تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2783 از 3745 اولاول ... 178322832683273327732779278027812782278327842785278627872793283328833283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,821 به 27,830 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاری که وظیفشه رو میگه عیدی!! پس فردا میاد میگه عیدی ما به کاربرا ، دسترسی به نت بود!
    همین آقا چند ماه پیش اومد گفت که تا نوروز قیمته نت رو کاهش میدیمو فلان ولی الان...
    اونم از فیلترینگه هوشمندش که زده همه چیو نابود کرده! تلگرامو اینستا و غیره همه مشکل پیدا کرده و حتی سایتایی نظیر جهان پی رو هم که مربوط به پرداخته اینترنتیه فیلتر کرده!!
    3کار خوب انجام داد این وزیر و اونم : 1- لغو انحصار 3G رایتل و گسترش 3جی و 4 جی ، 2- لغو انحصار مخابرات و دادن مجوز FCP به شرکتا ، 3- راه اندازی سامانه 195
    در مورد افزایش سرعت نت هم ، لازمه این نکته رو بگم که شاتل سرویس 8مگشو 29 خرداد 92 ارائه کرد و های وب حدود 25 اردیبهشت 92 بود که 8مگشو ارائه کرد ، که هنوز واعظی وزیر نشده بود و دولت فعلی هم شروع به کار نکرده بود ؛ پس یعنی در هر صورت با توجه به گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی ، این سرعتای 16 مگابیت اینا ارائه میشد و ربطی به واعظی نداره که بگیم این اومده سرعتا رو برده بالا!!
    ضمن اینکه پدیده حذف دانلود شبانه هم در زمان وزارت ایشون اتفاق افتاد و الان مردم در به در دنباله یه شرکتن واسه نت رایگان شبانه!
    اختلال پروتکل UDP هم که چند ماه همه رو بیچاره کرده بود و هیچ کاری نمیشد کرد هم در زمان وزارت این آقای پوپولیست ( واعظی ) اتفاق افتاد!
    در نهایت هنوزم با همه این اتفاقا ، ما در زمینه IT حتی در خاورمیانه هم حرفی واسه گفتن نداریم ، چه برسه به آسیا و جهانی!!
    Last edited by 4l1r3z4; 19-03-2016 at 02:48.

2. 3 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کاری که وظیفشه رو میگه عیدی!! پس فردا میاد میگه عیدی ما به کاربرا ، دسترسی به نت بود!
    همین آقا چند ماه پیش اومد گفت که تا نوروز قیمته نت رو کاهش میدیمو فلان ولی الان...
    اونم از فیلترینگه هوشمندش که زده همه چیو نابود کرده! تلگرامو اینستا و غیره همه مشکل پیدا کرده و حتی سایتایی نظیر جهان پی رو هم که مربوط به پرداخته اینترنتیه فیلتر کرده!!
    3کار خوب انجام داد این وزیر و اونم : 1- لغو انحصار 3G رایتل و گسترش 3جی و 4 جی ، 2- لغو انحصار مخابرات و دادن مجوز FCP به شرکتا ، 3- راه اندازی سامانه 195
    در مورد افزایش سرعت نت هم ، لازمه این نکته رو بگم که شاتل سرویس 8مگشو 29 خرداد 92 ارائه کرد و های وب حدود 25 اردیبهشت 92 بود که 8مگشو ارائه کرد ، که هنوز واعظی وزیر نشده بود و دولت فعلی هم شروع به کار نکرده بود ؛ پس یعنی در هر صورت با توجه به گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی ، این سرعتای 16 مگابیت اینا ارائه میشد و ربطی به واعظی نداره که بگیم این اومده سرعتا رو برده بالا!!
    ضمن اینکه پدیده حذف دانلود شبانه هم در زمان وزارت ایشون اتفاق افتاد و الان مردم در به در دنباله یه شرکتن واسه نت رایگان شبانه!
    اختلال پروتکل UDP هم که چند ماه همه رو بیچاره کرده بود و هیچ کاری نمیشد کرد هم در زمان وزارت این آقای پوپولیست ( واعظی ) اتفاق افتاد!
    در نهایت هنوزم با همه این اتفاقا ، ما در زمینه IT حتی در خاورمیانه هم حرفی واسه گفتن نداریم ، چه برسه به آسیا و جهانی!!
    در عمل اینترنتم نسبت به دو سال قبل بدترم شده افت کیفیت هم داشته در باز شدن سایتهای خارجی و حتی پینگ ولی ایشون هی دم از افزایش پهنای باند و کیفیت زده البته اگر انتقاد پذیر باشند!! عین بانک مرکزی که مدام میگه تورم 10 تا 13 درصد شده از اونطرف میری بازار میبنی تا 30 درصد افزایش قیمت داشتیم.

کلا فقط شده سخنرانی کردن در عمل هیچ... اینهمه بودجه صرف پهنای باند میشه والا ما که ندیدیم وضعیت بهتر بشه بلکه بدتر شده!!!

گاهی حتی گوکل برای من باز نمیشه با خطی که رو ی10 مگا بیت بسته شده!!
    گوگلی که با دایل آپ همیشه یک ثانیه ای باز میشد در اینترنت adsl پلاس با این کیفیت خط تا میاد باز بشه جیگرت خون میشه!! بعد برداشتن چند میلیارد دادن برای فیلترینگ بجای خرج این چند میلیارد مثل سابق عمل میکردید روش فیلترینگ رو بدون خرج این چند میلیارد میدادین چند تا اشتغال ایجاد میکردین برای جوانها که بتونن ازدواج کنن.

متاسفانه کو گوش شنوا هر جا که بخوان خرجهای بیهوده میکنن و تهشم میان میگن ما فلان کردیم بیسار کردیم در صورتی که وضعیت بدتر شده که بهتر نشده!!
    Last edited by amin885; 19-03-2016 at 09:14.

4. 3 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Archangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

http://www.asiatech.ir/Socialfaq

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

اصلا پیدا نیست

Sent from my LT26w using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

هییییی ، داداش راست میگی اینجا بعضی ها نمیدونن ما چی کشیدیم تا به اینجا رسیدیم همین پارسال بود من سرعتم ۶۰ کیلوبایت بود ۷ سال پیش باید کارت دایل آپ میگرفتیم ولی خب همه اینا باعث نمیشه و نباید بشه که درخواست بهتر شدن نداشته باشیم و معترض نباشیم از وضع موجود حقیقت اینه که وضع موجود جوابگوی نیاز کاربران فعلی اینترنت نیست
    اره واقعا چه دورانی بود یه ساعت صبر می کردم 2 مگ دانلود شه ارورم میداد اه
    کارت 300 تومنی می گرفتم بعد یه مدت یه تلفن هوشمند مخابرات با یه ضرب و زوری از رفیقم گرفتم می گفت به کسی نده تموم میشه بعدش ...

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اره واقعا چه دورانی بود یه ساعت صبر می کردم 2 مگ دانلود شه ارورم میداد اه
    کارت 300 تومنی می گرفتم بعد یه مدت یه تلفن هوشمند مخابرات با یه ضرب و زوری از رفیقم گرفتم می گفت به کسی نده تموم میشه بعدش ...

دایل آپ چند ساله در کشور ما منسوخ شده اما در کشورهای دیگه حتی حوزه خلیج فارس الان ده ها سال هست که منسوخ شده.

در کشورهای پیشرفته که دایل آپ خیلی وقته منسوخ شده شاید بالای 20 سال

البته ماها حدود 500 تا 800 هزار تومن در هر سال میدادم دایل اپ بخاطر هزینه تلفن و کارت و.. اما در کل ما ها هزینه ها رو دادیم بخاطر اینکه هیج وقت نخواستن که پیشرفته باشیم بلکه همیشه جلوی پیشرفتمون رو گرفتن.
    Last edited by amin885; 19-03-2016 at 11:08.

داره خودمونی میشه Archangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

چی پیدا نیست؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دیشب نت من دقیقا از ساعت 2 شب قطع شد ! تا 8 صبح هم قطع بوده !
    حالا هم که چند ساعته وصل شده با ایپی مخابرات وصل شده ! یعنی رنج 2 و isp شده ITC
    دوستانی که دیشب دانلود شبانه داشتن چک کنن حجم کم نکرده باشه
    واقعا اسیا تک خسته نباشه ! اخر سالی گ ه کاشته !

11. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نخند عزیزم
    شما سنت قد نمیده! چندسال ‍‍‍‍‍‍‍‍‍پیش 3-4 روز اینترنت قطع میشد هیچکی پاسخگو نبود. سرعت در حد 70-80 کیلو میشد از خوشحالی منفجر میشدیم.
    انقدر بی رحم نباشیم در مورد کسانی که دارن زحمت میکشن.چندبار راجع به حرفایی که میخوایم بزنیم فکر کنیم قبلش
    شوما خودشو عذیت نکون
    اینجا بالای 18 پیدا کردی باید تعجب کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه egorlord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    In dark side of my mind

پيش فرض

90 تومن دارم میدم واسه نامحدود 512 هدیش اینه که روزی 300 مگو با سرعت 64 کیلوبایت دانلود کنم بقیشو با 8 کیلوبایت
    ر ید/م تو این شرکت پشتیبانی چه با غرور هم میگه هدیه داریم تازه میدیم به شما
    شاتل حیف تو صفم
    از ماهه بعد 128 میگیرم دانلودمو با 4g irancell میکنم شبی 15 گیگ راحت میتونم دانلود کنم
    با آسیاترم فقط آنلاین بازی میکنم روزا

پارس آنلاین داشتیم همین سرعتو میگرفتیم همین قیمت 30 گیگ هدیه با سرعت 400 کیلوبایت بقیشم با 70-100 کیلوبایت دانلود میکردیم
    ----------------------
    منه اوسگول قبل اینکه شاتل وصل شه نوبتم شه ورداشتم پارس آنلاینو قطع کردم الانم بجز اسیاتر هیچ شرکتی اینترنت نمیده مخابرتمون
    تا شاتل وصل شه باید تحمل کنم این شرکتو
    Last edited by egorlord; 19-03-2016 at 22:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •