تماس گرفتم با پشتیبانی
گویا این 210 امتیاز (به اصطلاح 3 گیگ هدیه نوروزی) در واقع 210 امتیاز از امتیازات قبلی که داشتید کم میشه اگر هم نداشته باشید چیزی نمیتونید بخرید![]()
در مورد هدیه نوروزی هم انگار تعرفه ای واسشون تا به امروز اعلام نشده
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
تماس گرفتم با پشتیبانی
گویا این 210 امتیاز (به اصطلاح 3 گیگ هدیه نوروزی) در واقع 210 امتیاز از امتیازات قبلی که داشتید کم میشه اگر هم نداشته باشید چیزی نمیتونید بخرید![]()
در مورد هدیه نوروزی هم انگار تعرفه ای واسشون تا به امروز اعلام نشده
واقعا که خسته نباشن ! همش دروغ میگن ! ما فکر کردیم 210 امتیاز میخوان به خاطر عید بدن !
متن خبرشون هم کلاهبرداریه![]()
به قسمت تغییر مشخصات برو
الکی یک چیز رو تغییر بده و ۱۰۰درصد پرش کن.(با id تلگرام و اینستاگرام اینا)
۲۱۰ رو بگیر
من id چرت دادم چون عضو این شبکه ها نیستم.
اقا من این پین کد 3 گیگ هدیه رو دریافت کردم یه کد شبیه این هستش حالا این کد رو چطور باید وارد کنم ؟ رفتم قسمت خرید ترافیک اون تیک استفاده از بن تخفیف رو زدم یه قسمت (مخصوص دارندگان کارت تخفيف) با 2 تا کادر باز کردم حالا کد رو چطور باید وارد کنم !! هر جور وارد میکنم قبول نمیکنه
8-VXX4UM2EFKT
ممنون از پستتون
انگاری باید ویرایش اطلاعات همه رو پر کنید تا 210 تا امتیاز بده من یه عکس نداده بودم فقط که پر کردم 210 امتیاز داد
پشتیبانیشون هم خنگ تشریف دارن
این پست رو نگاه کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------------------
خطا در اخذ جایزه "پین با ارزش سه گیگ ترافیک (210 امتیاز)" در هر "30" روز ، شما می توانید تعداد حداکثر 1 درخواست ثبت کنید.
![]()
Last edited by Archangel; 18-03-2016 at 15:40.
من 210 امتیاز گرفتم کافیه به قسمت ویرایش اطلاعات تو باشگاه برین و آی دی تلگرام و اینستا رو وارد کنید![]()
من تا حالا هیچ قسمتی رو کامل نکرده بودم ! امروز همه قسمت ها رو کامل کردم ولی فقط همون 5 امتیاز رو به خاطر فعال کردن ایمیل داد !
تو باشگاه با شماره تلفن و رمز لاگین کن
تو پروفایل چند درصد نوشته کامل کردی؟ ۱۰۰ اش کن حتما
شماره تلفن و ایمیل رو هم فعال کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)