بنظرم اصلا منطقی نیست خرید این مودم اونم با قیمت ۵۰۰ تومن و نهایت سرعت ۴۰ مگ
و مشخصات ضعیف این مودم
بنظرم اصلا منطقی نیست خرید این مودم اونم با قیمت ۵۰۰ تومن و نهایت سرعت ۴۰ مگ
و مشخصات ضعیف این مودم
کسی مودم Air master 3100v رو داره پیام خصوصی بده احتمالا بشه کاری کرد ترافیک کم نشه ، یه تست کنیم ممنون .
![]()
Last edited by _Mehran; 15-01-2019 at 09:13.
دوستان میشه کاری کنیم شرکت نتونه بدون اجازه مودم رو اپدیت کنه؟
و اینکه مودم seowon رو میشه انلاک کرد؟
واسه مودمهای بقیر از ۶۱۲ فکر نکنم راهی باشه چون اون مودم ها معلوم نیست فریمور از کجا میشه گرفت
واسه ۶۱۲ قبل از اینکه به ورژن ۱۹۶ اپدیت بشه میشه جلوشو گرفت
دوستان فقط یه نکته که خودم تجربه کردم رو اینجا بگم
این مودم های seowon کوچیکا که اندازه لیوان هستن واقا فوق العاده هستن برد وای فایش حرف نداره من قدرتشو کم کردم ولی تا وسطای کوچه اونم از چندین طبقه بالاتر بازم انتن میده اول فکر میکردم کاذبه ولی تست که کردم سایت ها با سرعت عالی باز میشدند
من مودم های مختلف زیاد داشتم zyxel Huawei Dlink ولی واقا این یه چیز دیگس چون ساخت کره است کیفیت ساختش عالیه
تنظیمات توی مودم هم کامله بدون هیچ کمو کاستی
وای فای 612 با اون اندازه بزرگش در برابر این هیچه
البته من فقط تجربه مو گفتم قصد طرفداری از برند خاصی نیست همین
باسلام خدمت دوستان گرامی.این مودم های seowon کوچیکا که اندازه لیوان هستن اگه واقا فوق العاده هستن طبق گفته دوستمون پس مودم های جیبی td-lte که مبین نت جدیدا ارایه کرده (مدل slr-120) و ساخت همین شرکت کره ایseowon هست هم باید خوب باشه از دوستان اگه کسی تجربه کار با این مودم رو داره اطلاع رسانی کنه تا اگه کسی خواست بخره در جریان مزایا و معایبش باشه.بنده خودم به شخصه از تاریخ 1397/5/2 تا به حال مودم b612s-25d مبین نت رو دارم البته با سیم کارت 360 درجه و فقط از حالت fdd استفاده می کنم (رومینگ همراه اول) تست سرعت همیشه بین 35 الی 42 مگابایت بر ثانیه هست و سرعت دانلود هم بین 5 الی 6 مگابایت بر ثانیه و در بدترین حالت هم 3 مگابایت بر ثانیه میشه سرعت دانلود شبانه هم همیشه 500 الی 550 کیلوبایت بر ثانیه هست و کم و زیاد نمیشه یک بار هم در این مدت در طول شبانه روز قطع و وصل نشده .لازم به ذکره از سال 90 الی 97 هم مشترک وایمکس مبین نت بودم و سرعت وایمکسش هم بسته به سرعت اینترنت خریداری شده خیلی خوب بود و کم و زیاد نمی شد.راجع به مودم b612 هم ورژن نرم افزار مودم بنده به صورت اتوماتیک 196 شده که فراموش کرده بودم گزینه آپدیت خودکار مودم رو خاموش کنم که زیاد هم مهم نیست اما اگه مودم رو بشه آنلاکش کرد که دیگه محشر هست کسی از دوستان خبر نداره نرم افزار آنلاکش چه موقع به بازار میاد (ورژن 196) و اینکه wifi مودم هم نسبتا ضعیف هست اما اون قدر ها هم که همه میگن ضعیف نیست. تنها ایراد td-lte مبین نت این هست که تنوع بسته های 3 و 6 و یک ساله اون نسبت به ایرانسل بسیار بسیار کم هست و گر نه مشکل دیگه ای حداقل برای من که تا به حال اصلا نداشته .
- - - Updated - - -
باسلام خدمت دوستان گرامی.این مودم های seowon کوچیکا که اندازه لیوان هستن اگه واقا فوق العاده هستن طبق گفته دوستمون پس مودم های جیبی td-lte که مبین نت جدیدا ارایه کرده (مدل slr-120) و ساخت همین شرکت کره ایseowon هست هم باید خوب باشه از دوستان اگه کسی تجربه کار با این مودم رو داره اطلاع رسانی کنه تا اگه کسی خواست بخره در جریان مزایا و معایبش باشه.بنده خودم به شخصه از تاریخ 1397/5/2 تا به حال مودم b612s-25d مبین نت رو دارم البته با سیم کارت 360 درجه و فقط از حالت fdd استفاده می کنم (رومینگ همراه اول) تست سرعت همیشه بین 35 الی 42 مگابایت بر ثانیه هست و سرعت دانلود هم بین 5 الی 6 مگابایت بر ثانیه و در بدترین حالت هم 3 مگابایت بر ثانیه میشه سرعت دانلود شبانه هم همیشه 500 الی 550 کیلوبایت بر ثانیه هست و کم و زیاد نمیشه یک بار هم در این مدت در طول شبانه روز قطع و وصل نشده .لازم به ذکره از سال 90 الی 97 هم مشترک وایمکس مبین نت بودم و سرعت وایمکسش هم بسته به سرعت اینترنت خریداری شده خیلی خوب بود و کم و زیاد نمی شد.راجع به مودم b612 هم ورژن نرم افزار مودم بنده به صورت اتوماتیک 196 شده که فراموش کرده بودم گزینه آپدیت خودکار مودم رو خاموش کنم که زیاد هم مهم نیست اما اگه مودم رو بشه آنلاکش کرد که دیگه محشر هست کسی از دوستان خبر نداره نرم افزار آنلاکش چه موقع به بازار میاد (ورژن 196) و اینکه wifi مودم هم نسبتا ضعیف هست اما اون قدر ها هم که همه میگن ضعیف نیست. تنها ایراد td-lte مبین نت این هست که تنوع بسته های 3 و 6 و یک ساله اون نسبت به ایرانسل بسیار بسیار کم هست و گر نه مشکل دیگه ای حداقل برای من که تا به حال اصلا نداشته .
Last edited by dadadasa; 18-01-2019 at 12:21.
سلام.
میشه سیم کارت مبین نت رو به صورت جدا بدون مودم خریداری کرد؟
سلام دوست عزیز
تجربه استفاده از مودم لیوانی و مودم جیبی رو ندارم
ولی اطلاعاتی که در مورد مودم جیبی دارم اینه که شما نمیتونید در حال حرکت از اینترنت استفاده کنید و سرویس به شدت ناپایدار هست به دلیل ماهیت سرویس td lte و مودم حتما باید ثابت باشه
متاسفانه تا امروز هیچ روشی برای انلاک مودم بی ۶۱۲ ارایه نشده واونم دلیلش بسته شدن usb مودم هست
با وجود برداشتن تیک اپدیت مودم باز اپدیت میشه و اونم دلیلش پروتوکل tr069 هست مه اجازه دسترسی به مودم رو از طریق مبین نت در هر شرایطی فراهم میکنه
بنظرم سرویس مبین نت پایدار ترین و نه پر سرعترین اینترنت ثابت در حال حاضر در ایران هست
وای فای این مودم بنظرم معمولی و در فضایی حدود ۵۰ تا ۸۰متر بدون مانع خوب کار میکنه و برای فاصله بیشتر ریپیتر الزامی هست
بی ۶۱۲ بنظرم پایدار تر از بقیه مودم موجود هست حتی با انتن ضعیف
سرویس ۳۶۰ جدیدا فعال نمیکنن ولی کسانی که دارن اکثرا راضی هستند و حداکثر پهنای باند که ۴۰ مگ باشه رو دریافت میکنه
بسته های بلند مدت مبین نت فقط از بقیه شرکت ها به صرفه تر هست
مبین نت مجددا طرح تعویض مودم وایمکس و مودم دوگانه روبه مودم تی دی ال تی ای اغاز کرده
سلام , در عوامل فروش آشنا داشته باشید بله میشه اما به سختی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)