به قول یه نفر خودت چی فکر فوکولی؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه هیچ راهی نیست بجز تخلیه و رانژه مجدد که اونم تضمینی نیست شاید بیفتید رو یه گروه فری شایدم تو یه گروهی بدتر از این گروهی که الان هستید
به قول یه نفر خودت چی فکر فوکولی؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه هیچ راهی نیست بجز تخلیه و رانژه مجدد که اونم تضمینی نیست شاید بیفتید رو یه گروه فری شایدم تو یه گروهی بدتر از این گروهی که الان هستید
Last edited by farshad0123; 02-02-2016 at 20:27.
سرعت ها از اکانتیگ روی 100 مگ هم بسته بشه ربطی به مردم نداره وقتی DownStream اونا روی دو مگ بسته شده!
اکانتینگ ربطی به دان استریم نداره دوست عزیز مردم رو گمراه نفرمائید.
فعلا اکانتینگ مخابرات ibs هست و ظاهرا پرتاک هم نسخه ی کاربر پسند اون
شما اگه توی IBS اکانتینگ بنویسه براتون 10 مگ سرعت هم، تا زمانی که داون استریمتون رو بالا نبرن ( که هیچ وقت نمیبرن!!! ) این کار شدنی نیست
عزیزم ایشون گفته بود شب و روز سرعت من 650کیلوبایته منم گفتم حتما دان استریمت پایینه که از 650بالاتر نمیره اگر غیر از این نوشتم شما ببخش
منظور منو نگرفتی دوست خوبم، خواهش
اینجا گفتی: چند روز پیش از اکانتینگ سرعتا رو برد بالا برا منم قبلش 650بود ولی الان از اکانتینگ سرعتا رو بالا برد
اولش نوشتی حتما دان استریمت پایینه (تمام کاربران عادی دان استریمشون هم عادی هست، در نتیجه سرعت شونصد برابر هم بشه تو اکانتینگ فرقی به حالشون نداره، نکته اینجاست! )
خوشم میاد سال داره تموم میشه و مخابرات هیچ تغییری انجام نمیده نه خبری از سرویس جدیدی هست نه وضعیت سرعتا رو درست میکنن نه قطع وصلی هاشو برطرف میکنه نه طرحی نه ایده ای کلا همون سرویس قدیم و مشکلات قدیمیش پابرجاست با این وضعیت که داره پیش میره تا سال دیگه کسی از مخابرات اشتراک نمیگیره من جایی که هستم هیچ کس از خدمات اینترنت مخابرات راضی نیست امسال هم خیلی از دوستانم تخلیه کردن تا ببینیم تا سال دیگه چه خواهند کرد..... در کل من عاشق پاسخگویی 2020 هستم
کلا مخابرات خط ها رو روی 3 مگ اپ میکنه بالابردن استریم اینترنت مخابرات بسیار سخت و دشوار هستش کلی اذیت میکنن واسه بالا بردن استریم در کل با مشترکین همکاری درستی صورت نمیگیره
پرتک و ibsng باز نمیشن رایگان شدن آیا؟؟؟![]()
باز میشن رایگان نیست
سلام دوستان میشه راهنمای کنید ازپارس انلاین وشاتل کدومشون بهتره که سرویس بگیرم من ساکن اندیمشک هستم
من پورتم فریه ولی میترسم برم رو ۱۰ و ۲ بعدش همین سرعت دانلود ۶۵۰ هم از دست بدم.. الان خیلی خیلی راضیم فقط بعضی وقتا پینگ اذیت میکنه... اگر سرعت دانلود من ۴۰مگ هم بود فرقی واسم نمیکرد چون تمام چیزی که من نیاز دارم رو با همین سرعت میتونم دریافت کنم واسه همین خودمو تو خطر نمیندازممن شبی ۴گیگ هم دانلود کنم کافیه با اینکه شبی ۱۰گیگ میشه دانلود کرد... در کل امیدوارم حالشو ببرت اونایی که نتشون اوکیه
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)