دو خط بیشتر نمیره . ممکنه دو خط باشه ولی سرعتش بیشتر بشه ؟
دو خط بیشتر نمیره . ممکنه دو خط باشه ولی سرعتش بیشتر بشه ؟
آره ممکنه دو خط باشه ولی سرعت بیشتری بگیری سعی کن هرجای ممکن که میتونی مودم رو بذاری تست کنی
تو محل ما انتن دهی و سرعت خیلی بد بود با کلی تلاش و پیگیری کمی بهتر شد ، من دانلودر نیستم فقط واسه استفاده روزمره پیگیری کردم شاید بعضی اوقات فایل سنگینی باشه اگر صبحش کاری نداشته باشم شبانه یه ساعته بگیرم ، جدیدا حاصل تلاشمو دیدم و اینکه یه شب اومدم یه فایل دانلود کنم سرعت معمولی و بسیار نوسان داشت و وسط دانلود یه فایل ۵ گیگی قطع شد و از اول شروع کردم و یک ساعتم تموم شد! فهمیدم بچه محل دانلودر پیدا شده یا اضافه شده به جمع بقیه !همون هلو بپر تو گلو، این همه پیگیری کن اخرش یکی پیدا بشه پهنای باند قورت بده. در نتیجه مشکل شما هم برمیگرده به اینکه دانلودر شب تو محلتون افزایش پیدا کرده و پهنای باند کم میاد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
اقایون سلام خسته نباشید .
من میخوام امشب از 2 تا 8 صبح دانلود کنم
مودمم هم 3372 هستش . همین الان یه بسته 2-8 صبح خریدم .ولی میخوام کل زمان رو استفاده کنم . اگر همین الان یک بسته دیگه هم بخرم تایم هر دو از 2 شروع میشه ؟ یا اتوماتیک اولی که تموم بشه میره رو دومی؟
اتوماتیک اولی که تموم بشه میره رو دومی
ممنون من idm رو ست کردم سر ساعت 2:5 دقیقه دانلودو شروع کنه ، مشکلی که نداره ؟
نیاز به قطع و وصل کردن مودم که نیست نه ؟
طرح کنترل مصرف ازاد روشن باشه یا خاموش؟
Last edited by soheilsh; 20-02-2017 at 20:04.
به نظر از نظر نرم افزاری مشکل داره و تجمیع با وجود چیپست عمل نمی کنه. البته من خودم ندارم. اما قبلا جایی خوندم
دوستان ببخشید یه سوال من مبتدیم...
چی جوری باید اینترنت ایرانسلو از طریق وای فای گوشی منتقل کنم به pc ؟
گوشی با هات اسپات میشه وصل کرد هم وای فای هم با کابل، اگر لپ تاب دارین که به وای فاش وصل میشین و پسورد میزنین اگر پی سی هستش باید کارت شبکه یا دانگل وصل کنید که دردسر داره بعضی هاش اذیت میکنن بهترین راه واسه پی سی با کابله.
Sent from my iPhone using Tapatalk
تنظیمات
بیشتر
نقطه اتصال
پیکربندی و تعیین رمز
روشن کردن نقطه اتصال
و اتصال به اون اسم شبکه با رمز تعیین شده. حتما رمز تعیین کنید
settings
more
wifi hotspot
configure
enable hotspot
برای کابل هم
usb tethering
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)