تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2786 از 4428 اولاول ... 1786228626862736277627822783278427852786278727882789279027962836288632863786 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,851 به 27,860 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    ?????

پيش فرض

واقعا 128 نا محدود سرعت دانلودش 15 کیلوبایته ؟
    دوست عزیز الان داره 7 تا سرعت بهم میده این یعنی نامحدوده
    پشیمون شدم از خریدنش
    واقعا متاسفم براشون

2. این کاربر از bahram_milad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

منم اول مخابرات بودم واقعا توی دانلود هیچ مشکلی نداشتم فقط یه خورده پینگش بد بود که اونهم خیلی تفاوت نداشت.
    اما با پارس آنلاین واقعا وضعیت دانلود افتضاحه.

4. این کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

الان شما 10 گیگ رو دانلود کردی و اینطور شد یا هنوز اون 10گیگ تموم نشده و سرعت اینقدر افتضاحه ؟
    اینکه میگه 10 گیگ منظورش همون یه ماهه یا کلی هست مثلا من این ماه 10 گیگ رو با سرعت بالا دانلود میکنم و بعد سرعت واقعی میشه دوباره ماه بعد که تمدید میکنم 10 گیگ دوباره با سرعت بالا دارم یا نه ؟

آخر فروم باز hesam68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان لطفا راهنماییم کنین
    از وقتی اومدم پارس تمام سرویسای انتی فی ل تر م روی تبلت از کار افتاده
    لطفا بگین با چه اپ یا سرویسی میتونم روی تبلت اندرویدی با نت پارس انلاین ف ی ل ت ر و دور بزنم؟
    لطفا اگه اینجا نمیشه بگین واسم پی ام بزنین
    منتظر راهنماییتون هستم...

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تو این پست قصد دارم یه افشاگری واقعی بر حسب تجربه ای که بدست آوردم در مورد پارس انلاین بکنم.

این شرکت که این همه ادعا میکردن محدود نمیکنه و فلان بیسار علاوه بر محدود کردن سرعت من دزدی و کلاهبرداری خودشو هم بهم ثابت کرد !! واقعا متاسفم منو از دانلود شبانه محروم کردن !! الان سه روزه راس ساعت دو که میشه اینترنت قطع میشه ساعت 6:58 دقیقا وصل میشه پشتیبانی هم جواب درستی به ادم نمیده. تمام این جریانات از وقتی شروع شد که من صد گیگ طی یک هفته دانلود کردم، سرویسم هم دو مگ هست بعد از عبور از مرز صد گیگ فرداش سرعتم یک چهارم شد تو تایم رایگان !!! پس فرداش هم که همین قضیه که گفتم اینترتم کلا قطع میشه.

اینو گفتم تا همه در جریان کلاهبرداری واضح این شرکت قرار بگیرید و گول 9 مگ و رونالدو این حرفا رو نخورید اینارو فقط واسه سریع خالی شدن حجمتون گذاشتن و اگه تازه شانس بیارید و سرعت شبانتون بالا باشه زیاد که دانلود کنید همین بلایی که سر من اومد بدون شک سر شما هم میاد.
    Last edited by Memonex; 11-01-2014 at 07:19.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان لطفا راهنماییم کنین
    از وقتی اومدم پارس تمام سرویسای انتی فی ل تر م روی تبلت از کار افتاده
    لطفا بگین با چه اپ یا سرویسی میتونم روی تبلت اندرویدی با نت پارس انلاین ف ی ل ت ر و دور بزنم؟
    لطفا اگه اینجا نمیشه بگین واسم پی ام بزنین
    منتظر راهنماییتون هستم...
    روی سیستم‌های اندرویدی با اندروید 4 به بالا یا اندروید ورژن پایین‌تر اما روت شده، P sip hon کار می‌کنه تو پارس‌آنلاین. اما به طور کلی پارس‌آنلاین ف یل تر ینگش از بقیه شرکتا قویتره. به قول گفتنی: کاسه داغتر از آش.

9. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تو این پست قصد دارم یه افشاگری واقعی بر حسب تجربه ای که بدست آوردم در مورد پارس انلاین بکنم.

این شرکت که این همه ادعا میکردن محدود نمیکنه و فلان بیسار علاوه بر محدود کردن سرعت من دزدی و کلاهبرداری خودشو هم بهم ثابت کرد !! واقعا متاسفم منو از دانلود شبانه محروم کردن !! الان سه روزه راس ساعت دو که میشه اینترنت قطع میشه ساعت 6:58 دقیقا وصل میشه پشتیبانی هم جواب درستی به ادم نمیده. تمام این جریانات از وقتی شروع شد که من صد گیگ طی یک هفته دانلود کردم، سرویسم هم دو مگ هست بعد از عبور از مرز صد گیگ فرداش سرعتم یک چهارم شد تو تایم رایگان !!! پس فرداش هم که همین قضیه که گفتم اینترتم کلا قطع میشه.

اینو گفتم تا همه در جریان کلاهبرداری واضح این شرکت قرار بگیرید و گول 9 مگ و رونالدو این حرفا رو نخورید اینارو فقط واسه سریع خالی شدن حجمتون گذاشتن و اگه تازه شانس بیارید و سرعت شبانتون بالا باشه زیاد که دانلود کنید همین بلایی که سر من اومد بدون شک سر شما هم میاد.
    منم به مشکلی مشابه شما برخوردم اما نه به شدت شما. تا 10 روز پیش اوضاع خیلی خوب بود. سرعت روزانه حدود 900 کیلوبایت و شبانه‌ام هم تا 800 - 850 کیلوبایت تو ساعت‌های آخر شبانه رایگان می‌رسید. از 10 روز پیش یه سری مشکلات ایجاد شد. اول، قطعی‌های مکرر تو ساعت‌های رایگان که یه الگوی مشخص داشتند. یعنی به فاصله هر 3 دقیقه یه بار قطع می‌شد اینترنتم. ضمن این که این وضعیت تو 30 تا 45 دقیقه اول شبانه رایگان و بعدش هم از ساعت حدود 4:15 به بعد تا پایان ساعت رایگان اتفاق می‌افتاد. البته اون موقع سرعتم همون حدود 850 کیلوبایت بود. اما مرتب قطع و وصل می‌شد.

اما 4 روز پیش سرعت شبانه رایگانم به شدت افت کرد و شد یک سوم. یعنی حدود 250 کیلوبایت. روزای بعدشم دیگه بیشتر از 600 کیلوبایت نشد در بهترین شرایط. یه چیز جالب هم این بود که دیروز متوجه شدم سرعت روزانه‌ام هم افت کرده و رسیده به حدود 400 کیلوبایت. زنگ زدم پشتیبانی بعد از یک ربع انتظار، بالأخره یکی جواب داد و مشکل رو بهش گفتم. دستور داد مودم رو خاموش کنم، بعد از یه سری دستکاری‌ها بهم گفت مودم رو روشن کن و سرعتت رو چک کن دوباره. این کار کردم دیدم یه کمی بهتر شده و رسیده به حدد 520 تا 530 تا. گفت یه کمی صبر کن احتمالاً بهتر می‌شه. شبانه رایگان بهتر شد تا حدود 650 کیلوبایت ولی به اون وضعیت قبلی برنگشته. البته امروز صبح که با اسپیدتست امتحان کردم بهتر شده بازم.

شما هم باز پیگیری کن. احتمال داره وضعیتت بهتر بشه. البته منم باید صبر کنم ببینم رو همین روال می‌مونه یا نه. امیدوارم که بدتر نشه دوباره.

11. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اینکه میگه 10 گیگ منظورش همون یه ماهه یا کلی هست مثلا من این ماه 10 گیگ رو با سرعت بالا دانلود میکنم و بعد سرعت واقعی میشه دوباره ماه بعد که تمدید میکنم 10 گیگ دوباره با سرعت بالا دارم یا نه ؟
    این محدودیت‌ها ماهیانه است. یعنی حتی اگه شما سرویست رو یک ساله هم تمدید کنی، هر ماه 10 گیگ جایزه مصرف منصفانه با سرعت بالا داری. هر ماه این محدودیت رو که رد کنی تا آخر اون ماه سرعتت می‌آد پایین روی سرعت اسمی. از ابتدای ماه بعد دوباره سرعتت می‌ره بالا تا زمانی که دوباره محدودیت رو رد کنی.

13. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز الان داره 7 تا سرعت بهم میده این یعنی نامحدوده
    پشیمون شدم از خریدنش
    واقعا متاسفم براشون
    منم اول مخابرات بودم واقعا توی دانلود هیچ مشکلی نداشتم فقط یه خورده پینگش بد بود که اونهم خیلی تفاوت نداشت.
    اما با پارس آنلاین واقعا وضعیت دانلود افتضاحه.
    کلاً 128 نامحدود وقتی روی سرعت اسمی باشه، بگیر نگیر داره. تو ایران 128 کیلوبیت رو تو تبلیغات می‌گن «اینترنت پرسرعت» () در حالی که حتا دوبرابر دایل‌آپ هم نیست. یه خورده که ترافیک بشه یا سرور مخاطبت مشکل داشته باشه، می‌شه قطره چکون. به نظرم اگه نامحدود بخوای با سرعت اسمی بگیری حداقل باید روی 256 یا حتا 512 فکر کنی. 128 جز اعصاب‌خردی چیزی به دنبال نداره. البته اگه خوره دانلود نباشی با یه استفاده معمولی از اینترنت جایزه 10 گیگ ماهیانه 128 پارس‌آنلاین جوابتو می‌ده چون تو اون 10 گیگ سرعتش چند برابره و تا سرعت اسمی 1مگابیت هم ظاهراً می‌رسه اما اگه مصرف ماهیانه‌ات بالاتر از 10 گیگ باشه، من که اصلاً توصیه نمی‌کنم 128 رو.

15. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دققیقا پارس و ن بعنوان یکی از ISP هایی که کمتر دزدی میکنه قبول داشتم
    7-8 ساله سرویس دارم ازش
    512 رو 3-4 ساله دارم
    ولی این چند وقته سرعتم خیلی افت داشته اندازه 128 مخابرات شده دیگه ببین چی میگم !!! :|
    حتی وقتایی که روشن میکنم کامپیوتر و یا قطعه یا با 1001 دنگ و فنگ وصل میشه :|
    معلومه چه مرگشه ؟ کسی میدونه .؟.
    آقا شما که 7 - 8 سال استفاده کردی، از این چیزا باید زیاد دیده باشی. به نظر می‌آد یه سری مشکلات عمومی تو این چند وقته تو وضعیت اینترنت کشور و همین طور پارس‌آنلاین وجود داشته. به خصوص تو یه هفته - 10 روز گذشته، اوضاع چندان خوب نبوده.

یه کم دیگه باید صبر کرد. وزیر که گفته قراره تا آخر امسال پهنای باند اینترنت کشور دو برابر بشه و این مشکلات اخیر رو به همین عامل مرتبط دونسته. احتمال داره که درست بشه وضعیت.

البته به نظرم غیر از صبر هم چاره دیگه‌ای نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •