تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 452 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288328378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 4514

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

پروفشنال saeexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

بنظرم اصلا منطقی نیست خرید این مودم اونم با قیمت ۵۰۰ تومن و نهایت سرعت ۴۰ مگ
    و مشخصات ضعیف این مودم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

کسی مودم Air master 3100v رو داره پیام خصوصی بده احتمالا بشه کاری کرد ترافیک کم نشه ، یه تست کنیم ممنون .
    Last edited by _Mehran; 15-01-2019 at 09:13.

اگه نباشه جاش خالی می مونه number-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان میشه کاری کنیم شرکت نتونه بدون اجازه مودم رو اپدیت کنه؟
    و اینکه مودم seowon رو میشه انلاک کرد؟

پروفشنال saeexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

دوستان میشه کاری کنیم شرکت نتونه بدون اجازه مودم رو اپدیت کنه؟
    و اینکه مودم seowon رو میشه انلاک کرد؟
    واسه مودم‌های بقیر از ۶۱۲ فکر نکنم راهی باشه چون اون مودم ها معلوم نیست فریمور از کجا میشه گرفت
    واسه ۶۱۲ قبل از اینکه به ورژن ۱۹۶ اپدیت بشه میشه جلوشو گرفت

5. این کاربر از saeexx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه number-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان فقط یه نکته که خودم تجربه کردم رو اینجا بگم
    این مودم های seowon کوچیکا که اندازه لیوان هستن واقا فوق العاده هستن برد وای فایش حرف نداره من قدرتشو کم کردم ولی تا وسطای کوچه اونم از چندین طبقه بالاتر بازم انتن میده اول فکر میکردم کاذبه ولی تست که کردم سایت ها با سرعت عالی باز میشدند
    من مودم های مختلف زیاد داشتم zyxel Huawei Dlink ولی واقا این یه چیز دیگس چون ساخت کره است کیفیت ساختش عالیه
    تنظیمات توی مودم هم کامله بدون هیچ کمو کاستی
    وای فای 612 با اون اندازه بزرگش در برابر این هیچه
    البته من فقط تجربه مو گفتم قصد طرفداری از برند خاصی نیست همین

7. این کاربر از number-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان گرامی.
    این مودم های seowon کوچیکا که اندازه لیوان هستن اگه واقا فوق العاده هستن طبق گفته دوستمون پس مودم های جیبی td-lte که مبین نت جدیدا ارایه کرده (مدل slr-120) و ساخت همین شرکت کره ای
    seowon هست هم باید خوب باشه از دوستان اگه کسی تجربه کار با این مودم رو داره اطلاع رسانی کنه تا اگه کسی خواست بخره در جریان مزایا و معایبش باشه.بنده خودم به شخصه از تاریخ 1397/5/2 تا به حال مودم b612s-25d مبین نت رو دارم البته با سیم کارت 360 درجه و فقط از حالت fdd استفاده می کنم (رومینگ همراه اول) تست سرعت همیشه بین 35 الی 42 مگابایت بر ثانیه هست و سرعت دانلود هم بین 5 الی 6 مگابایت بر ثانیه و در بدترین حالت هم 3 مگابایت بر ثانیه میشه سرعت دانلود شبانه هم همیشه 500 الی 550 کیلوبایت بر ثانیه هست و کم و زیاد نمیشه یک بار هم در این مدت در طول شبانه روز قطع و وصل نشده .لازم به ذکره از سال 90 الی 97 هم مشترک وایمکس مبین نت بودم و سرعت وایمکسش هم بسته به سرعت اینترنت خریداری شده خیلی خوب بود و کم و زیاد نمی شد.راجع به مودم b612 هم ورژن نرم افزار مودم بنده به صورت اتوماتیک 196 شده که فراموش کرده بودم گزینه آپدیت خودکار مودم رو خاموش کنم که زیاد هم مهم نیست اما اگه مودم رو بشه آنلاکش کرد که دیگه محشر هست کسی از دوستان خبر نداره نرم افزار آنلاکش چه موقع به بازار میاد (ورژن 196) و اینکه wifi مودم هم نسبتا ضعیف هست اما اون قدر ها هم که همه میگن ضعیف نیست. تنها ایراد td-lte مبین نت این هست که تنوع بسته های 3 و 6 و یک ساله اون نسبت به ایرانسل بسیار بسیار کم هست و گر نه مشکل دیگه ای حداقل برای من که تا به حال اصلا نداشته .

- - - Updated - - -

این مودم های seowon کوچیکا که اندازه لیوان هستن اگه واقا فوق العاده هستن طبق گفته دوستمون پس مودم های جیبی td-lte که مبین نت جدیدا ارایه کرده (مدل slr-120) و ساخت همین شرکت کره ای
    seowon هست هم باید خوب باشه از دوستان اگه کسی تجربه کار با این مودم رو داره اطلاع رسانی کنه تا اگه کسی خواست بخره در جریان مزایا و معایبش باشه.بنده خودم به شخصه از تاریخ 1397/5/2 تا به حال مودم b612s-25d مبین نت رو دارم البته با سیم کارت 360 درجه و فقط از حالت fdd استفاده می کنم (رومینگ همراه اول) تست سرعت همیشه بین 35 الی 42 مگابایت بر ثانیه هست و سرعت دانلود هم بین 5 الی 6 مگابایت بر ثانیه و در بدترین حالت هم 3 مگابایت بر ثانیه میشه سرعت دانلود شبانه هم همیشه 500 الی 550 کیلوبایت بر ثانیه هست و کم و زیاد نمیشه یک بار هم در این مدت در طول شبانه روز قطع و وصل نشده .لازم به ذکره از سال 90 الی 97 هم مشترک وایمکس مبین نت بودم و سرعت وایمکسش هم بسته به سرعت اینترنت خریداری شده خیلی خوب بود و کم و زیاد نمی شد.راجع به مودم b612 هم ورژن نرم افزار مودم بنده به صورت اتوماتیک 196 شده که فراموش کرده بودم گزینه آپدیت خودکار مودم رو خاموش کنم که زیاد هم مهم نیست اما اگه مودم رو بشه آنلاکش کرد که دیگه محشر هست کسی از دوستان خبر نداره نرم افزار آنلاکش چه موقع به بازار میاد (ورژن 196) و اینکه wifi مودم هم نسبتا ضعیف هست اما اون قدر ها هم که همه میگن ضعیف نیست. تنها ایراد td-lte مبین نت این هست که تنوع بسته های 3 و 6 و یک ساله اون نسبت به ایرانسل بسیار بسیار کم هست و گر نه مشکل دیگه ای حداقل برای من که تا به حال اصلا نداشته .
    Last edited by dadadasa; 18-01-2019 at 12:21.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام.
    میشه سیم کارت مبین نت رو به صورت جدا بدون مودم خریداری کرد؟

پروفشنال saeexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

- - - Updated - - -

سلام دوست عزیز
    تجربه استفاده از مودم لیوانی و مودم جیبی رو ندارم
    ولی اطلاعاتی که در مورد مودم جیبی دارم اینه که شما نمیتونید در حال حرکت از اینترنت استفاده کنید و سرویس به شدت ناپایدار هست به دلیل ماهیت سرویس td lte و مودم حتما باید ثابت باشه
    متاسفانه تا امروز هیچ روشی برای انلاک مودم بی ۶۱۲ ارایه نشده واونم دلیلش بسته شدن usb مودم هست
    با وجود برداشتن تیک اپدیت مودم باز اپدیت میشه و اونم دلیلش پروتوکل tr069 هست مه اجازه دسترسی به مودم رو از طریق مبین نت در هر شرایطی فراهم میکنه
    بنظرم سرویس مبین نت پایدار ترین و نه پر سرعترین اینترنت ثابت در حال حاضر در ایران هست
    وای فای این مودم بنظرم معمولی و در فضایی حدود ۵۰ تا ۸۰متر بدون مانع خوب کار میکنه و برای فاصله بیشتر ریپیتر الزامی هست
    بی ۶۱۲ بنظرم پایدار تر از بقیه مودم موجود هست حتی با انتن ضعیف
    سرویس ۳۶۰ جدیدا فعال نمیکنن ولی کسانی که دارن اکثرا راضی هستند و حداکثر پهنای باند که ۴۰ مگ باشه رو دریافت میکنه
    بسته های بلند مدت مبین نت فقط از بقیه شرکت ها به صرفه تر هست

پروفشنال saeexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

مبین نت مجددا طرح تعویض مودم وایمکس و مودم دوگانه رو‌به مودم تی دی ال تی ای اغاز کرده

اگه نباشه جاش خالی می مونه iran100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام.
    میشه سیم کارت مبین نت رو به صورت جدا بدون مودم خریداری کرد؟
    سلام , در عوامل فروش آشنا داشته باشید بله میشه اما به سختی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •