تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 279 از 1635 اولاول ... 1792292692752762772782792802812822832893293797791279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,781 به 2,790 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه alih2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

280 پاساژ بزرگمهر بغل علاالدین توی جمهوری
    280 که واقعا عالیه ولی دوست عزیز شاید اشتباه تایپ کردی 380 نیست

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

280 پاساژ بزرگمهر بغل علاالدین توی جمهوری
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کدوم فروشگاهش عزیزجان؟؟

در آغاز فعالیت adriyano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

عزیز من این 280 حتما چینیه....من یه هفته هست خریدم از جمهوری پاساژرویال تهران تکنیک 395تومن
    روش یه رم ارجینال 1 گیگ+کیف دادن.......البته من خودم نخریدم پسر عموم خرید.......من از پارس آبادم نتونستم بیام تهران تلفنی با فروشگاه صحبت کردم بعد واسم ارسال کردن.....ممنون در کل دوربین خیلی خوبیه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان چندتا سوال درباره این تصویر داشتم

1.این 180dpi چیه
    2.این focal length=10mm چیه
    3.این f-number=F/4 چیه

با تشکر

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان چندتا سوال درباره این تصویر داشتم

1.این 180dpi چیه
    2.این focal length=10mm چیه
    3.این f-number=F/4 چیه

با تشکر

Dot per inch-1 هستش. یعنی تعداد نقطه در اینچ.تقریبا میشه معادل گرفت با نقطه در اینچ پرینتر ها.
    این عدد هرچه بیشتر باشه(روی خود دوربین،نه بعدا با نرم افزار شبیه سازی کردن) بهتره.جزئیات بیشتری ثبت میشه.(البته بطور اسمی.چون عوامل خیلی زیاد دیگه ای هم تاثیر گذار هستش.)

2- این عدد میگه که شما در چه فاصله کانونی لنز این عکسو گرفتین. الان شما احتمالا از 2 برابر زوم استفاده کردین برای این عکس.

3- عدد دیافراگم هستش.

6. 2 کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه cuteetuc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض قيمت fz28

با سلام.آقا رضا(reza 1ta2) اول تشكر بعدش اگه جسارت نباشه منم فكر كنم 380 معقولتر باشه.سوال ديگه اي كه از اساتيد دارم اينكه اين مدل فقط ساخت ژاپن هست يا متفرقه هم داره؟ البته يك سوال ديگه هم دارم كه شايد يك خورده نخ نما باشه و اينه كه در موقع خريد اين مدل واسه تسجيل اصل بودنش به چه مواردي بايد دقت كرد؟بازم ممنون كه به سوالهاي پيش پا افتاده بنده جواب ميديد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه gholam14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوست عزیز باطری داخل جعبه دوربین از نوع آلکالاین میباشد واز نوع بسیار مرغوبیست واگر شما بخواهین از باطریهای معمولی قلمی استفاده کنید همین مشکلی میشود که گفتی شما باید4عدد باطری شارژی قلمی aa با یک شارژر بگیری که حدود 20 تا 30 هزار تومن میشه اما مواظب باش باطری تقلبی بهت ندن تشخیص تقلبی ازاصلی کار سختیه وشاید غیر ممکن من تفاوتی که دیدم فقط باطری اصلی سنگینتره حالا برای اینکه تقلبی نخری چندپیشنهاد میکنم باطری از نوع سونی ویا انرژزایزر بگیر سونی یک نوع باطری شارژی داره که هزار بار شارژ میشه من خودم این باطری گرفتم حدود 400 عکس میگیرم یه20 دقیقه فیلمبرداری و با دوربین ور میرم تا شارژ تموم میشه باطری سونی سفید رنگه باطرح نارنجی با هولوگرام سونی حتما از نمایندگی سونی بخر باطری انرژزایزر هم باطری خیلی خوبیه من به عنوان باطری یدکی گرفتم 2500 میلی آمپره دوست عزیز حتما باطری شارژی خوبی بگیریکی از مزیتها اینه که دره جا باطری دوربین بخاطراستفاده های مکرر باطری ممکن لق بشه وباطری خوب به طبع بخاطر دوام شارژ دیرتر احتیاج به تعویض باطری داری راجع به شکلهای اطراف مونیتور هم میتونی اونها رو از رو مانیتور حذف کنی برای این کار از منو وارد شودرقسمت نمایش سفارشی کزینه های آیکن دار و حذف کن ولی به نظر من این کارو نکن چون این شکلها هر کدوم وقت عکسبرداری اطلاعات جالبی بهت میدن اما اون شکلها چی هستن نمیدونم چطوری توزیح بدم بهتره ازبالای مانیتور به سمت راست بگم اولش نشانگر زومه دوربینه که وقت زوم کردن در بالای صفحه میاد بعد شکل یه گل که حالت ماکرو برای عکاسی از سوژه های کوچک ونزدیکه همین شکل گل بانگهداشتن چند لحظه دگمه ماکرو درکلیدهای 4گانه سوپر ماکرو میشه شکل اون یه گل که یهs داخلشه که برای عکاسی ازسوژه های ریز وبسیار نزدیکه شکل بعدی نشاندهنده سرعت ایزوه شکل بعدوضعیت فلاش دوربینه بعدی علامت یه چشمه که وضعیت سیستم رفع قرمزی چشمه شکل بعدی مربوط می شه به حالتهای عکاسی مثلا یک عکس بگیره یا دوتا و یابیشتر یاعکس و با تاخیر بگیره برای زمانی خوبه عکاسم توی کادر باشه که میتونی درقسمت پایین کلید 4گانه تنضیم کنی بعدی یه عکس دوربین میاد که چرخش دوربین نشون میده شکل بعد که گوشه سمت راسته حالت دوربینه که مثلا روی اتوماتیکه یاc,tv.av.p........حالا شکل سمت راست مانیتوراز بالا به پایین علامت دایره کلمه i بغلش نشاندهنده وضعیت دقت تصویر شکل بعدیه دست هست که مربوطه به لرزشگیر دوربین - علامت mf سیسنم فوکوس دستیه که با فشار دادن دکمه بالایی4گانه وتنضیم اون باولوم دور کلیدههای 4 گانهمیتونی استفاده کنی. فکر کنم تا همین اندازه کافیه سر تو درد اوردم سعی کردم یه توضیحاتیم بدم چون دفترچه ندار ی شاید بدردت بخوره اگه سئوالیم داشتی بپرس من در خدمتم.
    بادرودبه شمادوست عزيز
    طبق راهنماييهاي شماچهارباطري سوني اصل ويك شارژرخريدم ومشكلم حل شد.دوست گرامي چندصفحه قبل توضيحاتي كه براي يكي ازدوستان ديگركه مثل تازه كاراست راخواندم همانطوركه گفتم من هنوزازكاركردن باsx10isچيزخيلي زيادي نميدانم يعني مبتدي مبتدي هستم وامشب هم درجشن عروسي يكي ازفاميل ميخواهم عكس بگيرم حالاچندسوال دارم كه اگرپاسخ دهيدبرمن منت گذارده‌ايد١-باتوجه به تازه كاربودن كليدچرخان بالاي دوربين روي autoباشدبهتراست ياروي تنظيم ديگري چون ميخواهم تاحدممكن كمتربهتنظيمات دست بزنم٢-ديشب درمراسم قبل ازعروسي چندعكس گرفتم كه نميدانم چه وقت كليدچرخان روي عكس صورت رفته بودتقريباعكسهاخوب بودبه جزچندموردتاربودن عكسهاوبازهم تاربودن خيلي ازعكسهايي كه هنگام رقص گرفته بودم آياميتوانم ازسوژه درحال حركت مثلاهمين رقصيدن عكس بگيرم.لطفااگرممكن است جوري راهنمايي نماييدكه نيازبه كمترين تنظيم دستي داشته باشدتابعدادفترچه رابدهم برايم ترجمه كنند.
    باسپاس فراوان ازشمااستادگرامي

9. این کاربر از gholam14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alih2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بادرودبه شمادوست عزيز
    طبق راهنماييهاي شماچهارباطري سوني اصل ويك شارژرخريدم ومشكلم حل شد.دوست گرامي چندصفحه قبل توضيحاتي كه براي يكي ازدوستان ديگركه مثل تازه كاراست راخواندم همانطوركه گفتم من هنوزازكاركردن باsx10isچيزخيلي زيادي نميدانم يعني مبتدي مبتدي هستم وامشب هم درجشن عروسي يكي ازفاميل ميخواهم عكس بگيرم حالاچندسوال دارم كه اگرپاسخ دهيدبرمن منت گذارده‌ايد١-باتوجه به تازه كاربودن كليدچرخان بالاي دوربين روي autoباشدبهتراست ياروي تنظيم ديگري چون ميخواهم تاحدممكن كمتربهتنظيمات دست بزنم٢-ديشب درمراسم قبل ازعروسي چندعكس گرفتم كه نميدانم چه وقت كليدچرخان روي عكس صورت رفته بودتقريباعكسهاخوب بودبه جزچندموردتاربودن عكسهاوبازهم تاربودن خيلي ازعكسهايي كه هنگام رقص گرفته بودم آياميتوانم ازسوژه درحال حركت مثلاهمين رقصيدن عكس بگيرم.لطفااگرممكن است جوري راهنمايي نماييدكه نيازبه كمترين تنظيم دستي داشته باشدتابعدادفترچه رابدهم برايم ترجمه كنند.
    باسپاس فراوان ازشمااستادگرامي
    دوست عزیز سلام چون امشب میخواهی عکس بگیری بهترین کار همان که خودت گفتی استتفاده از مد auto میباشد وعلاوه بر آن برای عکس از اشخاص و عروس و داماد میتوانی از مد تصویر چهره استفاده کنی که قبلا توزیح دادم چند صفحه قبله میتونی کامل مطالعه کنی ساده ترین کار هم برای تار نشدن صحنه های پر حرکت استفاده از فلاش در همان مد autoاست چون دوربین سرعت شاتر را بر روی 1/60 تنضیم میکند وتصویر تار نمیشود ولی ممکن است عکسها تاریک شود آنوقت یا باید نور محیط را بهبود بخشید یا از تنظیمات دستی استفاده کرد . موفق باشید .

11. این کاربر از alih2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza1ta2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

راجع به قیمت دیگه هیچی نمی گم
    فقط فعلا ساخت ژاپن داره
    Last edited by reza1ta2; 30-04-2009 at 18:15.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

iso های 800 و 1600 و بالاتر چه کاربردی دارند یعنی در چه مکانها یا حالتهایی مورد استفاده قرار میگیرند (با توجه به اینکه کیفیت عکس رو به شدت پایین می آورند) ؟
    Last edited by Mokafating; 02-05-2009 at 01:40.

14. این کاربر از Mokafating بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •