iq-boy عزیز میشه این روش اتومات ست کردن رو بفرمائید منم تو همینش گیر کردم هر کاریش میکنم فقط دایرکت ست میشه ، ممنونتنها وسیله ای که VOR رو اتومات ست می کنه FMS هست که یک کامپیوتر حسابیه.![]()
iq-boy عزیز میشه این روش اتومات ست کردن رو بفرمائید منم تو همینش گیر کردم هر کاریش میکنم فقط دایرکت ست میشه ، ممنونتنها وسیله ای که VOR رو اتومات ست می کنه FMS هست که یک کامپیوتر حسابیه.![]()
نیما جان منظورتون دقیقا چیه؟ یعنی می خواهید روت تو FMS ست کنید؟ خوب باید تایپ هواپیما رو بفرمایید. چون FMS هر هواپیمایی فرق داره.
اگر با GPS پرواز می کنید، دیگه ست کردن VOR معنی نداره. GPS بر اساس طول و عرض جغرافیایی پرواز رو هدایت می کنه و به VOR و کورس و... کاری نداره. مزیتی که GPS شبیه ساز داره، تنوع طرحهای تقرب هست که می تونید انتخاب کنید.
یک نکته ای که بد ندیدم بگم، در مورد VOR های واقعی هست. تو شبیه ساز با اینکه مشخص کرده VOR ارتفاع بالا یا ارتفاع کوتاه هست، اما در هر دو ارتفاع می تونید از این ابزار استفاده کنید. اما در واقعیت برد VOR ها متفاوت هست. عمدتا در سه نوع : T-VOR (برد و ارتفاع کم برای استفاده در TMI) و L-VOR (برد عمودی 18000 پا و افقی 40 ناتیکال مایل) و H-VOR (حدود ارتفاع 45000 پا) وجود دارند.
علت محدود کردن VOR ها هم ، برای ناوبری دقیقتر و عدم تداخل دو یا چند VOR هست.
نه عزیز با gps نمیپرم!
اگر امکان داره ست کردن فوکر 100 و ایرباس 320 رو بفرمائید
البته نه دایرکتش رو
یه مشکلی هم با ایرباس 320 ویلکو دارم (مالFSX ش ها نه 2004ش) رو زمین وقتی چپ و راست میدم بال ها درست عمل میکنه ولی بعد تیک آف دیگه نمیتونم turn دستی کنم حتما باید auto pilot کنم و hdg بدم تا حالا به این مشکل بر خوردید!؟
Last edited by nima_arafati; 07-04-2010 at 13:33.
دوباره سلام.
چند تا سوال دیگه جواب بدین دیگه ترکوندین.
NAV1 و NAV2 و یا COM1 و COM2 فرقی میکنند با هم یا صرفا برای این هست که شما موقع پرواز فرکانس VOR بعدی رو قبل از اینکه بهش برسید وارد کنید و بعد فعالش کنید.
یعنی کلا متوجه نشدم چه فرقی میکنه مثلا با ATC روی COM1 صحبت کنیم و یا COM2.
یه مثال بزنم. فرض کنید ILS رو تو NAV1 ست کردید و اتوپایلوت داره میبره به طرف باند. حالا ILS رو که توی NAV1 ست و اکتیو بود توی NAV2 ست و اکتیو میکنیم.
خب در این حالت هواپیما به مسیر ILS ادامه میده و انگار هیچ اتفاقی نیفتاده؟
کلا میخوام حکمت اینکه از این قسمتها دو تا داریم رو بدونم.
من ILS رو روی دومی تنظیم کردم ولی لوکایزر دیده نشد. شاید هم من اشتباه کردم.
______
یه سوال دیگه هم دارم.
به کادر قرمز توجه نکنید.
در مورد کلیدهای ADF و MKR میتونید توضیح بدین. کلا این کلیدهای زیر همشون.
و سوال آخر اینکه کد XPNDR (ترانسپندر) بر چه اساسی تنظیم میشه؟ یعنی برای هر هواپیما منحصر به فرد هست و همیشه براش ثابته یا نه ابتدای پرواز تنظیم میشه.
توی IVAO تغییر کد XPNDR همون عکس العمل طبیعی رو داره که توی واقعیت هم داره؟ یعنی از روی رادار محو شدن و این چیزها.
ممنون.
آخه من الان داشتم پرواز میکردم و هواپیمای نازنینم وسط بیابون موند تنهای تنها...
Last edited by ebicross; 07-04-2010 at 13:31.
دوستان پيشنهاد ميکنم حتما Real Environment Xtreme" REX" رو دانلود و نصب کنيد"خيلي طبيعي ميشه همه چيز...
![]()
متاسفانه هیچ کدوم از این هواپیماها که فرمودید رو ندارم. اما دویژن قرار شده کلاسهای تایپشون رو برگزار کنه.
من نسخه نوین پندار رو نصب کردم وقتی وارد بازی میشی همه جا سفیده بجز هواپیما و باند
بعدش همه چیز چپکیه مثلا ملخ هلیکوپتر وسطه کابینه.
باید چی کار کنم
Last edited by valapeji; 07-04-2010 at 14:57.
اگه می شه لینک دانلودreal environment extreme رو هم لطف کنید.
شما اول از همه چک کن ببین اتو پایلت روشن نیست .چون محصولات ویلکو نه همچین مشکلی داره.من هم ایرباس 380 ش رو دانلود کرده بودم وقتی می خواستم باهاش فرود بیام .می دیدم خودش خودکار رفته رو اتوپایلت.باز هم شما یه چکی بکن شاید ایشالا مشکلت حل شد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)