با سلام كسي نميخواد به ما مشاوره بده.......
![]()
با سلام كسي نميخواد به ما مشاوره بده.......
![]()
فكر نميكنم اين قيمت ها درست باشه خيلي دست پايين گرفتيد .
نگران نباش دست پایین نگرفتم سه روز پیش برای یکی خریدیم .main و cpu از ایرانیان و 4850 رو از بارار رضا.قبول دارم ارزونه ولی اگه همت و حوصله داشته باشی و بازار رو بخوری مثل ما موفق میشی.فقط دوتا مغازه تو کل ایرانیا و رضا cpu رو اون قیمت میدادن.
مشا وره کلی تو این تاپیک ممنوعه.اگه مشاوره کلی میخوای بهتره بری یه فروم دیگه.
تا سه روز پیش که خودم بازار بودم حداقل قیمت این مین رو 145 داشتم. در کل تو رنج 145 تا 155 هستش . خیلی بعید میدونم 3 روزه ارزون 30 تومن ارزون شده باشه.در ضمن اگه Asus قیمت p5q رو 120 کنه یعنی به طور کلی p5k و اکثر p35 های موجود در بازار رو از رده خارج میکنه پس نیجه میگیرم این قیمت حالا حالا ها غیرممکنه.
دوستانی که مدلهای مختلف P5q رو گرفتند لطف کنند که یه نگاهی به دمای مادربورد بندازن و یه خبری هم به ما بدن .
مشاوره كلي ممنوعه ولي اينجا مادربورد رو بهت ميشه پيشنهاد داد
به نظر من با توجه به بودجت بري سمت AMD بهتره هم سرعتش خوبه و هم كيفيتش ميتوني يه مادربورد با چيپ AMD780 بگيري از ASUS مدل M3A 78-EH قيمت حدود 125 تومان كه واقعا مادربورد خوبيه
براي پردازنده هم برو تو تاپيك خودش ولي الان بهترين انتخاب AMD ATHLON 5000+X2 هستش كه قيمت مناسبي هم داره
براي بقيه قطعات برو تو تاپيك خودشون سوال بپرس
با سلام
مشاوره كلي كه نوشتين ممنونعه، من به جاي اينكه 5 تا تاپيك باز كنم 1 دونه باز كردم كه بهتر راهنمائيم كنند دوستان.
در مورد مادربورد هم asus p5k رو پيشنهاد دادن و و پردازنده هم اينتل
نظر دوستان..........![]()
کم کم خرجم بالا رفت گرافیک که شد 4850 سی پی یو رسیده به E7200 میگن مین ایسوز برای اینا خیلی خوبه اگه میشه یه مدل مناسب از لحاظ قیمت حدود 100 رو معرفی کنید در ضمن کراس فایر چیه در ضمن واقعا از لطفتون متشکرم
كي گفته چه ربطي داره ايسوز بعضي مدلهاش خوبه بعضيهاش هم نه مثل همه برندهاي ديگه.
Asus P5Q خوبه PCI-Express 2.0 هم هست مثل گرافيكت قيمتش هم حدود 140 هست(اون بالا بچه ها گفتند 120 من كه باور نميكنم) شما اگه بودجت نميرسه E2180 رو بخر به راحتي اين رو ميتوني تا فركانس 2800 اوركلاك كني كه از E7200 هم قويتر ميشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)