سلام
من ريبورن 6 رو گرفتم و اگه خوب دقت کرده باشید سه جنرال اضافه شده (در آخر لیست جنرال ها در بازی ساختگی) و وقتی اون ها رو دشمن خودم می زارم یا اینکه یارم باشن هیچ کاری انجام نمی دن چی کار کنم درس شه؟
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
سلام
من ريبورن 6 رو گرفتم و اگه خوب دقت کرده باشید سه جنرال اضافه شده (در آخر لیست جنرال ها در بازی ساختگی) و وقتی اون ها رو دشمن خودم می زارم یا اینکه یارم باشن هیچ کاری انجام نمی دن چی کار کنم درس شه؟
سلام...
چون براشون AI یا هوش مصنوعی تعریف شده نیست...
اصلاح میکنم.
من با این برنامه که جناب یوفو الاین عزیز لطف کردن گذاشتن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم امتحان کردم. فقط هم قیمت تانک خونه رو از 2000 به 1500 کاهش دادم. اما بازم تغییری حاصل نشد... مشکل از کجاست دوست گرامی؟
ممنون میشم راهنماییم کنید...
با سلام
من به تازگی این بازی رو دانلود کرده ام. آیا برای اجرای بازی نسخه Command and Conquer Generals مورد نیاز است؟
لطف کنید روش نصب این بازی رو برای من توضیح دهید.
با سپاس
سلام تا او نحجا که یا دمه اسکر یپ های مد ریبور ن پنج داخل یک فایل بیگ هستش با نام :!RebornV5 شما باید این فایل را اول با کمک نرم افزار :FinalBIG استخراج کنید داخل بازی ( داخل پو شه نصب بازی جنرال زرو )بعد باید اون فایل بیگ ریبورن را حذف کنید از پو شه نصب بازی جنرال زرو یعنی فقط بمونه فایل های استخراج شده ریبورن و فایل های خود بازی .
بعد بر ید به این آدرس :
C:\Program Files\EA Games\Command & Conquer Generals Zero Hour\Data\INI\Object
بعد فایل مورد نظر حالا مثلا :China Rogue General
را با نرم افزار همون نت پد خود ویندوز یا نرم افزار ادیت :editor_INI ویر ایش کنید و دقیقا روی فایل قبلی سیو کنید .
نرم افزار ها رو هم می تونید از این آدرس بدست بیارید
نکته: حتما یا دتون باشه اگه تعقیر اتی به بازی دادید در هنگام بازی آنلاین طر ف های مقا بلتون هم باید این تعقیر ات رو بدند و گرنه میس مچ می شید .
به نظر من جنرال با پچ بازی کنی خیلی مسخره میشه مثلا یکی از چجها اینه که باگی هوا هم میزنه و... واقعا گند میزنه تو اصل بازی
دوستان یکی روش کبچر کردن و راه رفتن بیس با هکر چین رو بگه مردممممممممممم اخه شماها چه جنرال بازهایی هستین
بله بر ای نصب بازی جنرال زرو باید حتما بازی جنرال یک رو نصب کنید چون این بازی نیاز به فایل های بازی جنرال یک داره
می تونید از این آدرس دانلود کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از توجهتون...
اما... فایل big اونجا موجود نیست. :
فولدر INI
فولدر Object واقع در فولدر INI
جریان چیه؟
دعوت به همکاری :
ما قصد داریم بازی جنرال ها رو دو باره احیا کنیم و بازی :finall battle رو ادامه بدیم .
این هم یک سری عکس از محیط این بازی که می تونه ادامه بازی محبوب جنرال ها باشه:
این بازی تقر یبا 60% از کار هاش شده قصد ما طر احی و ساخت طبیعتر ساختمانها با پیچیدگی بیشتر (در حال انجام )...و تمام درختان و زمین حیوانات و...( انجام شده).کلیه ادوات نظامی جدید و زیبا با کار ائی های بیشتر و.....(انجام شده)
دو ستانی که در نرم افزار های زیر مها رت دارند و می تونند کمک کنند اعلام همکاری کنند :
3DsMAX
Adobe Photoshop
بر نامه و کد نویسی :C++
نرم افزار های ساخت انیمیشن و یا ساخت دمو بر ای بازی ...
دو ستانی که می تونند کمک کنند پیغام خصوصی بدند /
من نسخه اصلی رو سه سال پیش خریداری کرده بودم فقط می خواستم بدونم که این نسخه مستقل است یا نه که جوابم رو دادید ولی راجع به نصب بازی توضیحی ندادید.
یک سوال هم داشتم که آیا این انجمن تاپیک دانلود بازی کامپیوتری نداره؟
با سپاس از پاسخگویی تان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)