تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 279 از 1126 اولاول ... 179229269275276277278279280281282283289329379779 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,781 به 2,790 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

اگه نباشه جاش خالی می مونه prance666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ممنون رضا امیر جان بابت راهنماییت و سال نو بر شما و خانواده گرامیتون مبارک
    برادر من برداشتم هاردم رو فیرمورش رو آپدیت کردم و اون پارتیشن رو با یه برنامه دیگه ساختم و چند بار هم ویندوز نصب کردم گویا مشکلش حل شد
    باتشکر از محبت شما

اگه نباشه جاش خالی می مونه nt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام
    من چند روزی هست که مثلا هر 5 دقیقه یکبار سیستم به حالت هنگ میره و چراغ هارد ثابت روشن میمونه و تقریبا خیلی کم هم خر خر میکنه
    ScanDisk و Defrag هم انجام دادم
    آنتی ویروس هم آپدیت هست
    ممنون میشم راهنمایی نمایید.

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من به یه مشکلی بر خورد کردم

و مشکل ام هم اینه که :

یه هارد 500 گیگ دارم با اتصال SATA زمانی که میخوام windows xp نصب کنم در قسمت فرمت کردن پارتیشن (( همون صفحه آبی ))
    گیر میکنه ...

ولی windows 7 رو راحت نصب کردم !!!

به نظر دوستان مشکل از کجاست ؟

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام
    من چند روزی هست که مثلا هر 5 دقیقه یکبار سیستم به حالت هنگ میره و چراغ هارد ثابت روشن میمونه و تقریبا خیلی کم هم خر خر میکنه
    ScanDisk و Defrag هم انجام دادم
    آنتی ویروس هم آپدیت هست
    ممنون میشم راهنمایی نمایید.

سلام دوست خوب من
    سال نو مبارک
    آنچه از ریپورت بر می آید این است که هارد مشکلی دارد که سعی در جابجایی اطلاعات میکند به احتمال هارد شما بدسکتور دارد باید بدسکتورگیری کنید.

---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------

دوستان من به یه مشکلی بر خورد کردم

و مشکل ام هم اینه که :

یه هارد 500 گیگ دارم با اتصال SATA زمانی که میخوام windows xp نصب کنم در قسمت فرمت کردن پارتیشن (( همون صفحه آبی ))
    گیر میکنه ...

ولی windows 7 رو راحت نصب کردم !!!

به نظر دوستان مشکل از کجاست ؟
    سلام سال نو مبارک
    مشکلی نیست اول هارد را LLF کنید مشکلتان حل خواهد شد. مشکلی در دراوین بار که پارتیشن بندی کرده اید وجود دارد باید هارد را فرمت سطح پایین کنید و دوباره از ابتدا پارتیشن بندی نمایید فقط یادآوری میکنم که در صورتی که اطلاعات خاص دارید ابتدا اطلاعاتتان را در هارد دیگری ذخیره نمایید.

5. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hesamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام خدمت اساتید عزیز.هاردم 160 ساتا سامسونگ
    pc تو حالت sleep بود در وین 7 . دسکتاپ که بالا اومد کامل رفتم تو my computer که برم تو یکی از درایو هام هنگ کرد و موس ایستاد و یک صدای تق تق به این صورت که 2 تق اول و 2 ثانیه وقفه دوباره 3تا تق پشت سر هم میزنه و این صدا ادامه داره. pc رو ریست کردم ، خاموش روشن کردم ولی بازم تا بالا میاد همون صفحه اول گیر میکنه و همون صدا رو میده. مشکل چی هست ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید اطلاعات خیلی مهمی دارم تو هاردم ،
    سپاس فراوان

اگه نباشه جاش خالی می مونه nt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام دوست خوب من
    سال نو مبارک
    آنچه از ریپورت بر می آید این است که هارد مشکلی دارد که سعی در جابجایی اطلاعات میکند به احتمال هارد شما بدسکتور دارد باید بدسکتورگیری کنید.
    ممنون
    با چه نرم افزاری بدسکتور گیری نمایم؟
    آیا باید از اطلاعات هم پشتیبان بگیرم؟
    آیا امکان حذف اطلاهات وجود دارد؟
    چه مقدار زمانی طول میکشد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام. من حدودا دو ماهه یه لپ تاپ hp 3190 گرفتم هاردش توشیباست مدتیه که وقتی روشنش میکنم hard disk error میده جدیدا هم وقتی سیستم میخواد بیاد بالا اولش خیلی طول میکشه و حالت هنگ داره ولی بعد از اینکه اومد بالا دیگه مشکلی نداره. با نرم افزار HD Tune pro تستش کردم عکس ها رو قرار میدم. لطفا راهنماییم کنید که چطوری میتونم رفعش کنم

نرم افزار HDD Regenerator هم استفاده کردم ولی هیچ بد سکتوری رو نشون نداد . مشکل چیه آخه؟! من واقعا گیج شدم
    Last edited by pinkpad; 25-03-2011 at 18:26.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوست خوب من
    سال نو مبارک

---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------

سلام سال نو مبارک
    مشکلی نیست اول هارد را LLF کنید مشکلتان حل خواهد شد. مشکلی در دراوین بار که پارتیشن بندی کرده اید وجود دارد باید هارد را فرمت سطح پایین کنید و دوباره از ابتدا پارتیشن بندی نمایید فقط یادآوری میکنم که در صورتی که اطلاعات خاص دارید ابتدا اطلاعاتتان را در هارد دیگری ذخیره نمایید.
    سلام دوستان این منظورتون از llf چیه
    من این مشکل رو روی لب تابم دارم اصلا دیگه نمیشه روش وین نصب کرد چک دیسک هم نمیتونم بکنم اخطار رایت پروتتکت اینجور چیزایی رو میده
    البته میخوام کلا هارد رو زیرو کنم یه برنامه معرفی کنید که بتونم باهاش بوت کنم و هارد رو زیرو کنم و از اول پارتیشن بندی رو انجام بدم

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام خدمت اساتید عزیز.هاردم 160 ساتا سامسونگ
    pc تو حالت sleep بود در وین 7 . دسکتاپ که بالا اومد کامل رفتم تو my computer که برم تو یکی از درایو هام هنگ کرد و موس ایستاد و یک صدای تق تق به این صورت که 2 تق اول و 2 ثانیه وقفه دوباره 3تا تق پشت سر هم میزنه و این صدا ادامه داره. pc رو ریست کردم ، خاموش روشن کردم ولی بازم تا بالا میاد همون صفحه اول گیر میکنه و همون صدا رو میده. مشکل چی هست ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید اطلاعات خیلی مهمی دارم تو هاردم ،
    سپاس فراوان
    سلام سال نو مبارک
    با این صورتی که شما گفتید و ویندوزتان بالا می آید و بعد هارددیسک به صدا می افتد !!!
    احتمال بسیار زیاد مشکل در مدیا است و کارتان را سخت خواهد کرد . بهتر است دیگر آن را روشن نکنید زیرا آسیب بیشتری وارد میکنید . احتیاج به سیستم های پیشرفته جهت ایمیج گیری از هر هد میباشد . لطفا" به یک مرکز تعمیر و بازیابی اطلاعات مراجعه فرمایید.

داره خودمونی میشه hesamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام سال نو مبارک
    با این صورتی که شما گفتید و ویندوزتان بالا می آید و بعد هارددیسک به صدا می افتد !!!
    احتمال بسیار زیاد مشکل در مدیا است و کارتان را سخت خواهد کرد . بهتر است دیگر آن را روشن نکنید زیرا آسیب بیشتری وارد میکنید . احتیاج به سیستم های پیشرفته جهت ایمیج گیری از هر هد میباشد . لطفا" به یک مرکز تعمیر و بازیابی اطلاعات مراجعه فرمایید.
    نه ویندوز که بالا نمیاد دیگه همون صفحه اول گیر میکنه و شروع میکنه صدا دادن،حالا من تو یزد مرکز تعمیر و بازیابی اطلاعات از کجا بیارم ، شما که تو امضات نوشتی کجا هستین ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •