دوستانی که از مخابرات دارند وضعیت قیلترشکن ها روی سرویسشون چطور هست؟ فرق خاصی با شرکت های خصوصی نداره؟ مثلا یوتیوب قابل تماشا هست؟ من با هشت مگ فول اچ دی میتونم ببینم آیا در مخابرات هم ممکن هست؟
دوستانی که از مخابرات دارند وضعیت قیلترشکن ها روی سرویسشون چطور هست؟ فرق خاصی با شرکت های خصوصی نداره؟ مثلا یوتیوب قابل تماشا هست؟ من با هشت مگ فول اچ دی میتونم ببینم آیا در مخابرات هم ممکن هست؟
رفیقم که عین این کانکشن رو تهران داره، میگه خارجیش 350مگابیت سرعت میده.با idm تونسته از داخل 50مگابایت و از سایت خارجی 40 مگابایت در ثانیه دانلود کنه.پس جای هیجانزده شدن داره![]()
رفیقم که عین این کانکشن رو تهران داره، میگه خارجیش 350مگابیت سرعت میده.با idm تونسته از داخل 50مگابایت و از سایت خارجی 40 مگابایت در ثانیه دانلود کنه.پس جای هیجانزده شدن داره
البته بعیده این شرایط تو همه مراکز مخابرات و برای همه مشترکین صادق باشه
خوبه ولی بازم با این فیلترینگشدید حیف میشه
این شیلترینگ نباشه همین 16 مگ هم خیلی بد نیست
میشه یوتیب 4 کی دید با 16 مگ
فیلترینگ یه چیزه، سرعت 16 مگ یه چیز دیگهست. من با 13-14 مگ حتی 1080p داخلی رو نمیتونم ببینم. سرعت اینترنت ثابت در ایران حداقل باید 100 مگ باشد (یعنی برای شرایط امروز و فعلی).
من با نت 100 مگ با فیلتر شکن همزمان 2 تا ویدیو 4k 60fps رو از یوتوب راحت میبینم ولی بدون فیلترشکن ویدیوهای بیکیفیت سایتهای داخلی مثل آپارات رو به زور باز میکنم
سلام
برای ftth ، اگر سیم کشی فیبر نوری داخل ساختمان نباشه چجوری باید انجام داد? روکار هم میشه یا باید حتما داخل داکت و لوله باشه?
به داخل کاری ندارن
به نزدیکترین دیوار منزل از خارج روکار می کشن یا هرجای خونه که مد نظرتون باشه
یک هفته بود اینترنتمون قطع شده بود و هرچی پیگیری میکردم هر دفعه یه چیز میگفتن. آخر پیمانکارشون اومد چک کرد و میگه مودم خرابه!
مودمه روشن میشه و همه چراغاش اوکیه. حتی وصل هم میشه ولی TX Power ش به نظر میاد کمه. رفتم مخابرات دعوا یه آدرس دادن گفتن ببر اونجا چک کنن.
حالا تو محل ما چندین نفر دیگه م قطعن و هر یکی دو ماه یه بار راحت چند روز قطعی داریم...
تا وقتی انحصار فیبر کشی و ftth دست مخابرات باشه این وضع ادامه داره و بعید میدونم زودتر از یک یا حتی دو سال آینده مخصوصا که حتی دوره ی ریاست جمهوری بعدی معلوم نیست چه کسی و با چه کابینه ای بیاد این اتفاق بیفته!
تنها کاری که میتونم پیشنهاد بدم جدا از پیگیری های شخصی تیکت زدن به سامانه ۱۹۵ هست و پیگیری های مستمر و زیاد تا جواب بگیری
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)