من بخوام بدونم یه نفر مشمول غایبه یا سرباز فراری چجوری میشه بفهمم؟
من بخوام بدونم یه نفر مشمول غایبه یا سرباز فراری چجوری میشه بفهمم؟
دوره كد به تك اولاد ذكور يا متاهل بودن مربوط نيست تنها بر مبناى رشته تحصيلى است كه اون هم در هر دوره شانسى است
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
پس شما در تفاوت اين دو موضوع مشكل داريد
فردى كه خودش رو به سازمان وظيفه عمومى پس از رسيدن به سن قانونى معرفى نكرده باشد مشمول غايب نام دارد
برگرفته از سايت نظام وظيفه
مشمولين خدمت وظيفه عمومي چنانچه براي رسيدگي و يا اعزام جهت طي دوره ضرورت در مهلت يا موعد مقرر خود را معرفي نكنند، همچنين مشموليني كه معافيت موقت دريافت داشتهاند و پس از پایان مدت اعتبار، ظرف يك ماه براي تجديد رسيدگي خود را معرفي نكنند، غايب شناخته ميشوند.
سرباز فرارى
سرباز فراری به کسی اطلاق می شود که دفترچه اعزام به خدمت دریافت و در یک یگان خدمتی پذیرش شود و بعد در محل یگان حاضر نشود
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
درسته
ولی یه عده میگن وقتی غیبت بی دلیل از یک سال بگذره طرف سرباز فراری محسوب میشه
سلام کیشی. یاشا. والا من بدون پارتی و به لطف خدا تقریبا جای مناسبی افتادم. البته از حق نگذریم رشته تحصیلی+مهارت+درجه ستوان 2 اینجا fi دردم خورد و تاثیر گذار بود در تقسیمات. از جزئیات که بگذریم در کل خوبه. اوایل یگان خدمتی خیلی سخته عادت کنی ( حتی اگه تو خود بهشت دیوار به دیوار حوری خدمت کنی!) . احترام سن و سال هم بستگی به محل خدمت و هم خدمتی ها داره . اینجا سرباز صفر های ما متولد 73 یا 72 هستند و بچه های خوبین.
سلام همشهری. آره آموزش مجدد بودم که اراک دو روز نگهمون داشت و بعدا تقسیم کردند. توکلت به خدا باشه. خدمت که میگذره آدم سختی هایی رو میکشه و تجربه هایی کسب میکنه که دوران آموزشی براش خاطره خوش میشه.
در کل میشه روال خدمت رو شبیه یه بازی فرض کرد که تو هر مرحله اتفاقات خاصی پیش میاد که آدم فکر میکنه با سخت ترین مشکلات مواجه شده ولی در حالی که با توکل به خدا میفهمه که هر مشکلی بالاخره رفع میشه![]()
خدانکنه. انشاءالله سایه پدر و مادر همیشه بالا سرت باشه. دوره کد مخصوص ارتشه و متاسفانه ربطی به شرایط مثل تک فرزندی نداره. رشته کامپیوتر کد نمیخوره و فوق لیسانس همه رشته ها هم کد نمیخورن.
همینطوره
خوبه ک جای خوبی افتادی
منم امیدوارم یه جا بیفتم که وقت آزاد داشته باشم
با سلام
از دوستانی اعزامی اسفند ماه کسی افتاده عجب شیر؟ با مدرک لیسانس یا بالاتر
از اعزامی های امسال هر کی آموزشیش اونجا بوده لطفا خبر بده مرسی ازتون![]()
سلام من با لیسانس عمران افتادم عجب شیر داداش![]()
منم افتادم عجبشیر.
دیروز از یکی از دوستام که پارسال اعزامی اسفند بود تو عجبشیر پرسیدم، گفت تو عید یه مرخصی عجیب جانانه دادن، اگه واسه ما هم بدن که دیگه عالی میشه.
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)