ااا ماله منم اینجوری شده بود به قاحتمال زیاد درایو هیچیش نشده ولی تو مثل درایو کنسول از وندر مود درش بیار اگه در نیومد من با وینوز عوض کردن حلش کردم ویندوز رو عوض کن
ااا ماله منم اینجوری شده بود به قاحتمال زیاد درایو هیچیش نشده ولی تو مثل درایو کنسول از وندر مود درش بیار اگه در نیومد من با وینوز عوض کردن حلش کردم ویندوز رو عوض کن
من الان 3 باره دارم میریزم هر سه بار هم به استاک فلش نکردم .هر سه بار هم به لایو وصل شدم .هیچی نشده !
آخه بو سوختگی اومد یه بار هم ارور صفحه آبی اومد. یعنی ویندوز عوض کنم CD-ROM فلش میشه ؟ البته زیاد ازش استفاده نمیکردم چون DVD-RW دارم .
1- 100% نیست ، رو داشبورد جدید مخصوصا مث که خطر زیادهمن الان 3 باره دارم میریزم هر سه بار هم به استاک فلش نکردم .هر سه بار هم به لایو وصل شدم .هیچی نشده !
2- فلگ میکنه خو ، همون موقع بن نمیشی که
ببین الان CD-ROM رفته به وندور یا رایت کردی فرمویر رو؟؟؟ اگه فرمویر رو رایت کردی که فرمویر اصلیشو از سایتش بگیر دوباره فرمویر رو بزن ، اگه وندوره هم از همون جانگل بزن ببین چی میشه...
+
ساجد فک نکنم ویندوز ربطی به فرمویر دی وی دی داشته باشه![]()
آره آره درسته مشکل اینه که واسه من خطای جانگل بود اشتباهی نمیدونم چه بلاییی سرش آورده بود که اشتباه میکرد در واقع اصلا واسه من فرم ویر پاک نشده بود و به وندر هم نرفته بود اشتب جانگل بود برای شما رو نمیدونم چون با جانگل فلشر هم معلوم نمیشه مثل خود من در نتیجه به نظرم قبل هر کاری ضرر نداره ویندوز رو عوض کنی چون به احتمال زیاد مثل ماله من شده اگه بازم درست نشد دیگه کارت یکم زاره
----------------------
همین بالا توضیح دادمفقط قضیه بو سوختگی چی بود؟؟؟؟؟؟
![]()
اون سوختگی از درایو ایکس باکس نبوده یحتمل ؟![]()
کابل پاور درایو رو برعکس بزنین اینجوری میشه ، یه صدایی میده و یه تیکه از درایو میسوزه اما درایو روشن میشه ولی در نمیاد رو حالت Oppening گیر میکنه![]()
پسر چجوری بدون کلید و اینا درایو پی سی رو بردی به وندور ؟![]()
آهان دقیقا بحث اینه درایو بدبخت نرفته رو وندر جانگل بدبخت قاطی کرده و ویندوز هم قاطونده برای همین میگم اشتباه جانگل فلشره و با ویندوز عوض کردن حل میشه
اوف چه قدر چاله میدونی حرف زدم امروزشرمنده دوستان
Last edited by s.j-rez; 13-10-2011 at 23:29.
سلام اگه من هنوز نفهميدم lt+2 چي هست يعني اين كارو بكنيم چه تغييري در ايكس باكس به وجود مياد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه lt+2 كنم شماره داشبرد عوض ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه من يه اپديت كردم ميخام ببينم lt+2 هست ايكس باكسم يا nooooooooooooooooo؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
جاااااااااان ؟
فرمور کنسول رو ریختی رو درایو کامپیوتر ؟))))))))
حالا کجاش سوخته ؟ دماغش یا جای دیگش ؟![]()
آره دیگه الان میتونم با PC بازی Xbox کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)