با نرمافزار e5186 toolbox امتحان کن
با نرمافزار e5186 toolbox امتحان کن
مودم بسیار خوبیه، به نظر من که از e5186 هم بهتره، تو این تاپیک یا تاپیک راهنمای خرید بود که دوستان یه مقایسهای بین این مودم و e5186 انجام دادند، یه سرچ بزنی پیداش میکنی
با e5186 toolbox میتونی فرکانس دلخواه خودتون رو انتخاب کنید اما این نرمافزار اطلاعات دقیق آنتن رو برای e8372 نشون نمیده
مودم خوبیه ولی قیمتش یکم بالاس. سرعت دانلودشم تست کردم از گوشی cat16 و مودم d100 ایرانسل که دارم بالاتره ولی گوشیم راحت تر از مودم حالت تجمیع رو انجام میده. برای حالت تجمیع مودمو که تو پستای قبل دوستان بهم گفتن با ltewatch باید تنظیم کنی و به صورت دیفالت این کار و خودش برام انجام نمیده. در رابطه با ltewatch من رو ویندوز 7 باهاش کار میکنم مشکلی ندارم. این تست کن ببین با اینم مشکل داری یا نه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by amfouter; 24-09-2017 at 15:00.
ممنونم دوست عزیز این ورژن کار کرد
ممنون از راهنمایی همه دوستان
حالت تجمیع رو میتونین توضیح بدین چجوری باید تنظیم بشه روی این برنامه ؟
تو برنامه ltewatch بعد از وصل شدن به برنامه گزینه آخر frequency band، نوشته lte advanced. اونو بزنین به 4.5G وصل میشین که حالت تجمیع هستش البته باید در محدوده آنتن دهی 4.5G باشین و مودم یا گوشیتون cat 6 به بالا باشه. باند های 1800 و 2600 برای ایرانسل هستن و رو حالت تجمیع از این 2 باند با هم استفاده میکنه. البته ممکنه رو یه باند به تنهایی سرعتتون از حالت تجمیع بیشتر باشه مثل من![]()
Last edited by amfouter; 24-09-2017 at 16:51.
سلام
من یک مودم هوآوی E5577s-932 دارم
سیم کارت قفله
تموم راههای توی نت رو هم امتحان کردم باز نشده
کسی میتونه آنلاکش کنه ؟
هزینش رو هم میدم![]()
همه راه های توی نت رو امتحان کردی فایده نداشته ؟
حیف که دروغ گفتی وگرنه میخواستم رایگان راههنماییت کنم
هواوی هنوز مودمی نتونسته بسازه که آنلاک نشده باشد
اگر هم میخوای واقعا پول بدی تو پرشین تولز یه بنده خدایی پست هم زده راحت واست آنلاک میکنه + هزینه کامل
خب عزیز دل تا جایی که زبان انگلیسیم یاری میکرد بین سایتا گشتم و هرچی کدآنلاک میدادن یا روش آنلا رو امتحان کردم
حالا اگر شما راهنماییم کنید ممنونتون میشم عزیز
البته اگر قابل میدونید کمکم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)