تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2786 از 4105 اولاول ... 1786228626862736277627822783278427852786278727882789279027962836288632863786 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,851 به 27,860 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان یه سوالی دارم . قبل آموزشی اگه کد خورده باشه و بعدش درخواست تمدید داده باشیم و موافقت شده باشه، میشه رفت نظام وظیفه و درخواست تمدید رو باطل کرد و همونجایی که کد خورده بود اعزام شد ؟ امکانش هست ؟ ممنون

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان جریان این خبر چیه یکی واسه من ساده توضیح میده:
    ---------------------------------

سرباز فراری ها ۳۰ میلیون تومان جریمه می شوند و خدمت نمی روند/ جزئیات بخشش و جریمه سالانه فراریان
    به گزارش ایسنا غلامعلی جعفرزاده با اشاره به بررسی موضوع سرباز فراری‌ها در جلسه عصر روز یکشنبه کمیسیون تلفیق گفت: مشکلی در کشور به نام سرباز فراری وجود دارد؛ این‌ها افرادی هستند که بالای ده سال از موعد خدمت‌شان گذشته و خدمت سربازی انجام نداده‌اند و حداقل سن آن‌ها هم سی سال است. از طرفی آن‌ها به درد نظام وظیفه هم نمی‌خورند و نمی‌شود آن‌ها را اجباری به سربازی برد.
    او گفت: این‌طور هم نیست که همه کسانی که سربازی نرفته‌اند سرمایه‌دار بوده‌اند، برخی هم اقشار متوسط و پایین هستند و بعضی از آن‌ها از قوم و قبیله‌هایی هستند که زود ازدواج کرده‌اند و نتوانسته‌اند به سربازی بروند.
    او با تاکید بر این‌که «بحث فروش سربازی مطرح نیست» گفت: این افراد باید جرائمی پرداخت کنند که بتوانند از برخی تسهیلات شهروندی مثل انجام کار اقتصادی، داشتن دفترچه بیمه و برخی مسائل این‌چنینی استفاده کنند اما حتی در صورت پرداخت جریمه از برخی حقوق دیگر مثل کاندیداتوری شورای شهر، نمایندگی مجلس و استخدام دولت محروم خواهند بود.
    این عضو کمیسیون تلفیق مجلس با بیان این‌که «رها کردن سربازان فراری و داشتن برخورد قهری نتیجه نمی‌دهد» یادآور شد: عاقلانه‌ترین کار این است این افراد فراخوانده شوند و از آن‌ها جرائم نقدی اخذ شود در این صورت کارت قرمز سربازی به آن‌ها داده می‌شود که در قبال آن از برخی حقوق شهروندی برخوردار می‌شوند.
    او گفت: به موجب مصوبه کمیسیون تلفیق افراد مجرد بالای سی سال سن که سربازی نرفته‌اند ۳۰ میلیون تومان جریمه می‌شوند و سالیانه ۱ میلیون تومان به این مبلغ اضافه می‌شود.

در آغاز فعالیت mamadhd2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

بالاخره کد ماهم معلوم شد
    پدافند هوایی ارتش سمنان
    فکر کنم منم سرباز فراری شم

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

یکی از دوستام که تعجیل زده بود امروز بهش گفتن افتاده 05 کرمان
    دفترچه رو از آبادان فرستاده بود.
    تنها مرکز آموزشی که از بچگی داستان های زیادی میشنیدم همین 05 بود ))

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

سلام؛ من افتادم نیروی انتظامی + شهید بیگلری مشگین شهر

تو این تاپیک زیاد در مورد این مرکز توضیح ندادن؛ دارم تو سایتهای دیگه دنبال مطالب مهم میگردم.
    Last edited by Meisam; 14-03-2015 at 10:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان. راجع به پدافند هوایی سمنان خاتم النبیاء اگه کسی اطلاعاتی داره بگه. اعزام 12/01
    1-مرخصی عید داره؟ چند روز؟
    2-وضعیت غذاش چطوره؟
    3-سخت گیریش در چه حدیه؟
    4-تقسیماتش چطوره؟
    5-توصیه ی خاصتون چیه؟
    با تشکر
    ب ما مرخصی ندادن. دو ماه ی کله بودیم تو اون تبعید گاه...غذاش خوبه ..ی غذا مرغ و نون میدادن اشغال مرغ قاطیش بود والا بقیشو میخوردم...توصیه میکنم خونسرد باشید و سعی کنید لذت ببرید از بیابون و اسمان پرستاره ش..

Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2

7. این کاربر از 4umbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه cronus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

درجه میخواهید چیکار؟
    فکر کردید وقتی ستوان سوم هستید همه درجه های پایین شما بهتون احترام میزارن؟ یا مثلا یه استوار نمیتونه بهتون دستور بده و براتون اضافه خدمت رد کنه؟
    یا مثلا نگهبانی نمیدید چون درجه دارید؟ شایدم فکر کردید صرف اینکه ستوان سوم هستید جاتون و کارتون از گروهبان ها بهتره؟
    ببینید در حالت کلی باید اینطور باشه ولی در عمل اکثرا اینطور نیست، بماند که خیلی خیلی بستگی به یگان خدمتی تون داره و فرمانده شما که چطور آدمی باشه و چقدر به تحصیل کرده ها احترام بزاره، شما بهرحال سربازید، از کادری ها بگذریم که شما به هر درجه ای به گروهبان دوم کادری هم نمیتونید تو بگید، توی همون سربازها اونی که قدیمی تر هم هست حتی اگر یک آجر باشه میتونه براتون خیلی دردسر ساز بشه!!
    یکی از بچه های ستوان سومی که ترخیص شد از یه سرباز یک آجری 15 روز اضافه خدمت خورد و هیچ جوره نتونست درش بیاره، چون همیییییییشه روابط بر ضوابط سوار هست، قضیه هم این بوده که اون سربازه به افسر جانشین گفته بوده فلانی اذیتم میکنه اونم به خاطر حرف این 15 روز براش اضافه زده بود.
    مصطفی جان ستوان 3 تو یگان بیفته دو ماه یکبار نگهبانیشه گروهبان یک روز در میون ستوان 3 میتونه بعد از ظهر ها از پادگان رات بیرون بیاد ولی گروهبان باید بدوئه واسه مرخصی گرفتن تو حقوق حداقلش 20 تومن تفاوت داره و ....

9. این کاربر از cronus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام بر دوستان

من اموزشی 02 بودم . دوره کد خوردم . دوره کد مهندسی بروجرد . با مدرک لیسانس .

به جرات میتونم بگم یکی از بعد از 23 پرندک بد ترین دوره کد برای لیسانسه ها هست .

اولین دوره ای هست که لیسانس دوره کد تخریب می بینه . تمام کسایی که کد خوردن که حدودا 90 نفر می شیم رشته شون مکانیکه .

تا قبل از این دوره فقط فوق دیپلم و دیپلم میومدن بروجرد واسه دوره کد . از این دوره به بعد لیسانس هم میاد .

اگر که توی برگه امریه تون زده بود دوره کد مهندسی - بروجرد خودتون رو واسه دو ماه شرایط سخت اماده کنید .

من بعد از 35 روز تونستم دو روز مرخصی شهرستان بگیرم . بعد از 26 روز تونستم مرخصی شهری بگیرم . اوضاع از این قراره . یه مقایسه با دوره کد شیراز که کارت تردد میدن انجام بدید متوجه وخامت اوضاع میشید .

از سه تا پادگان اموزشی سرباز گرفته . 01 - 02 - 05

اگه کسی سوالی داشت در مورد پادگان مهندسی بروجرد - گروه 411 مهندسی بروجرد - لشگر پیاده 84 خرم اباد - گروه 422 مهندسی دغاغله اهواز من در خدمتم .
    شما با اینکه امریه بودی دوره کد خوردی؟!!! امریه کجا بودین؟ یعنی بعد از دوره کد میرین امریه؟

در آغاز فعالیت mamadhd2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ب ما مرخصی ندادن. دو ماه ی کله بودیم تو اون تبعید گاه...غذاش خوبه ..ی غذا مرغ و نون میدادن اشغال مرغ قاطیش بود والا بقیشو میخوردم...توصیه میکنم خونسرد باشید و سعی کنید لذت ببرید از بیابون و اسمان پرستاره ش..

Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
    حاجی یه مقدار توضیح بیشتر میدی؟
    برنامه روزانه و سختگیری ها و اینکه با فارق التحصیل ها برخوردشون چه جوریه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تو دفترچه زده سابقه بیماری رو بزنید
    مثلا کهیر و الرژی زده
    بعد این تیک بزنی یا نزنی چه فرقی داره؟
    مثلا سابقه کهیر داشته باشی . چه فرقی داره؟ سرکاری هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •