والا من يه گوشي سامسونگ كه ٤ جى ساپورت ميكنه با سيم كارت ٤ جي ايرانسل گرفتم الان يه بسته شبانه گرفتم ساعتى سرعت دانلود به زحمت به يك و نيم مگ ميرسه نميدونم چطور بعضي با سرعت هفت هشت مگ دانلود ميكنن؟! :(
Sent from my iPhone using Tapatalk
والا من يه گوشي سامسونگ كه ٤ جى ساپورت ميكنه با سيم كارت ٤ جي ايرانسل گرفتم الان يه بسته شبانه گرفتم ساعتى سرعت دانلود به زحمت به يك و نيم مگ ميرسه نميدونم چطور بعضي با سرعت هفت هشت مگ دانلود ميكنن؟! :(
Sent from my iPhone using Tapatalk
تا حالا همچین سرعتی رو تو اسپید تست نداشتم !! ولی جالبه با وجود این که این اسید تست رو گرفتم ولی سرعت دانلودم امروز صبح تو اینترنت دانلود منجر بین 4 تا مگه .که من بالاتر از 7 مگ هم تجربه کردم با فورجی ایرانسل حتی با وجود این که اسپید تستایی که داشتم نصف اینم نبود . پینگ هم همیشه در همین حدوده
![]()
اینم وضعیت شکایت ما!!
هربار که اینا زنگ زدن،یا سرکلاس بودم،یا خواب یا باشگاه!!سرعت خوب هم نخواستیم،کلا بیخیال شدیم!
از شانس منم هربار زنگ میزنن در دسترس نیستم))
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
-------------------------
Last edited by Le0nard0; 23-02-2017 at 11:32.
عزیز با من بودی یا با ایشون . ما دو نفریما !! من تو یکی از جنوبی ترین شهرهای استان بوشهر هستم!!
یک ساعته که سرعت دانلود از 4 مگابایت رسده به 700 کیلوبایت . الان همین طوری هست تا نزدیکای غروب!! همیشه همین طوریه ایرانسل واسه من مگه این که اتفاق عجیب غریبی بیفته
شباهت آیدی بود اشتباه شد. حق با شماست
سرعت 3g ایرانسل برای اپلود و دانلود به طور میانگین چقدر باید باشه تو تهران؟
بستگی به نوع گوشی هم داره؟
Last edited by Golbarg01; 23-02-2017 at 12:30.
به احتمال زیاد دکل ایرانسل توی خونتونه.
خخخ ماشالا داره انصافا سرعتش
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)