تبریک منم این برد به یاد ماندنی رو تبریک میگم
امیدوارم این تبریک ها واسه قهرمانی اروپا و لالیگا هم باشه
دیشب کاتالونیا چه خبر بوده ها
بازی رو دیشب از رادیو گوش دادم حیف شد ندیدم حالا دان میکنم میره.
راستی من اون کلمه ای رو که رو تی شرت زیر مسی زده بود رو زدم تو دیکشنری اسپانیایی به فارسی
معنیش این اومد: علائم مشخصه مرض مجموعه علائم بدنی و ذهنی مرض همرفت
viva barca
من فقط گفتم سکوت کنید تا شنبه-- هوادارای رئال نمیدونم چطوری با این فاجعه که از سونامی هم فاجعه بار تر بود کنار میان و فقط بلدن بگن که سال بعد جبران میکنیم --ما مصدوم داشتیم و خیلی از این چرت و پرتها---ولی 6-2 تا ابد در ذهنشون باقی میمونه
من فقط گفتم سکوت کنید تا شنبه-- هوادارای رئال نمیدونم چطوری با این فاجعه که از سونامی هم فاجعه بار تر بود کنار میان و فقط بلدن بگن که سال بعد جبران میکنیم --ما مصدوم داشتیم و خیلی از این چرت و پرتها---ولی 6-2 تا ابد در ذهنشون باقی میمونه--اینقدر خودتونو گول نزنید هوادارای رئال
کسی میدون بارسا تا حالا چند تا پاس داده است
62
La Liga 2009 06.02 Real Madrid vs Barcelona PDTV XviD-T0nK4
Password : irfree.com
Download :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدORکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدORکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدORکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ORکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
size:697MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چی چرا؟؟؟؟
اه گفتیم یه یکماهی بن شدیم بریم به درس و مشق برسیم که نشد![]()
منتظر بودم تلافی اون 4-1 پارسال رو در بیارن...بدجور هم درآوردن...دلم خنک شد...فوق العاده بود...
استرس و هیجان شدیدی واسه بازی 4 شنبه دارم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)