280 که واقعا عالیه ولی دوست عزیز شاید اشتباه تایپ کردی 380 نیست
280 که واقعا عالیه ولی دوست عزیز شاید اشتباه تایپ کردی 380 نیست
کدوم فروشگاهش عزیزجان؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز من این 280 حتما چینیه....من یه هفته هست خریدم از جمهوری پاساژرویال تهران تکنیک 395تومن
روش یه رم ارجینال 1 گیگ+کیف دادن.......البته من خودم نخریدم پسر عموم خرید.......من از پارس آبادم نتونستم بیام تهران تلفنی با فروشگاه صحبت کردم بعد واسم ارسال کردن.....ممنون در کل دوربین خیلی خوبیه
سلام دوستان چندتا سوال درباره این تصویر داشتم
1.این 180dpi چیه
2.این focal length=10mm چیه
3.این f-number=F/4 چیه
با تشکر![]()
Dot per inch-1 هستش. یعنی تعداد نقطه در اینچ.تقریبا میشه معادل گرفت با نقطه در اینچ پرینتر ها.
این عدد هرچه بیشتر باشه(روی خود دوربین،نه بعدا با نرم افزار شبیه سازی کردن) بهتره.جزئیات بیشتری ثبت میشه.(البته بطور اسمی.چون عوامل خیلی زیاد دیگه ای هم تاثیر گذار هستش.)
2- این عدد میگه که شما در چه فاصله کانونی لنز این عکسو گرفتین. الان شما احتمالا از 2 برابر زوم استفاده کردین برای این عکس.
3- عدد دیافراگم هستش.
با سلام.آقا رضا(reza 1ta2) اول تشكر بعدش اگه جسارت نباشه منم فكر كنم 380 معقولتر باشه.سوال ديگه اي كه از اساتيد دارم اينكه اين مدل فقط ساخت ژاپن هست يا متفرقه هم داره؟ البته يك سوال ديگه هم دارم كه شايد يك خورده نخ نما باشه و اينه كه در موقع خريد اين مدل واسه تسجيل اصل بودنش به چه مواردي بايد دقت كرد؟بازم ممنون كه به سوالهاي پيش پا افتاده بنده جواب ميديد.![]()
بادرودبه شمادوست عزيز
طبق راهنماييهاي شماچهارباطري سوني اصل ويك شارژرخريدم ومشكلم حل شد.دوست گرامي چندصفحه قبل توضيحاتي كه براي يكي ازدوستان ديگركه مثل تازه كاراست راخواندم همانطوركه گفتم من هنوزازكاركردن باsx10isچيزخيلي زيادي نميدانم يعني مبتدي مبتدي هستم وامشب هم درجشن عروسي يكي ازفاميل ميخواهم عكس بگيرم حالاچندسوال دارم كه اگرپاسخ دهيدبرمن منت گذاردهايد١-باتوجه به تازه كاربودن كليدچرخان بالاي دوربين روي autoباشدبهتراست ياروي تنظيم ديگري چون ميخواهم تاحدممكن كمتربهتنظيمات دست بزنم٢-ديشب درمراسم قبل ازعروسي چندعكس گرفتم كه نميدانم چه وقت كليدچرخان روي عكس صورت رفته بودتقريباعكسهاخوب بودبه جزچندموردتاربودن عكسهاوبازهم تاربودن خيلي ازعكسهايي كه هنگام رقص گرفته بودم آياميتوانم ازسوژه درحال حركت مثلاهمين رقصيدن عكس بگيرم.لطفااگرممكن است جوري راهنمايي نماييدكه نيازبه كمترين تنظيم دستي داشته باشدتابعدادفترچه رابدهم برايم ترجمه كنند.
باسپاس فراوان ازشمااستادگرامي
دوست عزیز سلام چون امشب میخواهی عکس بگیری بهترین کار همان که خودت گفتی استتفاده از مد auto میباشد وعلاوه بر آن برای عکس از اشخاص و عروس و داماد میتوانی از مد تصویر چهره استفاده کنی که قبلا توزیح دادم چند صفحه قبله میتونی کامل مطالعه کنی ساده ترین کار هم برای تار نشدن صحنه های پر حرکت استفاده از فلاش در همان مد autoاست چون دوربین سرعت شاتر را بر روی 1/60 تنضیم میکند وتصویر تار نمیشود ولی ممکن است عکسها تاریک شود آنوقت یا باید نور محیط را بهبود بخشید یا از تنظیمات دستی استفاده کرد . موفق باشید .
راجع به قیمت دیگه هیچی نمی گم
فقط فعلا ساخت ژاپن داره
Last edited by reza1ta2; 30-04-2009 at 18:15.
iso های 800 و 1600 و بالاتر چه کاربردی دارند یعنی در چه مکانها یا حالتهایی مورد استفاده قرار میگیرند (با توجه به اینکه کیفیت عکس رو به شدت پایین می آورند) ؟
Last edited by Mokafating; 02-05-2009 at 01:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)