چند ساعته میخوام واسه حساب چندکاربره حجم بخرم اما ارور میده در حال حاظر امکان پردازش نیست، چرا اینطوری شده؟
چند ساعته میخوام واسه حساب چندکاربره حجم بخرم اما ارور میده در حال حاظر امکان پردازش نیست، چرا اینطوری شده؟
سلام.
من مودم 3G ایرانسل دارم. سرعت دانلود شبانه ام حدود 1 مگابایت هست. می خواستم بپرسم اگه 4G بگیرم حدوداً چقدر بیش تر می شه؟
تشکر.
کسی از دوستان با گوشیهای سونی تست کرده ببینه پلاس میشه یا فقط 4g هستن؟
هر گوشی مشخصه خودشو داره مدل گوشیتون رو بفرمایید تا بگیم پلاس ساپورت میکنه یا خیر
من شیائومی mi5 داشتم مشخصاتش cat12 بود ولی پلاس ساپورت نمیکنه تو ایران واسه همین پرسیدم . گوشی سونی xperia x مد نظرم بود درسته cat6 داره ولی تو سایت ایرانسل زده 4.5 ساپورت نمیکنه جایی دیگه گفته گوشی که cat6 باشه ساپورت میکنه . الان اون چیزی که واقعا هست رو گوشی سونی ایکس چیه ؟ منظورم عملا تو ایران +4g نشون بده
Last edited by android.na; 23-02-2017 at 17:28.
دوستان یه سوال این انتن تقویتیا به چه دردی میخوره دقیق تر سوالم اینه میخواستم مبین نت بگیرم خونمون چون وسط کوچست جزو محوده پوشش دهیش نیست نحوه استفاده از این انتنا چه جوریه
مودم باید قابلیت انتن های تقویتی داشته باشه
یا اصلا با انتن تقویتی میشه این مشکلو حل کرد
میترسم ایرانسل بکیرم سرعتم بیاد پاییشن الان سرعت ۳ مگ دارم کممه ولی
مشکل شیائومی نرم افزاریه . سونی x مشکلی نباید داشته باشه .
والا من جایی خوندم مشکل سخت افزاری هست احتمالا چون ایرانسل و باند های b3 , b7 کار میکنه تجمیع این دوتا نیاز به سخت افزاری روی مودم داره(انتن جداگانه ) ولی چون در چین تجمیع بیشتر رو باندای b1 , b3 هست نیاز به اون انتن جدا نیست و با مولتی پلکسر اینکار انجام میشه. و لی نمیدونم حقیقت داره یا نه . الانم به سونی ایکس شک دارم که پلاس بیاره واسه همین گفتم اگه کسی پلاس رو تجربه کرده رو سونی بگه .
Last edited by android.na; 23-02-2017 at 18:18.
تست سرعت 4G همراه اول در بندرعباس
تست سرعت 4G ایرانسل در بندرعباس
![]()
اگه هردو با یه گوشی بودن مقایسه دقیقتر میشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)