ممنون دوست عزیز
یه سوال دیگه داشتم
این هاردهای مدل فت اگه حک شده باشه به اسلیم 4 گیگ میخوره ؟
ممنون دوست عزیز
یه سوال دیگه داشتم
این هاردهای مدل فت اگه حک شده باشه به اسلیم 4 گیگ میخوره ؟
خوب بله میخوره تو همون لینک که دادم خدمتتون توضیح داده بودن دوستمون
هیچ فرقی مدل250گیگ,4گیگ ندارن جز رنگشون همین و میشه روی مدل4گیگ هم استفاده کرد
آخه تو اون آموزش که فقط قاب هارد فت رو باز کردند دوستمون و خبری از حک و اینا نبود....
خوب آموزش همونه دیگه برای استفاده ازfatها باید قاب باز بشه و اینا و برای استفاده از هاردwdهم یه مراحل هکچیز دیگه ای نیست
آقا من رفتم یک هارد 120 گیگ واسه xboxم ( FAT ) خریدم 75. شک دارم اصل باشه. جعبش یک جعبه مقوایی بود که تابلو بود تقلیبه. میخوام باز کنم قابشو هاردشو ببینم. کسی میدونه هارد اصل مایکروسافت اگه باشه پشتش چی نوشته و چه مارکی هست؟ مثلاً WD هم داره اصل مایکروسافت؟
همین الان بازش کردم. هارد داخلش هیتاچی هست. 5400rpm ساخت تایلند model:HTS542512K9SA00
کسی نظری داره اصله یا نه؟![]()
Last edited by sony_W810i; 14-10-2011 at 23:55.
اقا من یه سوال دارم
میگم این 4 گیگ به درد چی میخوره برای xbox ؟ ؟
بازی رو فرض کن گرفتبم اون موقع هربار خواستیم اجرا کنیم باید DVD رو بذارم یا میشه همون رو ریخت تو حافظه ؟ ؟
کلاً 4 گیگ حافظه این کنسول ها فقط برای داشبورد و اچیو منت ها و همین چیزاست و برای اجرای هر بازی ناچارید بازی رو از روی DVD اجرا کنید.برای نصب بازی یا باید هارد بگیرید یا کنسول هارد دار خریداری کنید.
والا این برادران چینی همچین کپی میکنن از روی اصل که آدم همینجوری میمونه
به هر حال این نکته هارو بهش دقت کن که برای تشخیص هارد اصل هست:
پشت هاردت باید به این شکل باشه:
اوون قسمت های قرمز باید نوشته باشهmicrosoftو اون قسمت که سبز کردم باید اطلاعات عکس بالا رو داشته باشه .
boxهارد هم باید اینجوری باشه:
والا خوب هاردxbox360ماله مایکروسافت میشه و کلا بعیدهWDبیاد هارد اصل بزنه درواقع اگه ماله شماWDهست جزو مارک های متفرقه حساب میشه.
با توجه به اینکهFATها و لوازم جانبیش دیگه به طور رسمی تولید نمیشه فکر میکنم متفرقه باشه هاردتون ولی خوب اگه راحت کار میکنه و مشکلی نداره نیاز نیست عوضش کنید و نگران باشید همینم غنیمته: دی
البته خوب شاید مغازه دار از قبل داشته هارد اصل رو و بهتون داده چون تایلند هم هست
Last edited by s.j-rez; 15-10-2011 at 09:21.
سلا م عزيزانم....من يه كنسول فت ١٢٠ دارم كه دو ماه قبل لز لايو بن شدم خواهش ميكنم بگين با چه كاري متونم ان بنش كنم
بعد چند سال بن مایکروسافت اگه از دنده راست از جاش بلند بشه یه داشبرد میده و میگه مثلا کسانی که از یه تاریخ تا فلان تاریخ بن شدن بخشیدیم ولی خوب مشخصه که کسایی که بن شدن شدیدا تحت کنترل میشن و نمیشه درست حسابی لایو زد.
راه دیگه هم اینه که کنسول رو جی تگ کنی و بعد از بن دربیاری(نیاز به یه کنسول دیگه هم هست که بن نشده باشه)و بعد دوباره از جی تگ در بیاری و ببری لایو
البته با توجه به اینکه دانگل مخصوص این کار تو ایران خیلی کم پیداست فعلا جایی jtagنمیکنن و باید صبر کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)