ای دی من تو جی جی
cao caox
هست ادم کن بازی کنیم شاخ
ولی بگم من ایمبا نوبما!!!!!
ای دی من تو جی جی
cao caox
هست ادم کن بازی کنیم شاخ
یه باگ باحال وقتی تینی یکی از هیروهای مارو که ونومنسر بود پرت کرد بالا دیگه نیومد پایین و از بالا اتک میکرد فقط سایش پایین افتاده بود البته دمیج میخورد![]()
گفتین درخت این برمیگرده به ورژنهای قبلی دوتا 5.57 به بعد اون زمان هر ایتمی رو میخواستی باید 1600 تا میدادی به آپگریدر تا ایتم تکمیل بشه مث ساتانیک که رینگ او د هلث و دیمون ایج و ماسک او دس و هلمز او آیرنول رو میخواست با آپگریدر یا کفش که یه دستکش و بوت و بوت او الوسکینو میخواست![]()
خوب بیدی جیگر بابا مربا بابا![]()
ای بابا دکتر برونکس توضیح داده به صفحات قبلی مراجعه کن![]()
كدوم يكي از شماها تو تهران هستيد بياين تمرين يا شرطي
فقط روزاي پنجشنبه و جمعه اونم كلن نه تك به تك
سلام دوستان تاپیکی تو این انجمن نیست که مپ های وارکرافت رو برای دانلود بذاره ؟
به شدت دنبال x_hero هستم
پسر تو سایت Epicwar.com برو و هر مپی رو که میخوایی Search کن.ضمنا اگه آخرین ورژن این مپ رو میخوایی X-Hero v3.28 سرچ کن.
تایید میشه !!پسر تو سایت Epicwar.com برو و هر مپی رو که میخوایی Search کن.ضمنا اگه آخرین ورژن این مپ رو میخوایی X-Hero v3.28 سرچ کن.
عزیز من چرا تاپیک رو خراب می کنی با پست های پشت سر همیه باگ باحال وقتی تینی یکی از هیروهای مارو که ونومنسر بود پرت کرد بالا دیگه نیومد پایین و از بالا اتک میکرد فقط سایش پایین افتاده بود البته دمیج میخورد
سهراب این حرف از تو بعید بود . توقع نداشتمای دی من تو جی جی
cao caox
هست ادم کن بازی کنیم شاخ
یادم باشه بگم بچه ها واست دوتا نوشابه باز کنن ترش نکنی مربای بابامن شاخم
اگه جرات دارید این کارو بکنید
راجع به جی جی توضیح بدید
یا منظورش اینه که آیتم orb effect هستاین ایتم orb چی هستش ؟
یا هم منظرش اون آیتم 2300 تایی هستش از از end shop می خری
end shop = شاپ پایین سمت راست
با این یه دونه حرفش موافقم به شخصهدر ضمن علان هم فكر كنم كه ميتونيد تو بازيها هيرو حذف كنيد نه پس چرا چيزائي كه ازش ميخوريد رو حذف نميكنيد ؟ xl منظورمه
ما 2 تا بازی رو همینجوری بردیم
تیم حریف رو فلج کرده بودیم
دمت گرم
لینکش سالم بود
دانلود کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)