن ، چون احتمال 99% مودم های ما متفاوتند ، تو یه کاری بکن ، مودم رو بردار ببر شرکتشون بگو از اول دیفالت کنن و دوباره برات تنظیم کنن و ماجراتم بگو ، این مشکل شاید به IP استاتیک برمیگرده !! حل میشه .

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

مطمئنم مشکل از ویندوز نیست رو هزار تا ویندوز تست کردم !!

این nat که میگی چی هست ؟؟ چطوری باید تنظیمش کنم ؟؟
    NAT مربوط به اینترنت شیرینگ با سوئیچ هست.یعنی شما مودمتو وصل کنی به سوییچ و Nat رو فعال کنی تا

همه کامپیوتر های متصل به سوییچ اینترنت داشته باشن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من از یوزر های صبانت 512 هستم. سرعت دانلودش وقتی که سرورهای دانلود کیفیت خوبی دارن به 120 هم میرسه و متوسط هم چیزی حدود 105 میشد برای من. اما مدتیه این سرعت خیلی کمتر شده و حتی الان حدود 30 ه!

میخواستم بدونم برای بقیه یوزر های صبانت هم چنین مشکلی هست؟ منطقه محابرات هم ائل گلیه

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

13

با سلام 

دوستان تاپیک مربوط به  ارزان شدن ابونمان بسته شده 
    بد نیست این عکس ها رو ببینید  : 

sabanet.ir/sabanet.jpg
    sabanet.ir/vazir.jpg
    sabanet.ir/vazir2.jpg

چند صفحه ای مطلب نوشته بوودم  ولی پشیمون شدم از گفتنش

به هر حال ، 

ما اینجا حضور داریم تا به همدیگه کمک کنیم  نه اینکه ابهامات و شک های دوستان رو پاسخ بدیم  ولی برای اینکه سوء تفاهم پیش نیاد تک تک جواب پست ها رو میدم 

دوستان قدیمی خاطرشون هست که پست های اینجا به این صورت بوود که یوزر وقتی مشکل پایین بودن سرعت رو با شرکت مطرح میکرد ، پشتیبان شرکت به راحتی با مطرح کردن اینکه خط شما نویز داره یوزر رو سرگرم میکرد 

کاری که من و چند نفر دیگه از دوستان کردیم این بوود که  تصمیم گرفتیم تا حد ممکن سواد کاربر رو بالا ببریم 

دوست دو آتیشه ای که وقتی مطلبی به کامش شیرین نمیاد  شروع به جبهه گیری میکنه وقتی دوستان قدیمی  ، اینجا بعد از مطرح شدن مشکلی 1 ساعت نشده راه حلشو میگفتن کجا بودی ؟ 

وقتی تاپیک اینترنت تبریز پربازدید ترین و پربارترین تاپیک  محلی بود شما کجا تشریف داشتین ؟ 

0)  همارا اومد ارزون ترین اینترنت رو در تبریز داد ( چون ISP  محلی بود ) 

همین هفته ی پیش مدیر صبانت بخاطر 3 تومن ابونمان مخابرات برادران مخابراتی رو به میز محاکمه کشید  

ماکس نت اومد برای اولین بار طرح هایی مثل ماکس بانک رو مطرح کرد 

یا خدمات بقیه ی افراد ، ایا اینا جای تقدیر نداره ؟  

( آمار پایین از پست های 4 ماه اخیر هست ) 

1) دوستانی که گمان ! میکنن من طرفداری میکنم از همارا میتونن به پست های زیر سر بزنند : 

#2364 در این پست کاربری در مورد مورد انتخاب شرکت سوال کرده و  جوابی که دادم این بوود که " شما ببین با کدوم قیمتش میتونی بسازی + اینکه کدوم حجم کارت رو راه میندازه   " 

#2554 و   #2553  این پست هم کاربر رو با توجه به شرایطش !!! به خرید از ماکس نت تشویق کردم 

2) پست های انتقادی مربوط به همارا :

#2513  و    #2488 

جالبه بدونید که اینجا هستند دوستانی که نمایندگی شرکت × رو دارن و در پست هاشون مدام از اون شرکت تعریف میکنن   ولی دوست بی انصاف ! اتهام طرفداری از همارا رو  عنوان میکنن 

قبل عید اگه کسی یادش مونده باشه  دوستان خیلی شرکت خاصی رو پیشنهاد میدادند خیلی عنوان کردم که زیاد یک شرکتی رو بالا نبرین  چون دیگه نمیشه ازش انتظار سرویس درست داشت  الان همین وضعیت شده 

این هفته هم خبرهایی در مورد قطعی های همارا و مشکلات ماکس نت ( که منجر به تعطیلی سرویسش برای 1 هفته شد ) داشتم ولی با این وضعیت  .. . 

آقا مسعود ممنون از اطلاعاتتونولی شما نمیدونم دقیقا چرا به این حد از همارا سیستم طرفداری میکنید ولی من حتی از بخش فروش همارا ناراضی هستم چه برسه به سرویسشون . سیستم همارا با باج دادن به مخابرات داره در سیستم بقیه ISP ها اختلال ایجاد میکنه . یکی از دوستان من در مخابرات کار میکنه و اینو به من گفته . به هر حال کاری ندارم . من چند سال میشه از ماکس نت هم استفاده کردم از شاتل هم . از هر دو راضی هستم . یه زمانی از همارا هم استفاده کردم الان هم یکی از دوستان و آشنایان ما با همارا کار میکنه همیشه ناله میکنه از سرویس همارا . در این سایت یه عده میخون راهنمایی بگیرند و به اصطلاح اطلاعات شیر بشه ولی شما نمیدونم چرا قصد تخریب دارید و همه شرکتها رو به غیر از همارا زیر سئوال میبرید ؟؟؟ البته دور از انتظار نیست

<DIV align="center">شاید بهتر بود از اطلاعاتتون (البته شک دارم داشته باشید) در اختیار یزورها بذارید نه چند مورد از اشتباهات شرکتها رو اینجا عَلم کنید . <DIV align="center">اینم بگم قصد جسارت و توهین به کسی هم نداشتم فقط میخواستم جو این تاپیک بهم نخوره . 
    <DIV align="center">با تشکر

شماره ی 1 و 2 در بالا رو ببین دوست من 

از دوستان قدیمی بودند کسانی که  اینجا اطلاعات در اختیار یوزر ها میذاشت ولی آخرش بهش برچسب زدن ( نوع دیگری از برچسبهایی که میخواهید به من نسبت بدید )  و ناراحت شد و اینجا نمیآد  تنها کسی که ضرر کرد یوزر این تاپیک بوود نه کس دیگه 

موضوع باج دادن  از هر کسی شنیدید ازش بپرسید عکس العمل بقیه در این مورد چیه ؟

از کی تا حالا قراره برای پابرجا موندن جو تاپیک به همدیگه توهین کنیم ؟ 

اتفاقا یکی از همین مدیرای شرکت دلیل نیومدنش به این تاپیک ها رو ادبیات بعضی کاربرا عنوان میکرد 

اینجا کسی داعیه ی اطلاعات نداره دوست من  !!! 

موافقم . مسعود به جای اینقدر بد گفتن از بقیه شرکتها و طرفداری از همارا بگید همین سرویس ها رو نصف قیمت بدن وگرنه آششون همچین آش دهن سوزی نیست

همین سرویس های همارا همشون از شرکت های دیگه ارزوون تر هستند 

به نظر من بهتر بود که یه همچین سیستمی حتی با این ضعف هایی که البته باید نسبت مشترکهاشو در نظر بگیرید رو شرکتهای دیگه هم داشتند .

حتی با نسبت یوزر هم سازگار نیست که ، این شرکت با یوزر کمتر این همه مشکل داشته این ماه اخیر وای به حال وقتی که یوزر هاش بیشتر بشه !

تدارک دیدن سیستم پشتیبانی رو کدوم یکی از شرکتهای دیگه حتی بهش اهمین میدن . به هر کدوم زنگ میزنی جواب نمیدن چه برسه ...

شما به این راحتی ، از حق خودت میگذزی ؟ 

به نظر من بهتر بود که از سیستم پاسخگویی بقیه شرکتها هم در زمانی که مشکل دارند یه چند تا مکالمه ضبط میکردی تا راحتتر قضاوت بکنیم اینطوری فکر میکنم که داری از طرف شرکتی 'مایه' میگیری

ماکس نت رو من گذاشتم شما هم زحمت بقشونو بکشید  

حالا این چیزهایی که نوشتی فقط نوشته هست اگه فایل صوتی داری بزار گوش کنیم

تو گفتگوها ها اول و آخر  فامیلی فرد پاسخگو رو نوشتم تا یوزر های ماکس نت بشناسنشون و به درست بودنشون اطمینان داشته باشن

پس این آقای مسعود خان کجاست بیاد به این همه شکایات هم جواب بده نه اینکه با 2 تا تماس شرکتهای دیگه رو ببره زیر سئوال . این جلیل زاده همونیه که اینترنت تبریز رو به این وضع کشونده . تازه کسی هم اگه شکایت کنه کلا اینترنت رو قطع میکنه . دستش با مخابرات تو یه کاسه هستش . البته اینا رو نمیگم که توهین کرده باشم ولی خوب حقیقت رو باید گفت . من از همه شرکتها استفاده میکنم و اینترنت میگیرم و تعصب هم ندارم نسبت به شرکت خاصی از همین همارا هم خیلی استفاده کردم ولی خوب اینکه بیام و همه شرکتها با اون همه تجربه و پرسنل مجرب مثل شرکت شاتل و ماکس و ... رو ببرم زیر سئوال اونم بدون هیچ گونه توجیه علمی به نظر من اشتباهه و این موضوع رو من عمدا حساس شدم تا ببینم آقا مسعود چرا اینکارو انجام داده و میده . الان نگاه کنید تو یه منطقه از تبریز کل اینترنت شرکتهای مثل شاتل و ماکس نت و صبا نت و ... قطع الا همارا (البته مشکل از داخل مرکز مخابراته که قطع کرده) من موندم چرا ماله همه قطع الا این همارا؟؟؟ آیا بده بستانی هست یا نه الله اعلم ...

یادم نمیاد اینجا گفته باشم که من مسول رسیدگی به شکایات هستم !

این تهمت هایی که میزنید رو لطفا با مدرک بیان کنید  ( دروغ از موارد باطل کننده ی رووزه هست ) 
    ( مراجعه به مطلب شماره 0 در بالا ) 

عنوان شما رو نوشتن کاربر فعال ولی چرا بقیه این طور نیست ؟  لابد دستتون با مدیر تو یک کاسه هست !

موافقم باهات . احتمالا از پرسنل ماکس نت  اومده از حرفهایی که مسعود زده از شرکتش دفاع کنه به جای اینکه از ماکس نت تعریف کنی بیا به مواردی که مسعود اشاره کرد جواب درست و حسابی بده (هر چند هنوز هم از نحوه و شیوه مسعود انتقاد دارم)

قبلا هم گفتم وقتی اینجا انتقادی از شرکتی میکنم بهشون ایمیل میزنم که تو فلان آدرس ازتون انتقاد کردم  اگر فکر میکنید نابجاست برید و ثابت کنید  

دوستان لطفآ بی انسافی نکنید! این شرکت همارا بود که باعث شد این رقابت تو شهرمون ایجاد بشه و قیمت اینترنت تبریز تقریبآ در صطح کشور پایین ترین باشه! درسته که 2 هفته ای هست که حداقل 25 درصد پاکت لاست داره که سرعت پایین لود صفحات و سرعت دانلود معمول به خاطر همین مشکله که به نظر من به همارا ربطی نداره و مربوط به شرکت زیرساحت میشه.

من حدود 2 ساله که ADSL دارم اول با شاتل شروع کردم اولایل ای پی اشتراکی میداد که هیچی نمیشد از آپلود سنتر ها دانلود کرد تورنت هم که ... البته چند ماه بعد حل شد سرعتش خوب بود(دقیقآ 128) ولی قیمتش زیاد بود بعد 5 6 ماه به همارا مهاجرت کردمو تا الان هم اینجام.به دور از غرض ورزی میگم واقعآ در این مدت خود شرکت مشکلی نداشته.تا 6 7 ماه پیش سرعت دانلود نا محدودش برای من که در محدوده بازار هستم(نسبتآ دور از مرکز مخابراتی) 13 بود که از بعد عید به 15.5 رسیده و همیشه هم ثابت بوده سرعت دانلود محدود هم 45 بود البته از بعد عید محدود نگرفتم.یادش بخیر اواسط باگ نرم افزار اکانتیگشون باعث شد یه ماهی 512 نامحدود رو با سرویس محدود تجربه کنیم

بالاخره دوستی یادآور قیمت پایین اینترنت در تبریز شد 

به نظر من طرفداری از یه شرکت یا کلا طرفداری محض از یه چیز کاملا اشتباهه شاید به نظر من همارا بهتر باشه به نظر شما ماکس نت ...
    باید قبول کنیم که هر کدوم از این شرکت ها مزایا و معایبی نسبت به هم دارن و نمیشه گفت که برتر مطلق کدوم هست ...

موفق باشید ...

