تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2787 از 4428 اولاول ... 1787228726872737277727832784278527862787278827892790279127972837288732873787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,861 به 27,870 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان پارس ممنون میشم بهم بگید شما هم همچین مشکلی دارید یا نه !!! چون یکی از بچه های پارس هم این مورد رو داره اینجا مطرح کردم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به نظر می‌آد یه مشکل داخلی داره. پینگ مودم خیلی بالاست. من احتمال می‌دم تو حالت PPPoE هم ارتباط اینترنت مودم با شرکت ISP برقرار باشه، اما بنا به دلایلی که معلوم نیست، یه مشکلی در ارتباط شبکه داخلی بین کامپیوتر و مودم هست.

می‌شه به عنوان راه‌کار اول، ریست کردن مودم به تنظیمات کارخانه‌ای و تنظیم مجدد اون رو توصیه کرد.
    در مرحله بعد هم اگه مشکل همچنان باقی بود، تست مودم با یه کامپیوتر دیگه یا حتا یه گوشی اسمارت. اگه روی کامپیوتر جدید/گوشی اسمارت مشکلی نداشته باشه، احتمالاً یا ویندوز اون سیستم دچار مشکل شده یا تنظیمات شبکه یا فایروالش.

به هر من فکر می‌کنم مشکل ربطی به اینترنت نداشته باشه.

2. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

میخوام فقط به یک آیپی خاصی قصد تبادل اطلاعات در ویندوز را اختصاص بدم ازچه طریقی میشه این محدودیت را گذاشت؟ بقیه آیپی ها بلاک!
    در نهایتت خودم در فایروال ویندوز کشفش کردم
    فقط با آن آیپی که ست کردم رد دیتا میکند.
    خیلی متشکرم اما دیگه اوکی شد. چه عالی این امکان است که آیپی خاصی را هم بلاک کرد یا اصلا آیپی خاصی تبادل دیتا کند.
    منظورت رو خیلی خوب متوجه نشدم.

اگه منظورت اینه که فقط یه IP خاص تو شبکه داخلیت دسترسی به اینترنت داشته باشه، خیلی کار راحتی نیست. یا باید مودمت حرفه‌ای باشه که توش بشه دسترسی به IP‌های خاصی رو بلاک کرد. یا باید یه گیت وی راه‌اندازی کنی و از طریق اون دسترسی IPهای داخلی رو محدود کنی.
    البته یه راهی وجود داره و اونم این که Mac Address سیستم‌های مجاز/غیرمجاز رو تو مودم ثبت کنی تا فقط یه سری دستگاه‌های خاص امکان دسترسی به روتر و اینترنت رو داشته باشن. که بازم بستگی به مشخصات مودمت داره.
    یه راه دیگه هم استفاده از قابلیت‌های Group Policy‌ تو ویندوز برای محدود کردن یا بلاک کردن دسترسی به اینرنت برای یوزرهای یه سیستمه. (اگه تعداد سیستم‌هایی که تو شبکه داخلی داری زیاد باشه، یه خورده سخت و زمان‌بر می‌شه.)

تکمیل:
    البته استفاده از نرم‌افزارهایی مثل فایروال‌های مختلف که می‌تونن دسترسی یک نرم‌افزار خاص یا کل سیستم رو به اینترنت رو قطع کنن یا نرم‌افزارهایی مثل NetLimiter که با استفاده از اون می‌شه حداکثر مجاز پهنای باند قابل استفاده برای هر برنامه یا کل سیستم ویندوز رو تعیین کرد، هم طبیعتاً جزء راه‌حل‌های ممکنه که دوستان دیگه این نرم‌افزار آخری رو تو پست‌های قبلی هم توصیه کردن و منم ازش استفاده می‌کنم و قابلیت‌های زیادی داره. به ویژه تو تنظیم قواعدش در حالت پیشرفته می‌شه، تو ساعت‌های مختلف محدودیت‌های متفاوتی برای میزان مصرف تعریف کرد برای دوستانی که نگران استفاده خارج از کنترل از اینترنت در ساعت‌های غیررایگان هستن به شدت کمک می‌کنه. البته این فایروال‌ها و نرم‌افزارها رو هم باید روی هر سیستمی جداگانه نصب و تنظیم کرد.
    Last edited by bilmazlar; 11-01-2014 at 11:49.

4. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

از دوستان کسی هست که در تهران مرکز حکمت شعار adsl حجمی پارس آنلاین داشته باشه؟
    سرعتش چطوره؟
    کیفیت شبکه در اون مرکز چطوریه؟

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

از دوستان کسی هست که در تهران مرکز حکمت شعار adsl حجمی پارس آنلاین داشته باشه؟
    سرعتش چطوره؟
    کیفیت شبکه در اون مرکز چطوریه؟
    دوست من تو تایپک اینترنت استان تهران میتونی زودتر به جواب برسی.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    ?????

پيش فرض

الان شما 10 گیگ رو دانلود کردی و اینطور شد یا هنوز اون 10گیگ تموم نشده و سرعت اینقدر افتضاحه ؟
    اینکه میگه 10 گیگ منظورش همون یه ماهه یا کلی هست مثلا من این ماه 10 گیگ رو با سرعت بالا دانلود میکنم و بعد سرعت واقعی میشه دوباره ماه بعد که تمدید میکنم 10 گیگ دوباره با سرعت بالا دارم یا نه ؟

نه هنوز 10 گیگ تموم نشده تازه دیروز تمدید کردم
    خیلی عجیبه سرعت رو روی 7 نگه داشته بودن مگه نباید 128 سرعت 16 بده چرا در زمان تایم رایگان اینقدر سرعت کمه

داره خودمونی میشه Hamed48's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان سرویس pol 128 رو روی چند می بندن؟ شب ها چطور؟

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

امروز به شدت پرش لینک دارم مخصوصا وقتی از kerio استفاده میکنم

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نامحدود پارس چه باحاله من 128 گرفتم الان 15 روزش رفته بیشتر از 40 گیگ دانلود کردم ولی هنوز محدودم نکرده فقط امروز صبح سرعت شده بود 20 گفتم محدود شدم رفت ولی خدارو شکر باز برگشت 260

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم چندین ماهه 128 نامحدود دارم ولی همیشه بعد از 50-60 گیگ دانلود با سرعت بالا سرعتش میاد رو 30-40
    البته بعضی موقع ها سرعت تا 200 میره ولی بیشتر مواقع رو همو 30-40 هستش
    دوستانی که چند وقته 128 نامحدود دارن این مشکل براشون پیش نیومده؟

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

به نظر می‌آد یه مشکل داخلی داره. پینگ مودم خیلی بالاست. من احتمال می‌دم تو حالت PPPoE هم ارتباط اینترنت مودم با شرکت ISP برقرار باشه، اما بنا به دلایلی که معلوم نیست، یه مشکلی در ارتباط شبکه داخلی بین کامپیوتر و مودم هست.

می‌شه به عنوان راه‌کار اول، ریست کردن مودم به تنظیمات کارخانه‌ای و تنظیم مجدد اون رو توصیه کرد.
    در مرحله بعد هم اگه مشکل همچنان باقی بود، تست مودم با یه کامپیوتر دیگه یا حتا یه گوشی اسمارت. اگه روی کامپیوتر جدید/گوشی اسمارت مشکلی نداشته باشه، احتمالاً یا ویندوز اون سیستم دچار مشکل شده یا تنظیمات شبکه یا فایروالش.

به هر من فکر می‌کنم مشکل ربطی به اینترنت نداشته باشه.
    همه این راه ها رو تست کردم !!! با پشتیبانی هم که که حرف میزدم گفت همیچین چیزی تا حالا ندیده
    بیخیال باید قید استفاده از باگ رو بزنیم !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •