تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2789 از 3347 اولاول ... 178922892689273927792785278627872788278927902791279227932799283928893289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,881 به 27,890 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز من هفته پبش یه همچین مشکلی داشتم هر کار هم‌کردم درست نشد تماس گرفتم با ۷۰۰حدودیک هفته طول کشید ‌تا درستش کردن البته تو اون مدتی که خراب بود هیچ بسته دیگه ای هم نمبتونستم بگیرم یه هفته سر کار بودم هی میگفتن حل شده میدیدم نخیر تا این که به کاستومر سرویس شکایت ایمیل کردم افتادن دنبال کارم درست شد
    بدون اینکه با 700 تماس بگیرم الان امتحان کردم دیدم ثبت شد و فعال شد

تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

بدون اینکه با 700 تماس بگیرم الان امتحان کردم دیدم ثبت شد و فعال شد
    خوب پس مشکل شما احتمالا عمومی بوده از این اذیتایی که اکثر اوقات ایرانسل من از خودش در میاره ولی من یه هفته نمیتونستم بسته بگیرم
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

ای بابا باز سرعتای ما به ته دیگ خورده مثل اینکه نهایت ۲مگا بایت عجیبه واقعا این اذیتای ایرانسل کی قراره تموم شه و یه وضعیت ثابت پیدا کنه والله اعلم یه روز تا۶مگا بایت به راحتی حتی تو اوج مصرف باز میکنه یه روز به مگ نمی‌رسه نمی‌دونم این سیاست ایرانسل واسه رفتن به سمت تی دی شده یا قضیه دیگه ای در کاره اخه مگه میشه مشکل فنی اینقدر طول بکشه واین همه نوسان بده اصلا نمیشه فهمید کی وتو کدوم منطقه سرعتا بالاست یا برعکس پایین

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ای بابا باز سرعتای ما به ته دیگ خورده مثل اینکه نهایت ۲مگا بایت عجیبه واقعا این اذیتای ایرانسل کی قراره تموم شه و یه وضعیت ثابت پیدا کنه والله اعلم یه روز تا۶مگا بایت به راحتی حتی تو اوج مصرف باز میکنه یه روز به مگ نمی‌رسه نمی‌دونم این سیاست ایرانسل واسه رفتن به سمت تی دی شده یا قضیه دیگه ای در کاره اخه مگه میشه مشکل فنی اینقدر طول بکشه واین همه نوسان بده اصلا نمیشه فهمید کی وتو کدوم منطقه سرعتا بالاست یا برعکس پایین
    اکثر کاربرای TD-LTE تست هایی که گذاشنن حول و حوش 20-30 مگابیت بوده . چه سیاستی واسه رفتن به سمت TD-LTE داره ؟ اونور 70-80 نداده که . میشه از این سرعت پایین که میگی داری یه تست بذاری؟

تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

اکثر کاربرای TD-LTE تست هایی که گذاشنن حول و حوش 20-30 مگابیت بوده . چه سیاستی واسه رفتن به سمت TD-LTE داره ؟ اونور 70-80 نداده که . میشه از این سرعت پایین که میگی داری یه تست بذاری؟
    اخه دوست عزیز به نظر شما چه چیزی میتونه باعث این همه نوسان باشه میگن هزینه های راه اندازی ونگهداری تی دی واسه اپراتور خیلی کمتر درمیاد تا قبل از راه اندازی تی دی از این مشکلات نبود پینگای عجیب غریب من با sxt دارم نت میگیرم سیگنالم تقریبا عالیه ولی بعضی اوقات به راحتی ۵۰مگ دارم بعضی اوقات مثل الان نهایت۱۵مگ‌بدون تعغیر مشخصات سیگنال به نظر شما چه چیزی میتونه یه همچین وضعیتی رو موجب بشه وقتی دکلی هم که متصلم ثابته کاربرا که نمیتونن یه شبه چن برابر یا چن دهم بشن اون هم اول صبح

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اخه دوست عزیز به نظر شما چه چیزی میتونه باعث این همه نوسان باشه میگن هزینه های راه اندازی ونگهداری تی دی واسه اپراتور خیلی کمتر درمیاد تا قبل از راه اندازی تی دی از این مشکلات نبود پینگای عجیب غریب من با sxt دارم نت میگیرم سیگنالم تقریبا عالیه ولی بعضی اوقات به راحتی ۵۰مگ دارم بعضی اوقات مثل الان نهایت۱۵مگ‌بدون تعغیر مشخصات سیگنال به نظر شما چه چیزی میتونه یه همچین وضعیتی رو موجب بشه وقتی دکلی هم که متصلم ثابته کاربرا که نمیتونن یه شبه چن برابر یا چن دهم بشن اون هم اول صبح
    اگر به قول خودت سیاستی پشت این کم شدن سرعت باشه این سیاست رو ایرانسل نمیاد فقط برای شما و یکی دوتا کاربر دیگه اجرا کنه که . من و خیلی از کاربرای دیگه از تهران هیچ مشکل سرعتی نداریم . من برای تمام ساعات روز و طی روزهای مختلف تست سرعت گذاشتم بدون هیچ افتی .

تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

اگر به قول خودت سیاستی پشت این کم شدن سرعت باشه این سیاست رو ایرانسل نمیاد فقط برای شما و یکی دوتا کاربر دیگه اجرا کنه که . من و خیلی از کاربرای دیگه از تهران هیچ مشکل سرعتی نداریم . من برای تمام ساعات روز و طی روزهای مختلف تست سرعت گذاشتم بدون هیچ افتی .
    دوست عزیز شما چطور متوجه شدید که این افت سرعت فقط قرای من و یکی دونفر دیگه است مگه تمام کاربران اینترنت عضو این تاپیکدهستن ویا اگر هم هستن حوصله وزمان پیام دادن دارن شما که میفرمایید بنده دارم اشتباه میکنم و مشکلی نیست لطفا راهکار وعلت بدین که چه چیزی باعث این افت ونوسانهای شدید میشه وقتی دکل ثابت snrثابت rsrqوسایر مشخصات سیگنال ثابت مونده وساعت مورد بحث بنده وجنابعالی از خلوت ترین ساعات شبکه است شما بفرمایید چه استنباطی وتحلیلی دارید به گفته شما تحلیل بنده غلط شما بگید چه چیزی میتونه باعث این نوسانات شدید باشه مگه اینکه بخواهید بفرمایید من وامثال من یه مقدار مشکلات روان پریشی داریم وهراز چند گاهی میایم یه نغ میزنیم و یه دروغی میگیم و میریم که خوب مطمئنا این نظریه کاملا اشتباهه چون این تاپیک وامثالهم برای تبادل دانستها وتجربیات برای افزایش سطح آگاهی همدیگه برای بهترین انتخاب وجهت گیریهای درست بعدی به وجود اومده والا هیچ خاصیت دیگه نداره اگه شما پهنای باندت خوبه واگه بنده این همه نوسان داره به هیچ وجه عمومیت نداره این وسط میمونه دلیلش؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

تنظیم پروفایل ایرانسلو دریافت کنید حل میشه

یکم بیشتر راهنمایی میکنید ؟ ممنون . یکی از دوستان میگه با نصب پرفایل مشکل هنوز پابرجاست
    Last edited by mazdak89; 24-02-2017 at 16:20.

تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

دوستان یه موضوع جالب که بلاخره امروز ایده اش رو پیاده کردم وفکر هم میکنم نتیجه خوبی گرفتم بجای خرید مودم پلاس وهزینه ای که اصلا معلوم نیست چه سرانجامی بده قضیه ترکیب رو پیاده کردم و اون اینکه من که از قبل یه مودم روتر e3372و دیلینک داشتم وچون انلاک هم بود همانطور که قبلا هم گفته بودم تومنطقه ما برعکس ایرانسل همراه اول پوشش 4gداده البته فقط رو باند ۳ ایرانسل هم با sxt روباند۷ سرعت خوبی میگیره ولی روباند ۳تقریبا هیچی یه مدتی بود پیاده سازی این ترکیب ذهنم رو مشغول کرده بود تا این که امروز عملیش کردم وبه نظر خودم نتیجه بسیار جالبی گرفتم البته فعلا فقط تو تستها جواب داده وچون من دانلودر نیستم وحتی سیستم هم خونه ندارم فعلا فقط تو تلگرام واسپید تست امتحانم خوب جواب داد
    روش کار هم ترکیب نت باند۷ ایرانسل ونت باند ۳همراه اول از طریق یه لود بالانسر ارزون قیمت بود که تو اسپید تست کاملا سرعتها باهم جمع شدن ونه حتی فقط تو دانلود بلکه تو اپلود هم جمع شدن و در استفاده عملی تو تلگرام کاملا نزدیک به دومگا بایت سرعت دان رو میده واز همه مهمتر یه نت فوق العاده یک دستی شده مثل تقریبا نت adsl که نوسان کمی داره و عقربه تست سرعت خیلی بازی نمیکنه وموقع باز کردن فایل ها خیلی مرتب وبی نوسان باز میکنه
    حالا نمیدونم شاید هم یه کار بیخودی باشه ولی برای من لذت بخش بود داشتن مجموع سرعت دونت از دو اپراتور باهم ودر کنار هم
    به نظر من این روش از پلاس یه اپراتور بهتره چون بسیار پیش اومده ایرانسل کلا قطع بوده ولی دراین حالت بی نت نمیمونید مگه این که هر دو اپراتور قطع شه که تقریبا بعیذه
    Last edited by ابوالفضل ۴۰۴۵; 24-02-2017 at 16:09.

10. 5 کاربر از ابوالفضل ۴۰۴۵ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

دوستان یه موضوع جالب که بلاخره امروز ایده اش رو پیاده کردم وفکر هم میکنم نتیجه خوبی گرفتم بجای خرید مودم پلاس وهزینه ای که اصلا معلوم نیست چه سرانجامی بده قضیه ترکیب رو پیاده کردم و اون اینکه من که از قبل یه مودم روتر e3372و دیلینک داشتم وچون انلاک هم بود همانطور که قبلا هم گفته بودم تومنطقه ما برعکس ایرانسل همراه اول پوشش 4gداده البته فقط رو باند ۳ ایرانسل هم با sxt روباند۷ سرعت خوبی میگیره ولی روباند ۳تقریبا هیچی یه مدتی بود پیاده سازی این ترکیب ذهنم رو مشغول کرده بود تا این که امروز عملیش کردم وبه نظر خودم نتیجه بسیار جالبی گرفتم البته فعلا فقط تو تستها جواب داده وچون من دانلودر نیستم وحتی سیستم هم خونه ندارم فعلا فقط تو تلگرام واسپید تست امتحانم خوب جواب داد
    روش کار هم ترکیب نت باند۷ ایرانسل ونت باند ۳همراه اول از طریق یه لود بالانسر ارزون قیمت بود که تو اسپید تست کاملا سرعتها باهم جمع شدن ونه حتی فقط تو دانلود بلکه تو اپلود هم جمع شدن و در استفاده عملی تو تلگرام کاملا نزدیک به دومگا بایت سرعت دان رو میده واز همه مهمتر یه نت فوق العاده یک دستی شده مثل تقریبا نت adsl که نوسان کمی داره و عقربه تست سرعت خیلی بازی نمیکنه وموقع باز کردن فایل ها خیلی مرتب وبی نوسان باز میکنه
    حالا نمیدونم شاید هم یه کار بیخودی باشه ولی برای من لذت بخش بود داشتن مجموع سرعت دونت از دو اپراتور باهم ودر کنار هم
    به نظر من این روش از پلاس یه اپراتور بهتره چون بسیار پیش اومده ایرانسل کلا قطع بوده ولی دراین حالت بی نت نمیمونید مگه این که هر دو اپراتور قطع شه که تقریبا بعیذه
    لودبالانسر شما چه مارک و مدلی هست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •