فلورنتینو پرس رفت
فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال مادرید در مورد دلیل استعفای خود گفت: «رئال در طول دوران ریاست من عملکرد نسبتا قابل قبولی داشت، اما امروز احساس میکنم که دیگر وقت رفتن است شاید با کناره گیری من رئال از بحرانی که در آن گرفتار شده است نجات یابد».
نگاهها به دیدار آلمان و ایتالیا
چهارشنبه شب دیدارهای تدارکاتی تیمهای راه یافته به جام جهانی در سرتاسر دنیا برگزار خواهد شد.
لاجوردی پوشان ایتالیا میزبان تیم ملی آلمان میزبان جام جهانی 2006 است. تقابل دو تیم مطرح فوتبال جهان بسیار دیدنی و جذاب خواهد بود. برزیل مدافع عنوان قهرمانی جام جهانی به روسیه میرود تا مقابل این تیم صف آرایی کند. آرژانتین نیز میهمان کرواسی است. برنامه دیدارهای تدارکاتی شب فیفا به شرح زیر است:
ایتالیا- آلمان
فرانسه- اسلوواکی
اسکاتلند- سوئیس
ترکیه- جمهوری چک
اتریش- کانادا
سنگال- نروژ
ایرلند شمالی- استونی
ایرلند- سوئد
هلند- اکوادور
مکزیک- غنا
روسیه – برزیل
کرواسی- آرژانتین
ولز- پاراگوئه
اسراییل- دانمارک
آمریکا- لهستان
انگلیس- اروگوئه
اسپانیا- ساحل عاج
قهرمانی فرانسه، سر زندگیام
فرانسه به امید قهرمانی در رقابتهای جام جهانی به آلمان میرود.
زینالدین زیدان بازیکن خط میانی رئال مادرید گفت: «جام جهانی هدف مهمی نیست. هدف بسیار مهم این است! به آلمان میرویم تا قهرمان شویم. نمیخواهیم تنها برای لذت شرکت کردن در این رقابتها حضور داشته باشیم. نمیدانم که آیا به هدفمان میرسیم یا خیر، اما میتوانیم این کار را انجام بدهیم. سر زندگیام شرط میبندم. 33 سال دارم. در آلمان 34 ساله خواهم شد. هنگامی یک نفر قهرمان جام جهانی شده و 4 سال پیش آن را از دست داده و به دست آوردن دوبارهاش یک امر واجب است.»
زیدان که چهارشنبه در نود و نهمین بازی ملیاش به میدان میرود باور دارد آبیهای اروپا تیمی خوب با بازیکنان عالی دارد: «اگر ما به طور کامل آماده باشیم تیمی را به جز برزیل نمیبینم که برای ما دردسرساز شود. چرا که آنها مانند همیشه تنها تیم دلهره آور این رقابتها هستند».
فهرست، یک روز پیش از شروع
مارکو فان باستن، سرمربی هلند میخواهد زمان اعلام فهرست پایانی بازیکنان تیم ملی کشورش را برای رقابتهای جام جهانی 2006 به تاخیر بیاندازید. فان باستن امیدوار است فیفا تاریخ 15 میکه آخرین فرصت برای اعلام فهرست بازیکنان تیم ملی است، تغییر دهد.
ستاره پیشین تیم ملی هلند به خبرگزاری Anp گفت: «مشکل این است که تنها میتوانم بازیکنانم را در باشگاههایشان ببینم. نمیتوانم خودم با آنها کار کنم. باید نام 23 نفر را تا 15 می اعلام کنم. در حالی که برنامه آمادهسازی ما 22 می شروع میشود. باور دارم هنگامی میتوانی تصمیم نهاییات را بگیری که یک هفته یا 10 روز با بازیکنان کار کرده باشی. ترجیح میدهم یک روز پیش از شروع جام جهانی تصمیمم را بگیرم، اگرچه میدانم که این کار برای سران برگزاری این رقابتها بسیار دشوار است.»
مشکل ریاضی دیوید بکام!
زندگی دیوید بکام، کاپیتان تیم ملی انگلستان به سبب شهرت تبلیغاتی زیر ذرهبین روزنامههای اروپا به ویژه انگلستان قرار دارد.
بکام سالانه میلیونها یورو درآمد در باشگاه رئال مادرید به دست میآورد، اما دانش ریاضی او چندان جالب نیست. دست کم در حل تکالیف ریاضی پسر 6 سالهاش به کلی ناتوان است!
اواعتراف کرد که مسئلههای ریاضی بروکلین - پسرش - را بدون کمک نمیتواند حل کند. او گفت: «گهگاه برخی تمرینها بسیار مشکل هستند. به خودم میگویم که این تمرینها را نمیتوانم حل کنم. من در دوران مدرسهام چیزهای دیگری یاد گرفتهام.»
بروکلین در مادرید به مدرسه انگلیسیها میرود. در این مدرسه برنامههای آموزشی انگلستان اجرا میشود. بکام، هافبک رئال مادرید باید از ویکتوریا همسرش کمک بخواهد. روزنامههای انگلیسی به گفتههای کاپیتان تیم ملی کشورشان واکنش نشان دادند و او را با طرح مسائل ساده ریاضی مسخره کردند.