من بالاخره توجیه نشدم....یعنی مودم زایسل بخرمو بس؟؟؟؟ یا دیلینک2640u ؟؟؟؟؟؟؟ linksis رومیگن اون مدلی که شکلش ایستادست خوبه.... ..اون مودل هایی که شکل سفینه هست جالب نیست..مثل 160n ...مشکلشم اینه که نقاط کور داره که wifi نمنیده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من بالاخره توجیه نشدم....یعنی مودم زایسل بخرمو بس؟؟؟؟ یا دیلینک2640u ؟؟؟؟؟؟؟ linksis رومیگن اون مدلی که شکلش ایستادست خوبه.... ..اون مودل هایی که شکل سفینه هست جالب نیست..مثل 160n ...مشکلشم اینه که نقاط کور داره که wifi نمنیده
من مودم های وایرلس tp-linkرا امتحان کردم مودم های عالی هستن می توانید رو این مودم ها فکر کنید قیمت خواستین در خدمت هستم خیلی خوب اندیشه را هم ساپورت می کند.
پری روز یکی از دوستان اینجا به من گفت من از تلفن خونه استفاده نکردم و فقط به ADSL وصل شدم باهاش ولی 50 تومن پول تلفن اومد واسم .
منو به شک انداخت . مگه فقط 2 تومن روی پول تلفن نمیاد ؟؟؟؟
سلام به همه دوستان
من امروز رفتم تاپیک های ADSL شهرهای دیگه رو دیدم. همشون داغونن! یعنی یه عده خیلی کم سرعتشون تو لینکهای مستقیم و با IDM خوبه ولی بقیه همه شاکین! الان دیگه مطمئن شدم این یک برنامه کلی برای کنترل سرعت و اینترنت در سطح کشوره!
بدبخت چقدر پشت سر اندیشه و .. غیبت کردیم!
البته اونا هم یه سری ایراداتی دارن ولی مشکل اساسی از جای دیگس!
نه نمیاد فقط تو هر فیش 2 تومن میاد ( هر ماه 1000 تومن و چون هر فیش 2 ماه یک بار میاد میشه 2 تومن ) ... اما اون دوستمون گفت که تازه 1 ماهه adsl گرفته و احتمالا به تارخ فیش دقت نکرده مال بدهی قبل از روزای گرفتن adsl بوده ... به ناریخ شروع و پایان فیش توجه کنید .
اما در مورد سرعت تورنت شما گزینه forced رو تو برنامه utorremnt امتحان کن ( به شرطی که سید فایلت خیلی پایین نباشه ) افزایش سرعت خوبی پیدا می کنی ... همین الان که ساعت 3 عصره من سرعت تورنتم برای دانلود 2 تا فایل همزمان بین 100 الی 150 کیلو بایت شده ! و وقتی هم که تک فایل دانلود میشه سرعت بین 50 الی 100 کیلو بایت... یکی دو هفته بود که همچین سرعتایی نداشتم ...
در ضمن اون مدل مودم بیسیم linksys هم که دوستمون گفت حالت ایستاده داره و خوبه ... باید بگم آنتن دهی خیلی خوبی داره و جزو سری g محسوب می شه و تقریبا مدل قدیمی هست و یکی دو سال پیش جزو مدلای با کلاس محسوب می شد : linksys wag200g که اگه گیر آوردین مدل بسیار خوبیه ... اما اینکه گفتن مدلای تخت linksys به درد نمی خوره و آنتن دهی خوبی نداره ... باید بگم در مورد سری g مثل مدل wag54g حرف شما تا حدی درسته چون این مدلا آنتنشون داخلیه اما مدلای سری n مثل wag160n دارای 3 تا آنتن داخلی هستن و کیفیت خیلی خوبی دارن .چون محدوده فرکانسیشون فرق می کنه و کلا سری n از نظر آنتن دهی هم قویترن اما باز هم می گم آداپتور بیسیمتون هم باید از تکنولوژی سری n پشتیبانی کنه وگرنه اونا هم با این مودم تو همون شرایط سری g کار خواهند کرد ! اگه زیاد هزینه نمی خواین بکنین همین مدلای بیسیم tplink هم که بین 55 الی 65 تومن هستن هیچ ایراد اساسی ندارن ! زیاد نگران نباشین ...
خدا رو شکر قبل از اینکه کسی اینجا بخاطر انتقاد نرم و نازک از اندیشه و اتهام طرفداری دارمون بزنه همه دارن متوجه می شن بجز افت سرعت شبانه بقیه مشکلات تو این 2 هفته تقصیر مخابرات بوده که چه گند عظمایی داره میزنه به اینترنت !در مورد کمبود سرعت بعضی مراکز مثل 727 هم من مقصر رو 50-50 میدونم ... یعنی مطمئنم مسئولان اون مرکز برای ارتقاء کیفیت با شرکت همکاری خوبی نمی کنن ... پس هر چه فریاد دارید بر سر مخابرات بزنید ... یه %20 هم سر اندیشه و پارس تا زودتر پهنای باندشونو زیاد کنن !... بابت فحش دادن به اندیشه و پارس و دامون هم از خدا طلب بخشش کنید !
![]()
سلام من برادرم دانشجویه شیرازه دیشب اومد رشت ازش همینو پرسیدم گفت من اونجا از شاتل دارم و تو دو هفته گذشته عملا هیچ کاری نتونستم انجام بدم و مخواد از این ماه تمدید نکنه فکر کنم تا این مخابرات پدر همه مونو در نیاره ول کن نیست
شایدم داره زمینه نارضایتی مردم از شرکتها رو اماده می کنه تا واسه خودش یه بازاری درست کنه واقعا که بدبختن![]()
TP-Link TD-W8960N 300Mbps Wireless N ADSL2+Router
ADSL2+ modem, 4-port Ethernet router and 802.11n draft 2.0 wireless access point
قیمت:95000تومان
TP-Link TD-W8101G 54M Wireless ADSL2+ Modem Router
ADSL2+ modem, 1-port Ethernet router and 802.11g wireless access point
قیمت:60000تومان
TP-Link TD-W8901G 54M Wireless ADSL2+Modem Router
ADSL2+ modem,4-port Ethernet router and wireless G access point
قیمت:70000تومان![]()
بله طبق آخرین خبری که من از سنندج و تهران و مشهد وزنجان دارم اوضاع اونجا هم بدجوری بهم ریخته است
این که مخابرات همچین کاری بخواد بمنه بعید هم نیست
بعنوان نمونه مثال میزنم هرچی ایرانسل به مخابرات مذاکره کرد که هزینه صحبت بین خطوط رو به نرخ واقعی یعنی 67.8 تومان حساب کنه مخابرات زیر بار نرفت و برای هر دقیقه بالای 100 تومان کسر میشه حالا چرا اینکار رو کرده برای اینکه اکثر مردم خط های مخابرات رو دارن و برای ایرانسل دارا نمیصرفه مکالمات طولانی با سایر خطوط داشته باشن پس ناچارا میرن یه خط اعتباری همراه اول میگیرن
واقعا با این مخابراتمون با این استراتژی پول در آوردنشون
همه جا سیم کارت رو مجانی میدن از خدمات هزینهشون رو در میارن اینجا باس خدا تومن پول بدی تازه کلی هم هزینه صحبت واسه ات میاد(دیگه از افغانستان وپاکستان هم عقب افتادیم)
پرچم بدجوری اومده پایین
راستی یه خبر دیگه هم دارن هرچه پزشکا تلاش کردن اون سیم بدبخت رو نجات بدن بدلیل کمبود داروهای خارجی و دست داشتن شیطان بزرگ و صهیونیست ها متاسفانه اون کابل نوری جان به جان آفرین تسلیم کرد
خدایش بیامرزد بر همین اساس پروژه راپید شیر ملی هم کلید میخورد
-----
ویرایش ساری و اردبیل و تبریز هم به همین درد دچارن
Last edited by ebrahim_cid; 19-02-2010 at 15:54. دليل: :-(
من بالاخره 5شنبه گرفتم ..
همه چی رو وصل کردم ظاهرا باید منتظر بمونم باهام تماس بگیرن درسته؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)