من صدای 2 جفت 718 رو شنیدم به طرز وحشتناکی زیاده و بیسش سنگین اما این برای زمانی هست که بخواید ولوم بدید اما اگر بخواید موزیک لایت گوش بدید تو ولوم پایین به نظر من استیج جلو یک چیز دیگست چون همش صدا از عقب باشه زود آدم رو خسته می کنه.
من صدای 2 جفت 718 رو شنیدم به طرز وحشتناکی زیاده و بیسش سنگین اما این برای زمانی هست که بخواید ولوم بدید اما اگر بخواید موزیک لایت گوش بدید تو ولوم پایین به نظر من استیج جلو یک چیز دیگست چون همش صدا از عقب باشه زود آدم رو خسته می کنه.
تقلبیش از قبل هم توی بازار بود
چیزی که من میگم اینه که با دقت بخرین و گول ارزونی آمپ رو نخورین
مطمئنا یه جفت باند برای جلو خیلی مناسب تر خواهد بود!
-------------------------------------------------------------------------------------
رضا و isbn عزیز
فکر کنم توی این رنج قیمت 7541 اینفینیتی هم اینطور که بوش میاد هست
یه خورده هم توی صفحه آخر این تاپیک در موردش صحبت شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
![]()
ممنون
بعد چون باند جولو با عقب برندش فرق میکنه مشکلی که نیست صدا خراب نمیشه؟
بعدا که میخوام سابم ببندم مشکلی از اون جهت پیش نمیاد؟ چون من دیگه ساب ببندم میخوام فقط بکوبم
ولوم بالا برا همین میگم شاید باندام تو ولوم بالا کم بیارن برا مثال ساب میکوبه اما باندا صدا ازشون در نمیاد یا خش خش میکنن.
ببینید 718 80 وات هست دیگه باند آلپاین هم که حمید جان 4-5 تا معرفی کرده همه رو دیدم 50 وات و 60 وات بودن کلا منظور اینه وات اینا فرق کنه مشکلی پیش نمیاد؟
این آمپی که شما معرفی کردید 4 تا 111 تا رو 4 اهم میده باندا که میترکه
حالا در کل من الان باند sps -600c رو برا جولو انتخاب کردم ولی یه چیز
این که زده یعنی چه
RMS: 160 watts per set / 80 watts each side
بلاخره 160 وات یا 80
اگه 80 باشه عاله با 718 هم مچ میشه کامل
Last edited by isbn; 04-05-2010 at 23:13.
شرمنده زیاد سوال می کنم
فرق 718ex با 718معمولی چیه از نظر صدا کدوم بهتر این 3 اهم 4 اهم چیه
ممنون
سلام
با توجه به قدرت 718 (80وات ) کافی به نظر میرسه (البته به صورت ریاضی ) منظورتون از ضعیف بودن چیه؟
میشه یه امپ قوی تر معرفی کنید (من این امپ رو با مطالعه صفحات قبل انتخاب کردم)
موضوع این اهم چیه ؟ (در مورد قدرت یک امپ )
(4اهم) 4*60 وات
(2اهم) 4*80 وات
موقعی که گفته میشه 4* 120 (4 خروجی برا 4 باند) اونوقت چی ساب رو تغذیه میکنه ؟
با تشکر
سلام
دوستان LCD واسه خودرو بِرِندِ خوب چی هست ...
الان بازار پر شده ازین مارشال بدلیا Marshal
در ضمن من نوعی از LCD مد نظرم هست که رو آفتابگیر نصب شه و کمتر از "8 نباشه.
قیمتش هم در حدود 120-130 خوبه. ( آخه بخاطر اُ ریب بودن داشبورد ِ پژو بعید می دونم از نوع پایه دارش بتونم نصب کنم )
- یه مدل شب گذشته دیدم این بود : Brend: UltraSonic
Model:US-Tv8855 Cr
امکانتاش فوق العاده بود ...پخش فرمت هایه مختلف تصویری + Mp3 +پورت USB برای Mass Storage و....و...
مشکلی که برایه من این داشت بزرگ بودن صفخهش بود ( فک کنم یه یازده اینچی بود !!) و اینکه با پایه نصب میشد رویه داشبورد.
قیممتش هم خیلی مناسب 105 ( طرف آشنا بود و از بندر آورده بود)
- نظرتون چیه ؟
-Brend ِ مورد نظرتون چیه ؟
revc (ohm) =3.2 dual
levc ( mh) = 3.76 8ohm,1.30 2ohm
fs ( hz)=34.5
qms=16.43
qes=0.65
qts=0.62
vas=1.22 cu.ft , 34.68 liters
rms=2.426( n.s/m
mms=184.17 ( g
cms=1.2*10 be tavane -4
diam=9.5 inch,242 mm
bl=20.37 (8ohm),10.14 (2ohm
xmas=0.41( inch), 10.33 (mm
سلام ضا جان
به نظر من دو جفت نگير و به جاي اون يه كامپوننت بگير براي جلو.نه ايرادي نداره،اتفاقا بهتر تغذيه ميشه با ولتاژ يكسان.من با عرض پوزش از امير عزيز،توصيه نميكنم اين امپ رو ،راستش شايع هست كه زياد پروتكت ميكنه.
اگر دوكانال ميخواهي بگيري پايونير 5400T اگه 4 كانال ميگيري ارت كوئيك T2000W/4
ساند استريم تو تهران خ شريعتي ابتداي خ معلم يه نمايندگي داره
خير.البته با توجه به 3 اهمي بودن كوئل بهتره گين كترل شده باشه و درست تنظيم بشه
شما بهتره اسپيكرهائي رو براي هر دو استيج انتخاب كني كه از نظر توان ورودي زياد با هم تفاوت نداشته باشند.
7541 آمپ خوبيه،اگر كنترل شده باشه مشكلي پيش نمياد.البته من تا حالا خودم تست نكردم 716EX رو ببينم چقدر ميتونه تحمل كنه،ولي با توجه به قيمتش بد نيست دوستاني كه از نظر مالي توان دارند اين باند رو با امپهاي قوي مثل همين 7541 تست كنن.
اون باند آلپاين ميتونه 80 وات رو تحمل كنه.پيك اين اسپيكر 240 واته.
ببند با خيال راحت برات بكوبه
من براي ساب گفتم 150 وات رو!!
مقاوت الكتريكي يا امپدانس نشون دهنده مقاوت يه جسم در مقابل عبور جريان الكتريكي هست كه اون رو با اهم ميسنجند
تو امپليفايرها هم توانها روي امپدانسهاي متفاوت توليد ميشه.بر اساس طراحي مدارهاي اونها.هر چي مقاوت يا اهم اسپيكر كاهش پيدا كنهفجريان و قدرت بيشتري رو ميتونه از آمپ درخواست و دريافت كنه.
حالا يه حالت هم داريم و اون بريج كردن دو تا كانل امپ هستش كه مياد قدرت دو كانال رو باهم جمع ميكنه.پس يه آمپ 4 كانال نميتونه هم 4 كانال اسپيكر رو تغذيه كنه هم يدونه ساب ،بلكه دو كانلش براي دو تا اسپيكر و دو كانل بريج شده (تك كانل مونو )براي يه ساب ووفر.
ok
من كمي سرم شلوغه تو اولين فرصت براتون مدل ميكنم و ميگم خدمتتون.
ممکنه مدل کامل امپ 7541 بدهی . بعد اینو ببندم (به قول بچه ها ) خدا میشه
قیمت امپ بدی ممنون میشم
ممنون حميد جان من نظرم اينه كه الان دو جفت 718 رو بگيرم با آمپ خوب كه شما بهم معرفي ميكنيد 150-170 بعدا هم يه آمپ دو كانال g3300 با يه جفت كامپوننت ميگيرم
چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)