دادا داری به امضای خودت خیانت میکنی ها از ما گفتن بود اگه دنبال کمرافون هسی اصلا دنبال این گوشی نیا.....
دادا داری به امضای خودت خیانت میکنی ها از ما گفتن بود اگه دنبال کمرافون هسی اصلا دنبال این گوشی نیا.....
حقيقتش اينكه من اضلا فرصت نمي كنم بيام نت.ولي دستتون درد نكنه.
سلام رفیق !
بنده خودم حدود یک ماه پیش قیمت کردم با گارانتی 550 تومان !
الآن معلومه که گرون شده ! چون شب عیده !
بنظرم اردیبهشت حدود 400 راحت گیر میاد !
شما تاحالا گوشی سونی اریکسون دیدی که بعد از یک سال قیمتش به 3/1 نرسه !؟
سلام دادا!دادا داری به امضای خودت خیانت میکنی ها از ما گفتن بود اگه دنبال کمرافون هسی اصلا دنبال این گوشی نیا.....
خب ان82 رو که نمیفروشم! به عنوان کامرا فون نگه میدارم+ اکسپریا واسه کارهایی اداری!
چرا ناراحت میشی خوب من قیمت همین حالا رو دادم دیگه بله منم میدونم اول اسفند ماه قیمت کردم همون قیمت شما بود اما حالا شبه عیده و 10 -20 تومن رفته بالاتر ...
در مورد ارزونتر شدنش باید بگم بله دیگه هر گوشی هم که باشه ارزون میشه البته به سیاست های خود سونی اریکسون هم ربط داره ها وگرنه میتونستند یه کاری کنند که قیمتش فیکس همون مثلا 700 تومن بمونهو پایین نیاد ...... اما دیگه نه اینقدرکه مثلا هفته پیش 550 بوده این هفته یارو میگه 500 تومن قبول داری ؟![]()
ای شیطون اکسپریا رو واسه حال کردنش میخوای n82 رو هم واسه زندگی کردن ..... چی گفتم اگه تونسی بفهمی یعنی چی؟
سلام به آلفردوی کبیر.خوب هستین.از این ورا>نکنه به pt خیانت و این حرفا....دی...سلام رفیق !
بنده خودم حدود یک ماه پیش قیمت کردم با گارانتی 550 تومان !
الآن معلومه که گرون شده ! چون شب عیده !
بنظرم اردیبهشت حدود 400 راحت گیر میاد !
شما تاحالا گوشی سونی اریکسون دیدی که بعد از یک سال قیمتش به 3/1 نرسه !؟
داداش ناراحت نشدم که
والا از این موبایلی ها هیچی بعید نیست ! همین الآنش بین طبقات اول تا ششم علائدین روی بعضی گوشی ها 40 - 50 تومن تفاوت هست ! دیگه چه برسه به اینکه زمان هم بهش بخوره !
من خودم 2 - 3 روز پیش بیرون علائدین قیمت کردم 700 تومن !
خیلی تخیلی قیمت ها رو بالا و پایین میکنند !
واسه یکی از همکارام میخواستم n82 بخرم همون 2 - 3 روز پیش دیدم بعد یک هفته 70 تومن اومده روش !
پس هیچ چیز بعید نیست
راستی منم منتظرم تا اکسپریا افت قیمتش متوقف بشه تا شکارش کنم
خیلی دلبری میکنه
سلام به آلفردوی کبیر.خوب هستین.از این ورا>نکنه به pt خیانت و این حرفا....دی...
به سلام !
مرسی
نه بابا خیانت چیه من کلا همه جا میپلکم
راستی این پی سی ورلد چه اسمایلیای متنوعی داره ! دی !![]()
ولی محدودیتهای خاص خودش رو داره.مثلا hyper link نداره که بد میره رو اعصاب.دی..راستی این پی سی ورلد چه اسمایلیای متنوعی داره ! دی !
نظریه دادی!!ای شیطون اکسپریا رو واسه حال کردنش میخوای n82 رو هم واسه زندگی کردن ..... چی گفتم اگه تونسی بفهمی یعنی چی؟
شما مشکیشو داری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)