يگان هاى نيرو زمينى در تهران طيف وسيعى دارند فر ماندهى نيرو زمينى و يگان هى زير مجموعه فكر كنم اكثر چهار راه قصر هستند
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
يگان هاى نيرو زمينى در تهران طيف وسيعى دارند فر ماندهى نيرو زمينى و يگان هى زير مجموعه فكر كنم اكثر چهار راه قصر هستند
سلام
منم 15 بهمن مدارکم رو ثبت کردم افتادم یکم برج 4 سال 94 من فوق دیپلم هستم از تبریز
شما مدرکت چیه از کجایی؟
سلام آقا مهدی تاریخ اعزامت همونیه که زده ولی میتونی دو ماه تعجیل یا تمدید کنی اونم اگه موافقت کنن
خدا کنه سال آینده درجات لیسانس وظیفه های ارتش درست شه اصلا انصاف نیست سه درجه کم بدن ستوان 3 بشه گروهبان![]()
درجه میخواهید چیکار؟
فکر کردید وقتی ستوان سوم هستید همه درجه های پایین شما بهتون احترام میزارن؟ یا مثلا یه استوار نمیتونه بهتون دستور بده و براتون اضافه خدمت رد کنه؟
یا مثلا نگهبانی نمیدید چون درجه دارید؟ شایدم فکر کردید صرف اینکه ستوان سوم هستید جاتون و کارتون از گروهبان ها بهتره؟
ببینید در حالت کلی باید اینطور باشه ولی در عمل اکثرا اینطور نیست، بماند که خیلی خیلی بستگی به یگان خدمتی تون داره و فرمانده شما که چطور آدمی باشه و چقدر به تحصیل کرده ها احترام بزاره، شما بهرحال سربازید، از کادری ها بگذریم که شما به هر درجه ای به گروهبان دوم کادری هم نمیتونید تو بگید، توی همون سربازها اونی که قدیمی تر هم هست حتی اگر یک آجر باشه میتونه براتون خیلی دردسر ساز بشه!!
یکی از بچه های ستوان سومی که ترخیص شد از یه سرباز یک آجری 15 روز اضافه خدمت خورد و هیچ جوره نتونست درش بیاره، چون همیییییییشه روابط بر ضوابط سوار هست، قضیه هم این بوده که اون سربازه به افسر جانشین گفته بوده فلانی اذیتم میکنه اونم به خاطر حرف این 15 روز براش اضافه زده بود.
به قول كادرى در ارتش مي گفت درجه مال ابگرمكنه، واقعا همين طوره شما با درجه ستوان ٣ يا ٢ نميتوني به يك كادر با درجه پايين تر امر كنيد و حتى اگر اختلافى بين شما و او پيش بياد حق رو به كادر ميدن پس ذهن خودتون را با درجه و اين حرفها زياد درگير نكنيد
سلام دوستان. راجع به پدافند هوایی سمنان خاتم النبیاء اگه کسی اطلاعاتی داره بگه. اعزام 12/01
1-مرخصی عید داره؟ چند روز؟
2-وضعیت غذاش چطوره؟
3-سخت گیریش در چه حدیه؟
4-تقسیماتش چطوره؟
5-توصیه ی خاصتون چیه؟
با تشکر
خیلی طول میکشه دفترچه رو صادر کنن؟
جواب خیر که گفتید، برای کدوم سؤال بود؟!
برای این دفترچه که نباید پول بدیم؛ درسته؟
7روز طول میکشه
نه پولی نمیخواد
روی کاغذ درجه حرف اول و آخر رو میزنه و یه ستوان 2 وظیفه از یه ستوان 3 کادر ارشد تره ولی در عمل این طور نیست و حتی ممکنه یه سرباز صفر بتونه به ... بده یه ستوان وظیفه رو
در ارگانی مثل ارتش روابط حرف اول و آخر رو میزنه
من اگه اول خدمتم با سرباز لوحه چین رابطم خوب نبود باید قید مرخصی آخر هفته رو می زدم چون فرمانده فقط لوحه و برگه مرخصی امضا می کرد و براش مهم نبود که کی نگهبانه و کی مرخصی هستش و فقط باید لوحه پر میشد و این که کی توش باشه مهم نبود
حتی ما تو ستاد خیلی راحت می تونستیم بین نامه ها یه نامه اضافه خدمت به اسم هر وظیفه ای بزنیم و بدیم رییس قاطی بقیه نامه ها امضا کنه تا اون سرباز چند روز اضافه خدمت بره تو پاچش
هر چند که عکسش عمل می کردیم و اگه کسی اضاف خورده بود می کشیدیم بیرون براش![]()
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)