تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2787 از 3745 اولاول ... 178722872687273727772783278427852786278727882789279027912797283728873287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,861 به 27,870 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان شما هم نمیتونید سرویس جدید بخرید با گزینه «شروع از انتهای سرویس» ؟؟؟؟ برای من هیچ سرویسی نمیاره و لیست خالی هست

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان شما هم نمیتونید سرویس جدید بخرید با گزینه «شروع از انتهای سرویس» ؟؟؟؟ برای من هیچ سرویسی نمیاره و لیست خالی هست
    الان تست کردم اگر مستقیم برید روی گزینه اینترنت حجمی-->شروع از انتهای سرویس لیست سرعتش باز نمیشه و انگار خالیه
    ولی اگر اول برید روی یک گزینه دیگه مثلا اینترنت حجمی-->شروع از امروز بعد برید دوباره از انتهای سرویس رو انتخاب کنید لیستش باز میشه

3. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

الان تست کردم اگر مستقیم برید روی گزینه اینترنت حجمی-->شروع از انتهای سرویس لیست سرعتش باز نمیشه و انگار خالیه
    ولی اگر اول برید روی یک گزینه دیگه مثلا اینترنت حجمی-->شروع از امروز بعد برید دوباره از انتهای سرویس رو انتخاب کنید لیستش باز میشه
    نجاتم دادی ممنونم ازت

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من رو سرورهای ایران دو سایت 4upld.com و tizfile.com چند فایل ریموت اپلود کردم ولی سرعت دانلود بیشتر از 500 نمیشه ؟ در حالی که همون فایل ها رو سرور ایران uploadboy.com ریموت کردم سرعت دانلود نزدیک 1 مگ هستش ! دلیلشو کسی میدون ؟ هر دو سرور داخلی ولی سرعت ها اینقدر باهم فرق دارن ؟

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من رو سرورهای ایران دو سایت 4upld.com و tizfile.com چند فایل ریموت اپلود کردم ولی سرعت دانلود بیشتر از 500 نمیشه ؟ در حالی که همون فایل ها رو سرور ایران uploadboy.com ریموت کردم سرعت دانلود نزدیک 1 مگ هستش ! دلیلشو کسی میدون ؟ هر دو سرور داخلی ولی سرعت ها اینقدر باهم فرق دارن ؟
    به این دلیل هست که فوراپلود و تیزفایل سرورشون از یک دیتاسنتر دیگه به غیر از اسیاتک هست. و اسیاتک فقط سایتهایی که سرورشون رو از خودش تهیه کردن باز گذاشته....

7. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

پيش فرض

سلام خسته نباشید همگی سال نو مبارک

من خط خونه رانژه آسیاتک هست چند ساله الان میخواستم قطع کنم رانژه رو باید چیکار کنم ؟؟

تو سایت که هیچی نیست

زنگ میزنم پشتیبانی 1544 مخابرات میگه شماره در شبکه وجود ندارد !!!!!!

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

شب یک گیگ حجم رایگانم مونده بود امروز صبح دیدم شارژم تموم شده.

از این به بعد باید قبل از شروع ساعت رایگان مودم رو خاموش روشن کنم که دقیقا بتونم حجم مصرفی رو در بیارم.

به ISP اعتماد نیست

شمام هی چک کنین شارژتان رو

10. این کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alemoazezo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ABadAN

پيش فرض

ظاهرا پین سه گیگ رو توی باشگاه برگردوندن

12. این کاربر از alemoazezo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

از این به بعد باید قبل از شروع ساعت رایگان مودم رو خاموش روشن کنم که دقیقا بتونم حجم مصرفی رو در بیارم.

به ISP اعتماد نیست

منم 3 گیگ داشتم الان اومدم سیستم رو روشن کردم دیدم شده 839 مگابیت ؟ من 4 تا 10 رایگان شبانه دارم و هی وسط دانلودها میام رو سایت 1544 و حجممو نگاه میکنم تا ساعت 9 58 دقیقه هم درست بود و چیزی کم نکرده بود سر این ساعت هم کامپیوتر رو خاموش کردم و رفتم بیرون الان اومدم دیدم اینطوری شده ! زنگ زدم پشتیبانی میگه شما تا ساعت 11 23 دقیقه استفاده داشتی منم خندم گرفت و گفتم وقتی سر ساعت 9 58 دقیقه سیستم رو خاموش کردم و وایرلس هم خاموشه و کسی بجز من نیست که از سیستم یا نت استفاده کنه شما چطور این زمان رو ثبت کردی ؟ گفت برو 1544 و ثبت شکایت کن تا بررسی بشه . ولی با این سیستم که اینها دارن و زمان رو هر جوری میخوان ثبت میکنن بعیده به جایی برسه . من فقط به پشتیبانی گفتم حرفم این سه گیگ نیست بلکه اینه که من احساس امنیت داشته باشم و تظمینی بدید که دوباره اینطوری نشه و من با خیال راحت شارژ کنم .

- - - Updated - - -

به ISP اعتماد نیست

منم 3 گیگ داشتم الان اومدم سیستم رو روشن کردم دیدم شده 839 مگابیت ؟ من 4 تا 10 رایگان شبانه دارم و هی وسط دانلودها میام رو سایت 1544 و حجممو نگاه میکنم تا ساعت 9 58 دقیقه هم درست بود و چیزی کم نکرده بود سر این ساعت هم کامپیوتر رو خاموش کردم و رفتم بیرون الان اومدم دیدم اینطوری شده ! زنگ زدم پشتیبانی میگه شما تا ساعت 11 23 دقیقه استفاده داشتی منم خندم گرفت و گفتم وقتی سر ساعت 9 58 دقیقه سیستم رو خاموش کردم و وایرلس هم خاموشه و کسی بجز من نیست که از سیستم یا نت استفاده کنه شما چطور این زمان رو ثبت کردی ؟ گفت برو 1544 و ثبت شکایت کن تا بررسی بشه . ولی با این سیستم که اینها دارن و زمان رو هر جوری میخوان ثبت میکنن بعیده به جایی برسه . من فقط به پشتیبانی گفتم حرفم این سه گیگ نیست بلکه اینه که من احساس امنیت داشته باشم و تظمینی بدید که دوباره اینطوری نشه و من با خیال راحت شارژ کنم .

14. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سرویس صبحانه امروز هم از حجم من کم شده جالبیش اینه هر ساعت داشتم چک میکردم از 1544 کم نمیشد الان ولی کم شده باید ...به این شرکت

16. 2 کاربر از usainbol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •