این سوال منم هست اگه میشه اینم جواب بدید ثواب داره![]()
این سوال منم هست اگه میشه اینم جواب بدید ثواب داره![]()
کسی اعزام 10.1 امسال به مالک اشتر اراک اینجا نیست؟کارش دارم
10.1 الان تو آموزشیه !
مرخصی نمیدن الان بهشون...
شما 1 اسفند اعزامی اراک؟!
کسی اونجا نبوده؟
رفقای گرامی فقط محض کنجکاوی می پرسم
این قطعی سیستم(اونم صبح الطّلوع!!!) در شعبه پلیس +10 که به شخصه در این ایام چندین بار شاهدش بودم واگیردار هست یا فقط جایی که من رفتم این طور بود؟
اینم تو نوبه خودش تجربه جالبی بود.امروز نظام وظیفه میدان پاسداران(انشاء الله چشم همشهریای گرامی به جمالش روشن خواهد شد آمین) بودم و خلاصه به سالن شورای پزشکی مشرف شدم(به صورت اشتباهی!!!) و یه مدتی اونجا نشستم حدودا 70-80 نفری اونجا بودن و خیلی هاشون از منم سالم تر. نمی دونم بگم خدا نصیبتون بکنه یا نه، ولی اضطراب و استرس تو صورت همه بود. هر سری دو نفر می رفتن داخل بعد از مدتی اسامی نفراتی که رفته بودن داخل خونده می شد و بعد از اسم هریک گفته می شد: معاف دائم(بسیار نادر)، معاف از رزم(حدوداً 40 درصد)، ارجاع مجدد به پزشک(به ندرت) و درآخر سرباز(بیش از 50 درصد). مراجعین معاف دائم(قسمت دوستان بشه) با چشمان پرامید همقطاران تا درب خروجی بدرقه می شدند و آدم یاد روز رستاخیز و خوانده شدن نامه اعمال توسط ملک الموت(افسر مسئول) می افتاد.
سلام...من از زنجان هستم با مدرک کارشناسی ارشد...اعزامی یک اسفندم که دیروز برگ سفیدم اومد و افتادم پادگان شهید عبدالحمید انشایی نزاجا تهران 02
میخواستم ببینم چطور جاییه؟
راسته میگن اونا که دوره 45 روزه رو با سپاه رفتن بیست روز اموزشی میبینن؟
Last edited by امید69; 09-02-2015 at 00:48.
سلام دوستانی که لیسانس کامپیوتر بودن و تو ارتش دوره کد خوردن کامنت بذارن ممنون ازتون
از دوستانی که با لیسانس عجب شیر بودن خبر بدن ممنون میشم
دوستان سلام
من اسفند اعزامم
یه سوال اگه 2 ماه بندازم عقب خدمتم 24 میشه؟
هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)