سيو با نام savedata توي همون پوشه بازي ذخيره ميشن
سيو با نام savedata توي همون پوشه بازي ذخيره ميشن
كي گفته با موس نيست؟![]()
ای بابا من برای همون قضیه کلاه انداختن لئون میخواستم بازی رو دوباره نصب کنم البته نه فقط به این خاطر. مخواستم یه تجدید خاطرات هم بشه. ولی هر چی گشتم تو ارشیو گیمم پیدا نکردمش.
حالا باید برم یه Dvd دیگه بخرم. الته فارسیشم میگن اومده. اون چطوره؟
فارسيش به نظر من صدا گذاري هاش افتضاحه![]()
البته اين نظر منه اما اگه ميخواي داستان رو كامل متوجه بشي بگير
من يه زماني سيدي هاشو داشتم ! اما يكيش داغون شد در نتيجه بقيش هم به درد نميخوره!![]()
اینم پچ برای بازی کردن با موس.فقط بعد از دانلود و استخراج فایلها را در پوشه بازی کپی کنید.
اینم سریال های بازی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
bh82220691119281
یا :
Name: LukassPuffPuffPass
S/N: re15120632222116
یا :
Name: CD KEY
S/N: re15120631133116
اینم دوتا عکس از وسکر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by A-H Entertainment; 22-12-2007 at 23:59.
والاه اون بازی که من خریدم دوبله و صدا گذاریش عالییییی کار شده بود !!
از اونجایی که من خودم یه خورده انگلیسی بارم هست زیر نویس های بازی (( مثل موقعی که میخوای اسلحه بخری )) رو با دوبله فارسی اون مقایسه میکردم متوجه شدم که برای دوبله این بازی از یه تیم خیلی حرفه ای دوبلاژ استفاده شده و واقعا اصطلاحات و محاورات در نهایت دقت و کیفیت ترجمه و دوبله شده اند !!!!
صدا گذاری ها هم عالی بود و واقعا به شخصیت ها میخورد !!!
مثلا صدای همین یارو (( leon )) واقعا صدای یه جوون محکم و استخون دار و خوش تیپ رو تداعی میکرد !!!همینطور صدای فارسی شده سدلر و اشلی و بقیه کاراکتر ها و یکی از دلایلی کهب اعث شد از این بازی واقعا حال ببرم همینها بود !!!
ایکاش سرعت اینترنت مون اونقدر بالا بود تا میتونستم یه دی وی دی رو براتون آپلود کنم !!!!![]()
آره دوبله ي ليونش خوب بود اما كسي كه ايدا و اشلي رو صدا گذاري كرده بود خيلي بي بخار حرف ميزد!![]()
![]()
مخصوصا ايدا كه اصلا صداش بهش نميومد!![]()
راستي كي بود ميگفت ميخواد از اين بريكين عكس بزاره؟!![]()
آقا لطف مي كني بگي دوبلش مال كدوم شركت بود؟
شرمنده !!!!
دی وی دی اورجینال نبود !!!!
تو خود دی وی دی هم مشخصات یا اسمی از شرکت ننوشتند !!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)