تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2781 از 4105 اولاول ... 1781228126812731277127772778277927802781278227832784278527912831288132813781 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,801 به 27,810 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه mojtaba_1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    اهـ ـ ـ♥ ـ ـر

پيش فرض

منم افتادم عجب‌شیر.
    دیروز از یکی از دوستام که پارسال اعزامی اسفند بود تو عجب‌شیر پرسیدم، گفت تو عید یه مرخصی عجیب جانانه دادن، اگه واسه ما هم بدن که دیگه عالی می‌شه.
    سلام داداش؟چند روز ؟؟؟

2. این کاربر از mojtaba_1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام داداش؟چند روز ؟؟؟
    پارسال ما 22 روز گرفتیم، البته ربطی هم به عجب شیر و کرمان و اینها نداره، مرخصی همه همینطوره توی کل پادگان های نیروی زمینی، بهرحال هر روزی که شما توی آموزشی اونجا تخم مرغ آب پز هم بخوری کلی هزینه میشه، بخاطر پول غذا هم که شده نگهتون نمیدارن خیالتون راحت
    راستی هر کسی هم اومد سرتون منت گذاشت که من براتون حرف زدم زودتر برید و اگر پسرای خوبی باشید توی مرخصی تون تاثیر داره و این حرفها، باور نکنید، دستور از بالا میاد همه هم میرن، ربطی هم به افراد توی پادگان شما نداره که کم و زیادش کنن.
    هر روزم نرید بپرسید چندم میریم چی شد؟ خودشون هم خبر ندارن زیاد، شاید تازه 3 روز مونده بفرستن شما رو تصمیم گرفته باشن.
    توی آموزشی هم اصلا و ابدا از تجدید دوره و اضافه خدمت خوردن نترسید، اینها همه داستانه دروغه، نه کسی اضاف میخوره نه تجدید دوره، مگر اینکه غیبت بیش از حد داشته باشه تجدید دورش کنن همین، خیلی هم کار خلاف کنید بخوان اذیت کنن درجتون رو میارن پایین اونم ساده نیست
    Last edited by Mo5tafa; 07-02-2015 at 10:12. دليل: تصییح نگارشی

4. 2 کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال مهم دارم.......
    اگر کسی واریکوسل عمل کرده باشه و دوباره برگشته باشه میتونه معافیت بگیره؟؟
    ظاهرا قبلا با واریکوسل گرید 3 راحت معاف میکردن ولی الان نه همسرم همین مشکلو داشت عمل کرده و دوباره برگشته(گرید 3) میخوام ببینم میتونه از این طریق معافیت بگیره یا نه؟؟؟؟
    خواهش میکنم دوستان مطلع کمک و راهنماییم کنن.............

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ظاهرا قبلا با واریکوسل گرید 3 راحت معاف میکردن...
    گرید 3 رو معاف میکنند (مراجعه شود به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    اما وقتی عمل کرده باشند بعید میدونم دیگه شامل اش بشه، مثل بیماری فتق که توی سامانه پلیس وظیفه پرسیده بودند، گفته شده بود خیر مگر اینکه دوباره عود کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

گرید 3 رو معاف میکنند (مراجعه شود به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    اما وقتی عمل کرده باشند بعید میدونم دیگه شامل اش بشه، مثل بیماری فتق که توی سامانه پلیس وظیفه پرسیده بودند، گفته شده بود خیر مگر اینکه دوباره عود کنه
    ممنون از پاسختون. بله واریکوسل ایشون هم عود کرده آخه ما شنیدیم که در قوانین جدید معافیت واریکوسل حذف شده بود و فقط یه دوره 6 ماهه فرصت درمان و عمل میدادن ولی ایشون عملم کرده و دوباره عود کرده میخوام بدونم با این شرایط معاف میشند؟؟
    و اینکه جایی هست که بتونم قوانین و شرایط معافیت جدید رو بخونم ؟؟
    Last edited by nanacom; 07-02-2015 at 11:01.

داره خودمونی میشه مهدی منتظری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام به همگی .اعزامم خورد یک برج 4

دوستان یک برگه از پلیس +10 گرفتم که لینکش اینه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توی این نوشته تاریخ اعزام شما برج 4 تعیین گردیده .(تاریخ پیشنهادی منم برج 4 بوده ) منظور از تعیین گردیده چیه ؟این یعنی تاریخ اعزامم برج چهاره یا منظورش اینه که تاریخ پیشنهادی من برج 4 بوده ؟

باید وایسم تا چند روز دیگه که نامه بیاد در خونمون و تاریخ نهایی رو داخلش نوشته باشه ؟ یعنی ممکنه باهاش موافقت نشه و بیفته برج 2 ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بچه ها چرا کدا نمیاد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

توی این نوشته تاریخ اعزام شما برج 4 تعیین گردیده .(تاریخ پیشنهادی منم برج 4 بوده ) منظور از تعیین گردیده چیه ؟این یعنی تاریخ اعزامم برج چهاره یا منظورش اینه که تاریخ پیشنهادی من برج 4 بوده ؟

باید وایسم تا چند روز دیگه که نامه بیاد در خونمون و تاریخ نهایی رو داخلش نوشته باشه ؟ یعنی ممکنه باهاش موافقت نشه و بیفته برج 2 ؟
    ديگه شما آخر حساس اين!
    بحث حقوقى نيس که منظور از تعيين گرديده چن تا چيز باشه, من نخوندم اصن اون برگو[emoji1]
    تاريخ اعزام همونه که زدن, والسلام عليکم و ...

11. این کاربر از coolboy654 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ظاهرا قبلا با واریکوسل گرید 3 راحت معاف میکردن ولی الان نه همسرم همین مشکلو داشت عمل کرده و دوباره برگشته(گرید 3) میخوام ببینم میتونه از این طریق معافیت بگیره یا نه؟؟؟؟
    خواهش میکنم دوستان مطلع کمک و راهنماییم کنن.............

بند30- واريكوسل يكطرفه يا دو طرفه :

الف) در صورتيكه نياز به عمل جراحي داشته باشد (جهت عمل جراحي) : شش ماه معاف موقت
    ب) در صورتيكه بعداز عمل عود نمايد و درجه 3 و بالاتر باشد : معاف دائم
    ج) فقط در مشمولين قبل از اعزام ،عمل نشده در هر درجه اي و نيز عمل شده بدون عارضه : معاف از خدمات رزمي

13. این کاربر از musican33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    به این برگه می گم برگ سبز البته اصل برگه دارای حاشیه بالا و پایین تقریبا سبز رنگ و همچنین هولوگرام نیروی انتظامی است
    معمولا دفاتر پلیس +10 پس از ثبت نام روی برگه اصلی پرینت می گیرند و به مشمول تحویل می دهند
    اون نوشته های داخل برگه برای همه ثابته ولی فقط عکس و اسم و تاریخ اعزام و .... فرق می کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •