دوستان شما هم نمیتونید سرویس جدید بخرید با گزینه «شروع از انتهای سرویس» ؟؟؟؟ برای من هیچ سرویسی نمیاره و لیست خالی هست![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان شما هم نمیتونید سرویس جدید بخرید با گزینه «شروع از انتهای سرویس» ؟؟؟؟ برای من هیچ سرویسی نمیاره و لیست خالی هست![]()
الان تست کردم اگر مستقیم برید روی گزینه اینترنت حجمی-->شروع از انتهای سرویس لیست سرعتش باز نمیشه و انگار خالیه
ولی اگر اول برید روی یک گزینه دیگه مثلا اینترنت حجمی-->شروع از امروز بعد برید دوباره از انتهای سرویس رو انتخاب کنید لیستش باز میشه
نجاتم دادی ممنونم ازت![]()
من رو سرورهای ایران دو سایت 4upld.com و tizfile.com چند فایل ریموت اپلود کردم ولی سرعت دانلود بیشتر از 500 نمیشه ؟ در حالی که همون فایل ها رو سرور ایران uploadboy.com ریموت کردم سرعت دانلود نزدیک 1 مگ هستش ! دلیلشو کسی میدون ؟ هر دو سرور داخلی ولی سرعت ها اینقدر باهم فرق دارن ؟![]()
به این دلیل هست که فوراپلود و تیزفایل سرورشون از یک دیتاسنتر دیگه به غیر از اسیاتک هست. و اسیاتک فقط سایتهایی که سرورشون رو از خودش تهیه کردن باز گذاشته....
سلام خسته نباشید همگیسال نو مبارک
من خط خونه رانژه آسیاتک هست چند ساله الان میخواستم قطع کنم رانژه رو باید چیکار کنم ؟؟
تو سایت که هیچی نیست
زنگ میزنم پشتیبانی 1544 مخابرات میگه شماره در شبکه وجود ندارد !!!!!!![]()
شب یک گیگ حجم رایگانم مونده بود امروز صبح دیدم شارژم تموم شده.
از این به بعد باید قبل از شروع ساعت رایگان مودم رو خاموش روشن کنم که دقیقا بتونم حجم مصرفی رو در بیارم.
به ISP اعتماد نیست
شمام هی چک کنین شارژتان رو
منم 3 گیگ داشتم الان اومدم سیستم رو روشن کردم دیدم شده 839 مگابیت ؟ من 4 تا 10 رایگان شبانه دارم و هی وسط دانلودها میام رو سایت 1544 و حجممو نگاه میکنم تا ساعت 9 58 دقیقه هم درست بود و چیزی کم نکرده بود سر این ساعت هم کامپیوتر رو خاموش کردم و رفتم بیرون الان اومدم دیدم اینطوری شده ! زنگ زدم پشتیبانی میگه شما تا ساعت 11 23 دقیقه استفاده داشتی منم خندم گرفت و گفتم وقتی سر ساعت 9 58 دقیقه سیستم رو خاموش کردم و وایرلس هم خاموشه و کسی بجز من نیست که از سیستم یا نت استفاده کنه شما چطور این زمان رو ثبت کردی ؟ گفت برو 1544 و ثبت شکایت کن تا بررسی بشه . ولی با این سیستم که اینها دارن و زمان رو هر جوری میخوان ثبت میکنن بعیده به جایی برسه . من فقط به پشتیبانی گفتم حرفم این سه گیگ نیست بلکه اینه که من احساس امنیت داشته باشم و تظمینی بدید که دوباره اینطوری نشه و من با خیال راحت شارژ کنم .
- - - Updated - - -
منم 3 گیگ داشتم الان اومدم سیستم رو روشن کردم دیدم شده 839 مگابیت ؟ من 4 تا 10 رایگان شبانه دارم و هی وسط دانلودها میام رو سایت 1544 و حجممو نگاه میکنم تا ساعت 9 58 دقیقه هم درست بود و چیزی کم نکرده بود سر این ساعت هم کامپیوتر رو خاموش کردم و رفتم بیرون الان اومدم دیدم اینطوری شده ! زنگ زدم پشتیبانی میگه شما تا ساعت 11 23 دقیقه استفاده داشتی منم خندم گرفت و گفتم وقتی سر ساعت 9 58 دقیقه سیستم رو خاموش کردم و وایرلس هم خاموشه و کسی بجز من نیست که از سیستم یا نت استفاده کنه شما چطور این زمان رو ثبت کردی ؟ گفت برو 1544 و ثبت شکایت کن تا بررسی بشه . ولی با این سیستم که اینها دارن و زمان رو هر جوری میخوان ثبت میکنن بعیده به جایی برسه . من فقط به پشتیبانی گفتم حرفم این سه گیگ نیست بلکه اینه که من احساس امنیت داشته باشم و تظمینی بدید که دوباره اینطوری نشه و من با خیال راحت شارژ کنم .
سرویس صبحانه امروز هم از حجم من کم شده جالبیش اینه هر ساعت داشتم چک میکردم از 1544 کم نمیشد الان ولی کم شده باید ...به این شرکت![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)