ممنون اقا بهنام 

ریاضیات یه بحثی هست به نام برهان خلف  : 

اگر یک شرکتی خوب باشه => همه از اون سرویس میگیرن => شرکتای دیگه بیچاره میشن ! 

حالا : چون همه از شرکت های مختلف سرویس میگیرن => پس هیچ شرکت خوب مطلق نیست => یوزر با توجه به شرایطش یکی رو انتخاب میکنه 

من بازم میگم من خودم شخصا کی ارزون تر و بهتر سرویس بده از اون سرویس میگیرم چون پول چاپ نمیکنم که الکی به کسی پول بدم . ولی بیایید یه نگاه بهتر به قضیه داشته باشیم . من تا حالا فقط دوستانی که راهنمایی میخواستند فقط میگفتم که نسبت به نوع سرویس و کاری که با اینترنت دارند از چه شرکتی اونم فقط نظر شخصیمو میگفتم . داستان از اونجا شروع شد که یه شرکت به نام ماکس نت اومده یه سرویس پشتیبانی ۲۴ ساعته با تشکیلات عظیم راه اندازی کرده که تا حالا به نظر من خوب نبوده ولی اینو در نظر بگیرید که این افراد همه لیسانس کامپوتر و تحصیل کرده و همشهری های ما هستند اول از همه اینکه اشتغال زایی شده دوم اینکه اول راه هستند (همه ما میدونیم که در دانشگاه چیزی در مورد شبکه تدریس نمیشه پس انتظار جواب دادن این سیستم در زمان کوتاه نباشیم)

ما کاربرا باید کاری بکنیم که همه شرکتها این کار رو انجام بدن و به این سمت حرکت کنند چون در وهله اول نتیجش به خود ما باز میگرده نه اینکه بیاییم اول کار شروع کنیم مسخره کردن دوستان تازه کار پشتیبانی . یک نفر که سالهاست در سیستم های سرویس دهنده و شبکه مشغول به کار هستش راحت میتونه یه نفر تازه کار رو سر کار بذاره و بعد بیاد اینجا بگه که شرکت فلان اینطوری شرکت فلان اونطوری . من فقط میخوام بدونم هدف از تخریب چیه ؟؟؟ چه دلیلی داره تخریب کنیم؟؟؟ مثلا وضع ما کاربرا بهتر میشه ؟؟؟ بعید میدونم 

نمیدونم شما چه اصراری داری که بگی اینا تحصیل کرده و لیسانس هستند  عین این رو در پست   #2654 هم کپی کردی !

سوال : آیا شما حاضری که چون اونا لیسانس و همشهریت هستند و صد البته برای اشتغال زایی  وقتی خطت 1 هفته قطع شد به روی خودت نیاری و اعتراض نکنی ؟  یا مثلا یه 10 تومن اضافه بدی برای سرویست بلکه این همشهریات حقوقشون زیاد بشه ؟ 

-  چون در دانشگاه چیزی در مورد شبکه نمیگن من یوزر باید سرویسم مشکل داشته باشه ؟ 

چند مساله رو اینجا بگم : 

بیشتر کسانی که پشت سیستم شرکت ISP  براتون تلفن جواب میدن ( به اصطلاح پشتیبانی میکنن ) حتی لیسانس هم ندارن ! دلیلش هم واضحه چون این کار نیازی به لیسانس یا تحصیلات دانشگاهی نداره 
    مورد مهم همون ادمین شکه هست که انتقاد من ه اون وارده دوست من !

کسی که لاگ IP  ها تو شرکت دست اونه ، کسی که ادمین شبکه یک ISP  هست  ، کسی که مدیر فنی اونجاست ! و . . ..  این فرد اگر 10 روز از 30 روز ماه رو مرخصی هست  باید به حال شرکت تاسف خورد 

مثل اینه که برای نگهبانی محله یک بچه ی 18 ساله رو استخدام کردید ( از گربه میترسه ) و میفرمایید که تازه کار هست یاد میگیره   و  وضع وقتی بدتر میشه که این نگهبان -که قراره حافظ اموال شما- باشه 10 روز ماه رو نمیاد سرکار !!!

دوستان دیگه کلاهشونو قاضی کنند ، این خنده دار نیست ؟ 

نقل قول از آقا توحید رو بخونید 

<DIV align="center">ببیند. حقیقتش اینه که من طرفدار هیـــــــــــــــــــچ شرکتی نیستم.
    بله! در مورد ماکس نت میگفتم!
    سرویسهای معمولی با قیمت بالا و پشتیبانی بسیار ضعیف.
    اون دوستی هم که میگفت همه ماکس نتی ها جوون هستند، باید خدمتشون چند تا نکته عرض کنم.
    اول اینکه مگه جوون نباید اخلاق داشته باشه؟؟؟؟؟!!!!؟؟؟
    مگه جوون نباید آداب جواب دادن به تلفن رو بلد باشه؟؟؟؟!!!
    و....
    مورد بعدی هم اینه که از این چیزها که بگذریم، ماکس نت میتونه کار دیگه ای برای پیشبرد اهدافش بکنه.
    یک فرد متخصص واقعی در این امر رو استخدام بکنه و ایشون بشن مدیر پشتیبانی.
    و همون جوان هایی که میگید زیر دست اون آقای متخصص واقعی کار کنند تا هم کار یاد بگیرند و هم اینکه شرکت اینهمه آبرو ریزی نداشته باشه. و مشکلاتش حل بشه.

بد نیست این مطلب رو بارم تکرار کنم :
    تا زمانی که یوزرها به پای همدیگه میپیچن و  به وضع موجود راضین وضع ازاین بهتر نخواهد شد 
    بهبود وضعیت اینترنت زمانی حاصل میشه که یوزر ها همشون در یک جبهه باشند نه در جبهه ی مخالف 

Last edited by MaSoOd; 04-09-2009 at 16:02.

5. 8 کاربر از MaSoOd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام
    از توضیحات آقا مسعود بسیار ممنون
    اما ای کاش به سوالات من هم پاسخ می دادن و ما را از شک و تردید بیرون می کردن اما بازم ممنون

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

سلام
    از توضیحات آقا مسعود بسیار ممنون
    اما ای کاش به سوالات من هم پاسخ می دادن و ما را از شک و تردید بیرون می کردن اما بازم ممنون
    سوالات شما چی بود ؟؟

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

بالاخره آقا مسعود تشریف اوردن و جواب پست های ما رو دادند . ممنون از همه جوابهایی که دادی . در مورد نوشته هایی که در این تاپیک مطرح کردم باید بگم که هیچ کدوم تهمت نبوده . ببینید من بازم میگم با اندازه ای که شما از همارا تعریف میکنید انتقاد دارم . چرا فکر میکنید که همارا نسبت به بقیه بهتره . من اینو بهتون میگم که نه از نظر قیمت و نه از نظر سرویس هیچ فرقی با هم ندارند تنها تفاوت در سیستم پاسخگویی هستش . در مورد همارا هم همین کار انجام دادم یعنی تماس گرفتم و خواستم با ادمین شبکه صحبت کنم که ظاهرا اصلا در ایران نیستند چه برسه به رسیدگی شبکه من البته اینو گفتم که بدونی که ادمین یه شبکه نمیدونم ماله هر شرکتی که میخواد باشه اگه مشکل نرم افزاری باشه در هر نقطه ای از دنیا می تونه سیستم رو کنترل کنه و فرقی نداره مرخصی باشه یا خارج از کشور . در مورد این همه پستی که زده شده خوب گلچین کردی و سر و ته جملات رو زدی و جاهایی رو که خواستی جواب دادی ...
    به هر حال من با کسی دشمنی ندارم و برام فرقی نمیکنه . دوست دارم در این تاپیک اطلاعات رد و بدل بشه و نمیخوامم جو اینجا رو بهم بزنیم . در مورد اینکه اینجا به کاربرا کمک کردید منت گذاشتن هم نداره که شما بودید الان هم هستید . تو فروم های هیج کسی بابت کاری یا اطلاعاتی که در اختیار بقیه میذاره منت نمیذاره شما که با این همه تجربه در این فروم هستید بهتر بود این جمله رو استفاده نمیکردید .
    در مورد پارتی من هم با مدیر انجمن دانلود فیلم میتونی سوال کنی لابد پارتیمون خیلی قوی بوده

9. این کاربر از symk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اگر یکم به پستهای قبلی نگاهی کنید می فهمید . موفق باشین

داره خودمونی میشه Bh_hellboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

دوستان به نظر میاد شکر خدا این بسته های ما دیگه تو شیلنگ اینترنت گم نمیشن و مجبور نیستیم برا دیدن یه سایت شونصد بار رفرش کنیم.کسی تایید میکنه؟

اینم نتیجه یه تست که همین الان گرفتم:

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام دوستان
    اینم تحفه ما
    خودتان قضاوت کنید
    []
    Last edited by AAKOJ; 05-09-2009 at 02:24.

13. این کاربر از AAKOJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •