روی محور افقی رایت کلیک کن و توی format axis و بعد توی تب axis option برو بگرد دنبال values in reverse order و تیکش رو بزن. این منوها مربوط به آفیس 2010 هست. در 2007 هم روش باید همین باشه حالا ممکنه اسم منوها فرق داشته باشه
روی محور افقی رایت کلیک کن و توی format axis و بعد توی تب axis option برو بگرد دنبال values in reverse order و تیکش رو بزن. این منوها مربوط به آفیس 2010 هست. در 2007 هم روش باید همین باشه حالا ممکنه اسم منوها فرق داشته باشه
دست شما درد نکنه
خودشه
فقز توی اکسل هایی که جدیداً می سازم زبان و فونت که می خوام پیش فرض هست
توی فایل اکسل که قبلاٌ یساختم در شیت جدید دیگه زیان و فونت دلخواهم نیست و tahoma هست که باید فونت رو عوض کنم
آره متاسفانه فایل های قبلی چون با اون تنظیمات قبلی ذخیره شدن نمی شه این کار رو کرد فقط برای فایلهایی که از این بعد میخوایی درست کنی در ضمن فایلهایی جدید هم اگه بعدا اون فونت پیش فرض عوض بشه هم همین مشکل رو دارن چون با این تنظیمات ذخیره شدنه
خب همون
من طبق راهنمایی دوستان رمز می زنم روی همون فایل سیو می کنم یا اینکه سیو از می کنم باز هم مشکل وجود دارد
مشکل چی رمز نمی گیره یا چیز دیگه اگه میشه فایل رو بذار شاید تنظیمات خاصی براش در نظر گرفته باشن
سلام
من می خوام فقط 10 تا ستون در sheet داشته باشم اما به طور پیش فرض کلی ستون تعبیه شده است. از Hide هم استفاده کردم اما این روش رو دوست ندارم.راهی هست که ستون های اضافی را پاک کنم؟
ممنون![]()
یعنی این سوال جواب نداره؟
سلام
یکی از دوستام یه فایل excel بهم داد،نمیدونست با کدوم ورژن نوشته شده...وقتی کلیکش کردم،همچین پیامی اومد و وقتی yes زدم، تمام نوشته هاش بصورت خرچنگ قورباغه در اومدن:
باید چیکار کنم؟
روی یه cellراست کیلیک کنیداز گزینهdeleteمیتونید انتخاب کنید که سطر حذف کنید یا ستون
امیدوارم بدرتون بخوره
شما می تونید از گزینه page break preview استفاده کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)