تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2788 از 4105 اولاول ... 1788228826882738277827842785278627872788278927902791279227982838288832883788 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,871 به 27,880 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز

یه سوال فوری داشتم.

1-کسی هست که تو برگ معاینه اولیه پزشکیش موردی رو پزشک براش تیک زده باشه ؟(همون جدولی که اسامی یه سری بیماری توش هست و یک قسمت طبیعی غیر طبیعی داره)

2-اگه آره دکتر داخل همون برگه تو کادر نظر نهایی پزشک کدوم گزینه رو براش زده(1-مانع خدمتی ندارد 2-از نظر پزشک مشمول طبق ماده.... و بند..... بدون تشخیص اولیه به شورای پزشکی میره 3-بنا به اظهارات مشمول و تشخیص اولیه، نامرده دارای بیماری غیر مشهود به شرح زیر می باشد و اسم و کد بیماری باید ذکر شود و بیمار به یک متخصص ارجاع داده می شود.)

آخه من داخل برگه تو جدول جلوی قسمت پوست به جای تیک غیر طبیعی نوشتم که "التهاب و خارش پوستی دارم" ولی دکتر در قسمت نظرات تیک زده مانع خدمتی ندارد. حالا به پزشک متخصص ارجاع داده میشم یا نه؟

با سپاس
    اگر نوشته مانح خدمتی ندارید به کمسیون ارجاع نخواهید شد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

2. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام.لطفا منم راهنمایی کنید.من متولد فروردین ۶۷ هستم.من دانشگاهم رفتم ولی بعد چند ترم چون نرفتم دانشگاه اخراج شدم.۸ سال که میگن باید غایب باشی یا مشمول واسه خرید؟چون یه مدت که به خاطر دانشگاه معاف تحصیلی بودم.دیپلم قیمتش ۱۵ ملیون هست؟در مورد کسری جیهه و ایثار گری مگه برنداشتن و حذف نشده پس چرا بعضی ها هنوز دنبالشن؟من پدرم ۲۷ ماه فکر کنم جبهه داشت ولی متاسفانه استفاده نکردم.

داره خودمونی میشه Dirk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.لطفا منم راهنمایی کنید.من متولد فروردین ۶۷ هستم.من دانشگاهم رفتم ولی بعد چند ترم چون نرفتم دانشگاه اخراج شدم.۸ سال که میگن باید غایب باشی یا مشمول واسه خرید؟چون یه مدت که به خاطر دانشگاه معاف تحصیلی بودم.دیپلم قیمتش ۱۵ ملیون هست؟در مورد کسری جیهه و ایثار گری مگه برنداشتن و حذف نشده پس چرا بعضی ها هنوز دنبالشن؟من پدرم ۲۷ ماه فکر کنم جبهه داشت ولی متاسفانه استفاده نکردم.

سلام به دوست عزیز

باید هشت سال تمام از زمان مشمولیت شما گذشته باشه. یعنی مثلا اگر شما سال 88 دانشگاه قبول شده باشید و زمان اخراج شما از دانشگاه سال 90 باشه(بعد از چهار ترم) زمان غیبت شما از سال 90 محسوب می شه.
    برای دیپلم 15 میلیون هست و جریمه هم به مبلغ مذکور تعلق می گیرد(شیوه محاسبش رو نمی دونم ولی زیاد نیست)
    Last edited by Dirk; 08-02-2015 at 21:44.

5. این کاربر از Dirk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان کد آموزشی اومده تو سیستم پلیس +10؟
    من هفته گذشته رفتم گفتن نیومده، نظام وظیفه هم رفتم نگفتن بهم

داره خودمونی میشه Dirk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز

همون طور که می دونید جریمه غایبینی که تا پایان 22 بهمن ماه ثبت نام می کنند مورد غفران قرار می گیره. این سخا و دهش فقط شامل سنوات غیبت می شه یا این غایبین ناخلف، در حین خدمت اجازه دادن کنکور و قبولی در دانشگاه ها را هم دارند(می خواستم مطمن شم)؟

داره خودمونی میشه MaMal_Amricaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    دوستان من 1 اسفند اعزامم که افتاده جمعه!
    اگه من شنبه ظهر برسم اونجا کسی ناراحت میشه؟
    آخه از مشهد به اراک یه جوریه که قطار 9 صبح میرسه اراک،زور بزنم ظهر دیگه برسم پادگان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بچه ها من جواد بیکیم از یزد لیسانس حسابداری اعزامی یک تیر 93 به 05 کرمان و دوره کد پدافند هوایی شاهین شهر عملیات زمین به هوا و الان از یک آذر93 نماینده ارتش از توپخانه 55 اصفهان مامور به بنیاد شهید یزد(نماینده ارتش در بنیاد شهید یزد)/بچه ها نفر قبلیم میگفت الان اگه 10 نفر در ایران راحت خدمت میکنن یکش تویی صبح ها 7030 حظورمه و ظهر ها 14.15 خروجمه وکارم رسیدگی به کار ایثارگران و جانبازان ارتشی یزدی /یک جورایی میشه بگن نیمچه امریه مثل کارمندای اونجا سر دو ساعت چایی و نه نگهبانی و از مهمتر ریس خودم خودمم هستم فقط دو ماه یکبار باید گزارشات ارباب رجوع ها را برای فرماندم به توپخانه اصفهان پست کنم//فکر نکنم هیچ کدومتون خدمتی به راحتی من داشته باشید///خدا را هزار مرتبه شکر تنها راهی بود که بیفتم شهر خودم چون یزد ارتش نداره///شماره من 09137472019 برای راهنمایی کسایی که افتادن یک اسفند 05 کرمان
    Last edited by javadbaki; 08-02-2015 at 22:02.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام.
    دوستان من 1 اسفند اعزامم که افتاده جمعه!
    اگه من شنبه ظهر برسم اونجا کسی ناراحت میشه؟
    آخه از مشهد به اراک یه جوریه که قطار 9 صبح میرسه اراک،زور بزنم ظهر دیگه برسم پادگان

اعزام شما چون در روز تعطیل هست بنابداین شما شنبه اعزام خواهید شد تا قدیم که خود وظام وظیفه اتوبوس کرایه می کرد و با اون اعزام می کرد شما خودت می خوای با قطار بری؟

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اعزام شما چون در روز تعطیل هست بنابداین شما شنبه اعزام خواهید شد تا قدیم که خود وظام وظیفه اتوبوس کرایه می کرد و با اون اعزام می کرد شما خودت می خوای با قطار بری؟

پس اگه شنبست که حله آقا دمت گرم فکرم راحت شد.
    والا دو تا داداشای دیگمم که رفتن خودشون رفتن حرفی از اتوبوس نزدن!
    بعدشم خب قطار کوپه چهار نفره حال دیگه ای داره
    یه خواب خوب قبل این دو ماه کم خوابی میچسبه
    فقط پول قطار با غذاش شد 80 هزار تومن! اینش زیاد نچسبید

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها من جواد بیکیم از یزد لیسانس حسابداری اعزامی یک تیر 93 به 05 کرمان و دوره کد پدافند هوایی شاهین شهر عملیات زمین به هوا و الان از یک آذر93 نماینده ارتش از توپخانه 55 اصفهان مامور به بنیاد شهید یزد(نماینده ارتش در بنیاد شهید یزد)/بچه ها نفر قبلیم میگفت الان اگه 10 نفر در ایران راحت خدمت میکنن یکش تویی صبح ها 7030 حظورمه و ظهر ها 14.15 خروجمه وکارم رسیدگی به کار ایثارگران و جانبازان ارتشی یزدی /یک جورایی میشه بگن نیمچه امریه مثل کارمندای اونجا سر دو ساعت چایی و نه نگهبانی و از مهمتر ریس خودم خودمم هستم فقط دو ماه یکبار باید گزارشات ارباب رجوع ها را برای فرماندم به توپخانه اصفهان پست کنم//فکر نکنم هیچ کدومتون خدمتی به راحتی من داشته باشید///خدا را هزار مرتبه شکر تنها راهی بود که بیفتم شهر خودم چون یزد ارتش نداره///شماره من 09137472019 برای راهنمایی کسایی که افتادن یک اسفند 05 کرمان
    جواد جان داداش اگه غرضت سوزش ما بود که به حمدالله حاصل شد دهنت ...

13. 2 کاربر از MaMal_Amricaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •