یعنی چی اسم درست؟؟؟؟اگه control panel رو حالت جدید باشه همینه که گفتم به عکس نگا کن میبینی
![]()
یعنی چی اسم درست؟؟؟؟اگه control panel رو حالت جدید باشه همینه که گفتم به عکس نگا کن میبینی
![]()
درایور گرافیکت درسته؟؟
با همه dreamscene ها مشکل داری؟؟
آره همچی درسته فقط با dreamsence مشکل دارم![]()
همینو باید پیدا کنی Pinnacle WDM PCTV Audio Capture
بیا از اینجا بگیرمشکلی داشتی بگوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی![]()
i tolju Maybe...i am not there to say what the hell exactly hapened
anyway u can also pose this Q in Browsers Section it may have nothing with Vista
2-واسه snipping tool چه مشکلی داری؟؟
از کی مشکل به هم زدی؟
بله
درسته
کنترل پنلم روی Classic View بود
ممنون
این چیکار میکنه؟؟؟؟
من میخام فونت پیش فرض را تغییر بدما
مثلا اگه فونت فارسی Tahoma هست بکنمش Times New Roman
دانلود نشد
شما میتونی دان کنی؟
راستی کارت صوتیما چیکار کنم؟
این که برا کپچره![]()
من اولش گفتم شاید واسه این باشه که اطلاعات رو کامل پر کنیم بعدش مثلا اگه توی یه سایت بخوایم ثبت نام کنیم خودش اطلاعاتمون رو سریع داشته باشه ... پس واسه این نیست ؟WCS که بهش InfoCard هم میگن، تکنولوژی جدیدی هست که که با آن ایمنی فعالیتهای online که برپایه اطلاعات شخصی می باشد،هم بهبود و هم ساده شده است.
تمام کلاسهایی که این کامپوننتهای جدید (CardSpace, WCF, WF, WPF) را شامل میشوند، قسمتی از فضایSystem می باشند. واسه همین هم سایر کلاسهای پایه در NET Framework. مانند CLR و CBL بدون تغییر باقی مانده.در واقع میشه گفت بخشی است که با امنیت و اطمینان مشخصات دیجیتالی فرد را ذخیره نموده و ظاهر کاربری واحدی را ایجاد میکند تا جهت انتخاب شناسه فرد در فعالیت هایی نظیر Logging در وب سایت ها ارائه گردد.
امیدوارم کمکت کرده باشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)