تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 279 از 545 اولاول ... 179229269275276277278279280281282283289329379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,781 به 2,790 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

راهنمایی قدم به قدم بازی Resident Evil 5
    منبع : sims47

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 3 کاربر از alipc9000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

بچه ها من Resident Evil 5 رو تازه خریدم ولی مشکل اینجاست که زبانش ژاپنیه حالا راهی برای عوض کردن زبانش هست!
    تو رو خدا کمک کنید اصلا با این زبان ژاپنی هیچی سرمون نمیشه؟!
    دوست عزيز توي Launcher بازي كه ميگه دايركت ايكست رو انتخاب كن اون گوشه يه منو هست به نام Language برو و زبان رو درست كن

4. این کاربر از farbod N73 me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

سلام من این بازی رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه
    ارور کد:80070002 رو میده

داره خودمونی میشه Vahid_2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام من این بازی رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه
    ارور کد:80070002 رو میده
    شما xliVEرو باید نصب کنی اگه بازم ارور داد برین توی پوشه ای که بازی رو نصب کردین گزینهLauncheR رو اجرا کنید.

7. این کاربر از Vahid_2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

13

دوستان وقتي از ترينر استفاده ميكنم بازي قفل ميكنه وخارج ميشه مشكل از چيست تعداد هشت ترينر مختلف را استفاده كردم ولي باز اين مشكل وجود داره بعضي وقتها تا چند دقيقه كار ميكنه ولي دوباره قفل ميكنه وخارج ميشه لطفا راهنمايي كنيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه waterpolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تو اب استخر

پيش فرض

من موقعی که میخوام برم chapter 5-3 میپره بیرون ارور میده چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    [IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/6600/Desktop/as.JPG[/IMG]
    Last edited by waterpolo; 21-09-2009 at 22:44.

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من موقعی که میخوام برم chapter 5-3 میپره بیرون ارور میده چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    [IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/6600/Desktop/as.JPG[/IMG]
    فک میکنم در مورد این مشکل شما در صفحات قبل توضیح داده شده...

اگه نباشه جاش خالی می مونه waterpolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تو اب استخر

پيش فرض

اگه میشه شماره صفحه رو هم بگید

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اگه میشه شماره صفحه رو هم بگید
    به خدا دقیق نمیدمنم باید بگردی..

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام
    خوب دوستان بازی Resident Evile5 تمام کردم .
    گفتیم یه نقدی بنویسیم....امیدوارم مورد توجهتون قرار بگیره.
    نقد رو از سخن زیبای تام هنکس هنرپیشه معروف هالیوود اغاز میکنم که گفت: (روزی خواهد رسید که شخصیت های مجازی جای شخصیتهای
    واقعی را خواهند گرفت و سینما ها به خاطر انها پر خواهد شد).
    حدود 10 سال سال پیش بود که رفته بودم واسه خرید سبزی یه ابنبات هم خریدم همینطور که داشتم می امدم
    یه مغازه بود نوشته بود کلوپ بازی های رایانه ای به غیر از 3 نفر که زل زده بودند به TV هیشکی نبود رفتم تو
    دیدم همگی بی حوصله و اشفته بودن .دقت کردم داشتند یک gameبازی میکردند همشون سرگرم حل معمایه اتاق تابلو ها
    در Evil 1 بودند یک ساعت میخکوب مونده بودم طوری تو کف بازی رفتم که از فرداش شدم Evil باز......
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    بالاخره بعد چند ماه انتظار بازی Evil5 برای PC هم منتشر شد ...با تعاریفی که از کنسول بازها شنیده
    بودیم بازی چیزچندان دندنگیری هم نبود اما چی کار میشه کرد اویل بود و هزار امید و ارزو....
    گیم پلی: بازی Evil5 حرفو حدیث زیاد بر سره گیم پلی خودش ایجاد کرده طوری که بعد از قسمت 4 بسیاری از منتقید و موافقین بازی
    همگی بر این موضوع موافق و تفاهم داشتند که بازی دیگر اون التهاب ترس و وحشت قبلی رو نداره و بازی بیشتر به سمت اکشن پیش رفته
    در قسمت 4 نمیشد به این موضوع زیاد خرده گرفت چون هم یک تغییر تحول جدید در سیر بازی ها ایجاد کرد هم اینکه دارای المانهای خوب دیگری بود که
    گفته خواهد شد. کنترل بازی در نسخه کنسول بسیار راحت و روان هستش در صورتی که در PC یک کنترل گیج کننده اعصاب خورد کن
    هستش که تا نیمی از بازی بسیاری از بازیبازها مشکل پیدا خواهند کرد و تا بیان به کنترل بازی تسلط پیدا کنند بازی تموم شده. کنترل ضعیف
    باعث میشه که مهمات سریع تموم بشه چون تعداد گلوله هایی که هدر میرن زیاد هستش و این امر باعث ضربه خوردن و در نهایت خوردن و استفاده از اسپری
    میشه. گیم پلی بازی بازی با موجی که Gears of war ایجاد کرد بی تاثیر نمانده و در بسیاری از مکانهای بازی این شکل سنگر گیری وجود دارد
    که به گفته خوده سازندگان Gears of war برای ساخت بازی از RE4 الهام گرفتند...که بسیار به سبک ترسناک بازی لطمه زده .کمبود جا برای اسلحه ها
    و مهمات بسیار دردسرساز خواهد بود و شما را در حسرت مهماتی خواهد گذاشت که نمی توانید بردارید ... تنوع اسلحه ها بسیار زیاد و عالی هستش کلکسیونی از اساحه های مدرن
    و قدیمی برای هر سلیقه یک نوع اسلحه وجود دارد که بسیار جذاب خواهد بود. سیستم ارتقا برای سلاحها باعث دو چندان شدن کیفیت گیم پلی میشود
    وجود شوا در بازی و همراه کردن بازیباز تقریبا یک امر تازه در سری Evil به حساب میاید که به روان شدن گیم پلی بازی کمک میکند ..
    در بازی پول و جواهراتی وجود دارد که با مجود انها به ارتقا مهمات خود اقدام میکنیم و به وفور این پولها در کل بازی وجود دارند.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    موزیک و صدا.: یکی از پایه گزارهای موزیک سبک ترسناک در بازیها همین اویل بوده بازی اویل با موزیک و
    تمی هولناک به خوبی ترس را در وجود بازیبازها القا میکرد اما عملکرد این قسمت از بازی ضعیف بوده و نتوانسته
    به خوبی ترس را در بازی القا کند موزیک در مکانهای خاص و متفاوت دارای اهنگ متفاوتی هست و اهنگ مخصوص همان مرحله نواخته میشود
    ...دیالوگها و گفتگوهای بیب کریس و شوا بسیار جالب با دقت طراحی شده زمانی که شوا در نقطه دوری قرار دارد گفتگو
    از طریق بیسیم و زمانی که نزدیک کریس هست با صدایی بلند انجام میگیردصدایه اسلحه ها واقعا زیبا و حس یک تیر کامل و جانانه را به بازیباز منتقل میکند.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    گرافیک: گرافیک بازی اویل5 بسیار زیبا و خوب طراحی درست شده بسیار زیبا به خاطر این که طراحی مدل شخصیتها خود کریس
    لباسو چهره شوا و به خوبی و دقت کامل درست شده خوب به خاطر محیط اطراف محیط بازی کاملا زیبا و درست طراحی شده
    سرزمین افریقا به همراه زامبیهای خودش بسیار زیبا بود ولی
    افکتها و مکانهایی که در بازی توجهی به ان نمی شود مورد توجه سازندگان هم نبوده و بافتهایی مرده و خشک داشتند طوری که
    در یک اتاق با وجود صندلی ..پرده ..فرش..نردبام..وغیره..چون رنگبندی درستی نداشت برای همین همچی با هم نشان داده میشد یک
    جور حالت قاطی داشتند. چهره زامبی ها و باسها بسیار زیبا و منحصر به فرد درست شده .خشم در چهره سیاه پوستهایی که به طرف ادم حمله میکردند
    به خوبی رویت میشد. طراحی اسلحه ها و دودی که بعد از شلیک بلند میشد بسیار دیدنی است. انفجارها ..اتیشهای ایجاد شده بسیار
    واقعی و قابل قبول بودند..در این مدت چند ماه ..سازندگان بر روی گرافیک بازی بسیار کار کردند و تفاوتهای قابل محسوسی بین
    DX10 وDX9 احساس میشد ..که البته من خودم در DX9 بازی کردم.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    داستان و جذابیت.:مهمترین عاملی که این سری را به عنوان یک شاهکار و محبوب ترین بازی در دنیا لقب داده همین داستان است.
    داستان اویل از همان ابتدا دارای پیچیدگی های زیادی بود و همیشه بعد از اتمام هر قسمت سوالاتی در ذهن بازیباز ایجاد میشد
    اویل 5 در مورد داستان یک مورد را رعایت کرده و یک مورد را اصلا رعایت نکرده ....مورد اول اینکه داستان بازی طوری
    روایت شده که بازیبازهای جدید که اصلا سری قبل را بازی نکردند به خوبی با این قسمت راه میان یک داستان پردازی عالی
    به همراه فول دموهای زیبا که حتی میتوان با متال گیر مقایسه کرد ..دموها بسیار زیبا کارگردانی شده و ذهن هر بیننده ای رو به خودش جلب میکنه
    ولی در نگاه دوم داستان برای هوادارای سرسختش هیچی نداره امری شاید تکراری که به دنبال یک ویروس ناشناخته
    در وسط افریقای سوزان و ترسناک خواهیم بود و در ادامه به دنبال جیل رفیق قدیمی کریس خواهیم بود
    واقعا داستان هیچ چیزی برای هواداران خود نذاشت انتظار 4 ساله بازیبازها به خاطر 4یا5 ساعت بازی واقعا
    بی فایده و حسرت برانگیز بود. ...هوش مصنوعی زامبیها وقتی ضربه میزدند به خوبی به بازیباز حس یک ضربه کاری رو احساس میکردند
    واین لذتی بسیار داشت اما موقعی که یک زامبی در فاصله ای دور با خشونت تمام به سمت شما حمله می برد
    حتما هر بازیباز می گوید وای اگه این به من برسه حتما تیکه بزرگم گوشمه ولی همین که به کریس مرسد صبر
    میکند دو سه قدم عقب میره و حالا باید اگه زنده بود حمله میکرد سختی کشتن زامبیها در تعداد گلوله هایی بود که میخورد
    و گرنه به راحتی یک زامبی از پا در میاد باسها در بازی چالش برانگیز ترین دشمنان خواهند بود مخصوصا باسهای کوچک مثل:
    (اره برقی-جلاد-عنکبوت-یا اون مرد مسلسل دار....)که واقعا کشتنشون یک دنیا دل و جرات میخواد
    تفاوت بین درجه سختی بازی به خوبی حس میشه و بازی در حالت Veternal یک کار طاقت فرساست...
    پسر دایی من کنارم بود موقعی که اویل 5 بازی میکردم بهم گفت اگه یه بازی ترسناک داری اونو نسب کن اونن فقط 11 سال داشت.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    حرف اخر: به هر حال این اویل 5 بود و کاریش نمیشد کرد و بازی با کریس بعد از سالها بعد از اتاق تابلوها یا کد ورونیکا
    بسیار جذاب بود .شاید اگه چهره جیل رو کمی زیباتر و مهربانتر درست میکردند عالی میشد جیل اویل 3 کجا این کجا
    شاید اگه این اخرین سری از بازی اویل بود حسرت بازی در نقش کلیر در دلمان خواهد بود(البته به جز darkside
    که برای کنسول Wii منتشر خواهد شد)
    به نظر من بهترین-- زیباترین--مهمترین--ناراحت کننده ترین --غمناک کننده ترین ...خلاصه کل اویل 5
    جایی بود که کریس تونست جیل را ببیند و تلاش برای نجات او واقعا از ته دل بود---
    اینم بگم که دیگه هیچکدام از ما عاشقان اویل از این به بعد نه چیزی مثل :
    اویل 1 یا اویل 2 با اون اهنگ زیبای اتاق سیوها و اویل 3 با اون Nemesis وحشتناک. نخواهیم دید.
    ..............................با تشکر.........................................

Last edited by Layken; 21-09-2009 at 23:28.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •