تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 279 از 416 اولاول ... 179229269275276277278279280281282283289329379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,781 به 2,790 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

داره خودمونی میشه Choas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این چه جور رای گیریه اول صفحه ؟
    همه اومدن به گزینه اول رای دادن
    من این رای گیری رو مبطول اعلام میکنم (رای من کجاست)
    اما واقعا ناروتو تو اکثر سایتا اول میشه تو رای گیری نمیدونم اینجا واقعا اینو رو اینقدر دوست دارن ؟ یا سرسری رای دادن
    خدا زیباست و زیبایی ها را دوست دارد...
    ایرانیان از همان اول یکتا پرست بودن!!!

---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------

قبل از اون حمله چی؟ پدر ایتاچی کلا تو دهکده بوده همچنان! ولی اون موقع توبی تو دهکده اب بوده و بعدشم که دنبال کاغذ بازی های اکاتسوکی
    و اصلا فوگاکو اونقدر قدرت نداشت! تو یه قسمتی گفته میشه که تنها کسی که میتونست کیوبی رو احظار کنه مادارا بوده و بس! که خودمون هم دیدیم مادارا چه قدرتی داشت!! اصلا هم تراز نیستن...!

موقعی هم که ساسکه برگشت دهکدش دیدیم که ایتاچی وایساده بالا سر فوگاکو که اگر بدل بود باید چهرش تغییر میکرد تا اون موقع !

این مورد جدا به نظر من غیر معقوله!
    نه عزیزم؛ اون موقع که ایتاچی همه رو کشت، بعدش تشریف برد تو آکوتساکی با اروچیمارو هم گروه شد=> آکوتساکی مثل شیر پابرجا بوده!

در مورد شناسایی از چاکرا هم من اطلاعی ندارم (مانگا خونی رو تازه شروع کردم) ولی...پس این کارین که سنسوری تایپه چی؟!

2. 2 کاربر از Choas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

این چه جور رای گیریه اول صفحه ؟
    همه اومدن به گزینه اول رای دادن
    من این رای گیری رو مبطول اعلام میکنم (رای من کجاست)
    اما واقعا ناروتو تو اکثر سایتا اول میشه تو رای گیری نمیدونم اینجا واقعا اینو رو اینقدر دوست دارن ؟ یا سرسری رای دادن
    نظر سنجیه ایراد داره! من هم رای خودم رو زدم بعدش دیدم کلا تعطیله

---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------

میثم جان اون کمبوی باد و برق و آتش رو فراموش کردی که کاکاشی با شارینگانش جمعش کرد؟!

فرمایش شما متین ولی از کجا که توبی کیوبی رو احظار کرده؟!
    اصلا چه دلیلی بر این کار داشته؟ اگه توانایی سامن کردنش رو داشته خوب چرا سیلش نکرده و خلاص؟!

نکته مهم: زمانی که میناتو کشته شد اروچیمارو در آکوتساکی بوده و این یعنی رهبر آکوتساکی و طبعا اهدافش معلوم بوده...

از آنجا که پسر کو ندارد نشان از پدر، شاید مثل ایتاچی بابشم دودوزه بوده باشه و اختلاص و این حرفا که در جامعه ژاپنی(!) بیداد می کنه !!!
    تازه، بابای ساسکه سنش به توبی بیشتر میخوره
    ضمن این که با این همه مهارت توبی در اسکول کردن (باعرض پوزش از کلمه زشت)، می تونسته وقتی ایتاچی همه را کشته، اونم گول زده باشه و... (برخلاف بیاکوگان،شارینگان نمیتونه مسیر چرخش چاکرا رو ببینه)
    خوب؟
    ایدم چطوره؟
    کمبوش رو حقیقت یادم نیست ولی اگر زده که کارش درست بوده ! فقط یادمه که یه چیزی از هوکاگه اول گفت یعنی خود فسیل بوده این کاکوزو که نتیجش توسنته اونقدر پیشرفت کنه !!

در مورد کنترل کیوبی که خب اولا این کار رو با شارینگانش انجام میداده که با همین قدرت زیادش یه کانکشنی همبین خودشون درست میکرده که تو مانگا دیدیم یه فرد ماسک داری میره وسط دهکده و کیوبی رو احظار میکنه و شروع میکنه به تخریب دهکده که اگر هدفش این بوده چرا بیاد و سیلش کنه؟! وقتی کیوبی و خودش درواقع یکنفر هستن یه چیزی بهتر از جینچوریکی شدنه و بعدش خود فرد ماسکدار میتونه بمب بیجو بزنه؟ نه ! ولی کیوبی میتونه! و البته اگر یوندایمه نبود کسی هم نمیتونست کیوبی و ماسکدار رو جمع کنه !
    جدای از اون فکر کنم یه جا ایتاچی میگه با مانگکیو میتونن کیوبی رو کنترل کنن ولی توبی رو با مانگکیو ندیدیم که این قضیه هنوز حل نشدست...

بعدش در مورد توبی... مگه نمیگید اکاتسوکی قبل از اون وجود داشته؟ قبل تر از اون دیدیم که توبی تو دهکده اب بوده و یه جا میره با کیسامه ملاقات میکنه ! همون موقع مگه این فوگاکو تو کونوها نبوده؟ بعدش توبی تو درگیری با یوندایمه زخمی شد ولی بعد از اون که فوگاکو سالم بود ! و اینکه فوگاکو به عنوان رئیس قوم اوچیها و پلیس کونوها اون وسط موقع حمله غیب شه و وقتی با میناتو و اون زن مشاوره مواجه شه و نشناسنش دیگه خیلی تابلوئه ! بعلاوه ساسکه و ایتاچی هر دو با این توبی کلی رفت و امد داشتن اگر فوگاکو بود حتما شناخته میشد ! بعد از اون هم با افراد زیادی ملاقات داشته این توبی و بازم هیچی !

در مورد کپی چاکرا هم طبق گفته ایتاچی این توبی مادارا هست ولی مادرا رو دیدیم که مرده ولی خب اگر توبی همون فرد ماسکدار بوده احتمال اینکه توبی کپی شده ی مادارا باشه کم نیست به نظرم... چون خود مادارا از یک Him اسم میبره که دقیقا مشخص نشد کی رو میگه...

---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------

خدا زیباست و زیبایی ها را دوست دارد...
    ایرانیان از همان اول یکتا پرست بودن!!!

---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------

نه عزیزم؛ اون موقع که ایتاچی همه رو کشت، بعدش تشریف برد تو آکوتساکی با اروچیمارو هم گروه شد=> آکوتساکی مثل شیر پابرجا بوده!

در مورد شناسایی از چاکرا هم من اطلاعی ندارم (مانگا خونی رو تازه شروع کردم) ولی...پس این کارین که سنسوری تایپه چی؟!
    اکاتوسکی داشت اون موقع تشکیل میشد ! هنوز اعضای زیادی نداشت... که توبی مشغول عضو گیری بوده

در کل از لحاظ سنی و قدرتی این فوگاکو واسه من توبی بشو نیست

4. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام
    دوستان همچنان در فیلر سپری میکنه من خیلی وقته که فیلر هاشو دنبال نمی کنم
    کلا الان چجوریه.؟

6. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کمبوش رو حقیقت یادم نیست ولی اگر زده که کارش درست بوده ! فقط یادمه که یه چیزی از هوکاگه اول گفت یعنی خود فسیل بوده این کاکوزو که نتیجش توسنته اونقدر پیشرفت کنه !!
    کاکوزو همونجا میگه که من با هوکاگه اول هم جنگیدم که این نشون میده زمان مورد نظر برای تمرینات و ترکیب عناصر مختلف رو داشته

جدای از اون فکر کنم یه جا ایتاچی میگه با مانگکیو میتونن کیوبی رو کنترل کنن ولی توبی رو با مانگکیو ندیدیم که این قضیه هنوز حل نشدست...
    هر کسی با مانگکیو نمیتونه کیوبی رو کنترل کنه...به قدرت زیادی برای این کار نیازه.

بعدش در مورد توبی... مگه نمیگید اکاتسوکی قبل از اون وجود داشته؟ قبل تر از اون دیدیم که توبی تو دهکده اب بوده و یه جا میره با کیسامه ملاقات میکنه ! همون موقع مگه این فوگاکو تو کونوها نبوده؟ بعدش توبی تو درگیری با یوندایمه زخمی شد ولی بعد از اون که فوگاکو سالم بود ! و اینکه فوگاکو به عنوان رئیس قوم اوچیها و پلیس کونوها اون وسط موقع حمله غیب شه و وقتی با میناتو و اون زن مشاوره مواجه شه و نشناسنش دیگه خیلی تابلوئه ! بعلاوه ساسکه و ایتاچی هر دو با این توبی کلی رفت و امد داشتن اگر فوگاکو بود حتما شناخته میشد ! بعد از اون هم با افراد زیادی ملاقات داشته این توبی و بازم هیچی !
    گروه اکاتسوکی توسط ناگاتو و یاهیکو درست شد...
    در مورد ملاقات کیسامه و توبی اگه منظورت اون قسمتی باشه که توبی چهره خودش رو نشون کیسامه میده که باید بگم اون قسمت مربوط میشه به پیش از حمله پین به کونوها.
    به هر حال من زیاد متوجه صحبتت نشدم...خیلی شلوغ بود

در مورد کپی چاکرا هم طبق گفته ایتاچی این توبی مادارا هست ولی مادرا رو دیدیم که مرده ولی خب اگر توبی همون فرد ماسکدار بوده احتمال اینکه توبی کپی شده ی مادارا باشه کم نیست به نظرم... چون خود مادارا از یک Him اسم میبره که دقیقا مشخص نشد کی رو میگه...
    شاید همون پسر مادارا باشه...چون ار نظر چاکرا به مادارا شباهت داره...ولی این رو مطمئنم که توبی کپی مادارا نیست.
    منظور از Him یا باید ناگاتو باشه یا همین توبی ... چون مثل این که مادارا منتظر بوده که با قدرت چشمی ریننگان زندگی دوباره به اون برگردونده بشه و قرار بود این کار توسط ناگاتو انجام بشه.

سلام
    دوستان همچنان در فیلر سپری میکنه من خیلی وقته که فیلر هاشو دنبال نمی کنم
    کلا الان چجوریه.؟
    قسمت آخر فیلر هفته پیش منتشر شد...از این به بعد اینمه وارد داستان اصلی خودش میشه

8. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این نظریه رو توی یکی دیگه از فروم ها گفته بودم...گفتم اینجا هم بذارم تا در موردش صحبت کنیم

داشتم توی نت طبق معمول در مورد معضلی به نام توبی سرچ میکردم که به تئوری یکی از این افراد رسیدم

یکی از اشخاصی که به عنوان کاندیده های هویت توبی در نظر گرفته شده اوچیها ستسونا (uchiha setsuna) بود

البته اطلاعات خیلی کمی از ستسونا وجود داره و نمیشه بحث آنچنانی در مورد این شخصیت داشت.

به هر حال:

توبی که بعد از مبارزه ایتاچی و ساسکه اونو به مخفیگاهش اورده در مورد مادارا (به اصطلاح خودش) و تاریخچه اوچیها با ساساکه صحبت میکنه که در همین توضیحات توبی اوچیها ستسونا هم نمایش داده میشه.

ستسونا در مانگای 399 و انیمه ناروتو شیپودن 140 و بعد از مرگ مادارا نمایش داده میشه که به عنوان پلیس کونوها مشغول به کار بود و از نظر ظاهری شباهت خیلی زیادی به توبی داره

همونطور که توی عکس مشخص شده ستسونا در کنار قبر مادارا حضور داره و میشه اینطور تصور کرد که قصد داره نشون بده که مادارا نمرده و زنده است.

همونطور که ایتاچی فکر میکرد مادارا رو در بیرون از دهکده ملاقات کرده و به نوعی یکی از شاگردان اون شده ولی بر خلاف ایتاچی این ستسونا بوده که از شاگردان مادارا بوده.

خوب حالا بریم سراغ دلایلی که بصورت تصویری شباهت بین توبی و ستسونا رو نشون میده.

قسمت هایی که با دایره قرمز رنگ مشخص شده جزو شباهت های ظاهری توبی و ستسونا است.

1 : از نظر شباهت موهای توبی و ستسونا که کاملا به هم شبیه هستن

2 : سمت راست صورت ستسونا بوسیله یک ماسک سیاه پوشانده شده که میشه به این نتیجه رسید که ماسک های قبلی توبی هم به یادگار از این ماسک سیاه بودن که همگی متمایل به سمت راست صورت بودن.
    ولی نکته دیگه اینه که ما دیدیم که قسمت سمت راست صورت توبی صدمه دیده بود مثل حالت خرد یا له شدگی که ممکنه یه روزی بنا به دلایلی اون قسمت صدمه دیده.
    پس میشه به این نتیجه رسید که ستسونا هم این ماسک روی سمت راست صورتش به همین دلیل بوده و میخواسته اون قسمت ضربه دیده رو پنهان کنه.

3 : سلاح پشت کمر و یا بطور دقیقتر دسته دسته سلاح ستسونا دقیقا شبیه سلاحی است که مادارا استفاده میکرد و دقیقا شبیه به سلاح فعلی توبی است .

نکته مهمتر حالت قرار گرفتن سلاحه که مادارا اون رو در شانه یا همون کتف سمت راست خودش قرار میداد.

کاری که ستسونا یا همین توبی دقیقا انجام میدن و سلاح رو در همون حالت پشت کمر خودشون قرار میدن.

4 : کمربندی که ستسونا برای نگه داشتن سلاح خودش استفاده کرده خیلی شبیه به کمربند فعلی توبی است که برای حمل سلاح خودش استفاده میکنه.

این 4 قسمت تنها دلایل و شباهت های ظاهری بین توبی و ستسونا بود که درسته نمیشه زیاد به اونا دل بست ولی نمیشه اونا رو هم به راحتی رد کرد یا شاید اصلا نتونیم ردشون کنیم.

شاید اولین چیزی که به ذهنمون برسه اینه که ستسونا نمیتونه توبی باشه چون که یک شخصیت خیلی معمولیه و اطلاعات زیادی از اون در مانگا و انیمه و کلا دیتا بیس ناروتو در دسترس نیست.پس همچین نظریه ای خیلی ضعیف و بیخوده.

این چیزیه که من هم در اولین بار بهش فکر کردم ولی وقتی شروع به فکر کردن کردم بیشتر و بیشتر به این نتیجه رسیدم که این ستسونا میتونه توبی باشه.

یکی از دلایلی که خیلی کمک میکنه به توبی بودن ستسونا یا برعکس به مانگای 561 و صحبت های سوناده برمیگرده که چرا توبی از اسم مادارا استفاده میکنه.

صحبت های مربوط به هویت توبی در مانگای 561 :

چرا اون مرد ماسکدار ادعا میکنه مادارا است؟!

مادارا بیشتر از یک ادم معمولی بوده و یک فرد مشهور بوده.
    حتی اگه اون فرد ماسکدار دروغ بگه که ماداراست همین اسم میتونه خیلی ها رو به وحشت بندازه.

خود اسم مادارا به معنای واقعی قدرته.
    اینطوری توجه همه دنیا رو به خودش جلب کرد و بلوفی زد که باعث شد همه ما وارد جنگ بشیم.

صحبت های سوناده دقیقا داره نشون میده که یک فرد مثل ستسونا که توی تاریخ یک فرد بسیار معمولی بوده و تنها یک افسر پلیس اوچیها بوده که مقابل سنجو شورش کرده به یک اسم بزرگ مثل مادارا نیاز داره تا کاگه ها رو وارد جنگ کنه.

اگه واقعا به اونا میگفت که من اوچیها ستسونا هستم کاگه ها بین خودشون میگفتن که ستسونا دیگه کیه و به اون میخندیدن.پس این حرکت و ایده ی هوشمندانه ای بوده که توبی استفاده کرده بوده که از اسم مادارا و یکی از بزرگترین افراد تاریخ شینوبی استفاده کرده .

بعلاوه این که شخصی مثل ستسونا راه و روش مادارا رو دنبال میکنه و میخواد از هر نظر خودش رو به مادارا شبیه کنه.دقیقا مثل زمانی که توبی از تصور خودش نسبت به ریکودو صحبت میکنه.

به هر حال همه این صحبت ها به عنوان یک نظریه بود و نظرات شما هم تاثیر گذاره.

ترجمه شده توسط خودم

منبع صحبتهای من :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

احتمال این مورد از بقیه ای که شنیدم بیشتر بود... فقط من اون قسمت هاش رو نخوندم این یارو الان شاگرد مادارائه؟ یادمه مادارا اون موقع ها جوان بود این هم کم سنه پس باید فسیل شده باشه تا الان! ریننگان هم نداشته که بگیم یه حرکتی زده پس میمونه عمرش و این که ایا تو مانگا حرفی هم زده یا فقط یه چهره بوده که اصلا وارد ماجرا نشده...

راستی مانگا این هفته میاد یا نه بلخره؟! یه سری میگن میاد یه سری میگن نمیاد...

12. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

احتمال این مورد از بقیه ای که شنیدم بیشتر بود... فقط من اون قسمت هاش رو نخوندم این یارو الان شاگرد مادارائه؟ یادمه مادارا اون موقع ها جوان بود این هم کم سنه پس باید فسیل شده باشه تا الان
    اره مثل این که شاگرد مادارا بوده...مسئله ای که این قضیه رو خیلی محتمل میکنه اینه که خیلی سعی میکنه شبیه مادارا باشه
    دوم از نظر اطلاعات تاریخی و قدرت در سطح بالایی قرار داره که میتونه یکی دیگه از دلایل باشه

ریننگان هم نداشته که بگیم یه حرکتی زده پس میمونه عمرش و این که ایا تو مانگا حرفی هم زده یا فقط یه چهره بوده که اصلا وارد ماجرا نشده...
    متوجه قسمت ریننگان نشدم!
    توی مانگا یا انیمه که اصلا صحبتی نکرد و فقط توی اون صحنه که گفتم نمایش داده شد.

راستی مانگا این هفته میاد یا نه بلخره؟! یه سری میگن میاد یه سری میگن نمیاد...
    مانگاه مثل این که رفت برای 16 ژانویه یعنی تقریبا دو هفته دیگه...ولی شاید فردا انیمه منتشر بشه و بالاخره انیمه وارد داستان اصلی بشه

14. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

خب این توبی عمر زیادی داره و یکی از راه هاش استفاده از قدرت های ریننگانه! یا حتی ایزاناگی شارینگان! اینو گفتم...

16. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

سلام
    مانگااستریم این رو در مورد تاخیرها گفته:
    JUMP (Naruto, One Piece, Bleach, HxH, Reborn) will return around January 11th, Fairy Tail/Ippo are back this weekend.
    11 ژانویه یا 6 روز دیگه از الان احتمال دادن که عرضه میشن.موفق باشید

18. 2 کاربر از footballist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

پس این هفته پر...

20. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •